Ελλάδα

Σεξoυαλιkή διαπαιδαγώγnσn, με πλuση εγkεφάλου των παιδιών, υπέρ ΛOΑΤΚl στα πολύxρωμα σxολεία των Αφoρισμέvων ! ! !

Ειχε απόλυτο δίκιο ο Μητροπολιτης που τους αφόρισε…

Ειναι 100% επικίνδυνοι…

Σε ένα μεγάλο πολιτικό ατόπημα, για την οικογένεια, πραγματοποίησε η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως συμφωνώντας μέσω του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής στην ένταξη του μαθήματος της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης στα Δημοτικά, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της χώρας.

Καταρχάς, παρά τον αντίλογο γιατί ένα παιδί του Δημοτικού να γνωρίζει από τόσο μικρή ηλικία ζητήματα σεξουαλικής αγωγής, θα περίμενε κανείς ένα τέτοιο μάθημα πραγματικά να βοηθήσει.

Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση με προπαγάνδα υπέρ ΛΟΑΤΚΙ…

Ωστόσο εάν κάτσει κάποιος να μελετήσει το πρόγραμμα που φέρνει το Υπουργείο Παιδείας θα συνειδητοποιήσει υπάρχει συγκεκριμένη και μονόπλευρη ατζέντα η οποία θα έλεγε κάποιος ότι μπατάρει υπέρ της προάσπισης των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ μαθητριών και μαθητών, υπέρ του διαχωρισμού του βιολογικού και του κοινωνικού φύλλου (δηλαδή ένα αγόρι μπορεί να δηλώνει κοινωνικό φύλο θηλυκό ή ουδέτερο), υπέρ του τρίτου φύλλου (non binary –μη δυαδικού φύλου- τρανς) (δηλαδή ένα παιδί να μπορεί να δηλώνει και αρσενικό και θηλυκό όποτε θέλει), κατά της «φυλακής του βιολογικού φύλου» ενώ θίγονται και άλλα θέματα για τη σεξουαλική απόλαυση και τη σεξουαλική ποικιλομορφία.

Μία ακτιβιστική οργάνωση επιμελείται πρόγραμμα για τα ελληνικά σχολεία

Επίσης, εάν κάποιος ψάξει τον φορέα που έχει επιμεληθεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα καταλάβει ότι στερείται αντικειμενικότητας αφού ο φορέας λέγεται «Πολύχρωμο Σχολείο».

Εισερχόμενος κάποιος στην ιστοσελίδα του «Πολύχρωμου Σχολείου» συνειδητοποιεί ότι πρόκειται για μία ακτιβιστική οργάνωση, μία εθελοντική, μη κερδοσκοπική συλλογικότητα που δημιουργήθηκε το 2009 με το αρχικό όνομα «Ομοφοβία και Τρανσφοβία στην Εκπαίδευση».

Σκοπός του Πολύχρωμου Σχολείου είναι η εξάλειψη των διακρίσεων γύρω από ζητήματα σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας φύλου, έκφρασης φύλου και χαρακτηριστικών φύλου στο ελληνικό εκπαιδευτικό πλαίσιο.

Ερώτηση κρίσεως: Από πότε μία ακτιβιστική οργάνωση μπορεί να δίνει εκπαιδευτικό υλικό που θα απευθύνεται σε παιδιά και γιατί ολόκληρο Υπουργείο να δέχεται.

Μάλιστα, το Πολύχρωμο Σχολείο θεωρεί ότι πρέπει να τεθούν τα μαθήματα του προγράμματος σε όλες τις εκπαιδευτικές δεσμίδες από το Νηπιαγωγείο μέχρι το Λύκειο.

Συνάντηση Κεραμέως και ένταξη του μαθήματος στα σχολεία

Να πούμε εδώ ότι εκπρόσωποι της οργάνωσης συναντήθηκαν με την Ν.Κεραμέως στις 7 Μαίου του 2021 και εξέφρασαν τις απόψεις της οργάνωσης.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της οργάνωσης στην συνάντηση τέθηκε «το σοβαρότατο πρόβλημα των διακρίσεων που αντιμετωπίζουν τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα στην εκπαίδευση (παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικοί) και αναφερθήκαμε στην άμεση σύνδεση μεταξύ της υποτίμησης των θηλυκοτήτων, των έμφυλων διαχωρισμών και ιεραρχήσεων, της σεξουαλικής παρενόχλησης/κακοποίησης κατά κοριτσιών και γυναικών και των προκαταλήψεων κατά των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, ειδικότερα των παιδιών που δεν συμμορφώνονται με τα κυρίαρχα έμφυλα στερεότυπα (θηλυπρεπή αγόρια, αρρενωπά κορίτσια, παιδιά που η έκφραση, η ταυτότητα ή τα χαρακτηριστικά φύλου τους δεν ανταποκρίνονται στη δυαδική αντίληψη περί φύλου) καθώς και των ίντερσεξ και τρανς παιδιών»

Ερώτηση κρίσεως: Αλήθεια, αυτά είναι τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία μας Κα. Κεραμέως;

Οι διακρίσεις στους ΛΟΑΤΚΙ+ μαθητές;

Μπορεί ένα αθώο παιδί στην ηλικία νηπιαγωγείου και δημοτικού, την στιγμή μάλιστα που για την διαπαιδαγώγησή του έχει τους γονείς του, να δέχεται μαθήματα από το σχολείο για τόσα λεπτά ζητήματα που αδυνατεί λόγω ηλικίας να κατανοήσει;

Το σχολείο με αυτό τον τρόπο Κα. Κεραμέως υποσκάπτει τον πραγματικό ρόλο των γονέων ενός παιδιού.

Ο φορέας του προγράμματος ζητάει άρση των αποκλεισμών στην αιμοδοσία ομοφυλόφιλων

Επίσης, εάν ψάξει κανείς στην ιστοσελίδα του Πολύχρωμου Σχολείου θα δει και τους περαιτέρω στόχους της οργάνωσης εκτός των σχολείων.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα η ατζέντα της οργάνωσης αποσκοπεί στην πλήρη ισότητα που θα έρθει με το δικαίωμα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στον πολιτικό γάμο και στην τεκνοθεσία, αλλά και με την βελτίωση όσων νόμων υπάρχουν αυτή τη στιγμή και δημιουργούν αποκλεισμούς για λόγους σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας φύλου και χαρακτηριστικών φύλου (π.χ. αποκλεισμός από την αιμοδοσία ατόμων που έχουν σχέσεις με άτομα του ίδιου φύλου).

Με λίγα λόγια τι υποστηρίζει η οργάνωση;

Ότι εκτός από τον πολιτικό γάμο, θέλουν να μπορούν να υιοθετούν ή να τεκνοθετούν και να αποσυρθεί ο αποκλεισμός από την αιμοδοσία ομοφυλόφιλων, όταν σύμφωνα με τα ιατρικά δεδομένα ο ιός HIV προσβάλλει κυρίως αυτά τα άτομα.

Όλα αυτά το ΒΝ τα έχει αναφέρει από παλιά, όταν ο Αλέξης Πατέλης, ο Πρωθυπουργικός σύμβουλος επί των Οικονομικών έκανε μόδα την επίδειξη της ομοφυλοφιλίας του δίνοντας συνεντεύξεις σε καθημερινές εφημερίδες για τον σύζυγό του καθώς και για τα άλλα ομοφυλόφιλα στελέχη της κυβέρνησης.

Η ατζέντα Πατέλη για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+, όπως την έχουν χαρακτηρίσει στελέχη της Κ.Ο της ΝΔ, πλέον μεταφέρεται και στην Παιδεία και μπαίνει στα σχολεία.


πηγη 

Back to top button