breaking newsΔιεθνή

Άσος από τον αμετανόητο Ορθόδοξο Τζόκοβιτς νικητή του Ρολάν Γκαρός έσπασε το 666 με τέταρτο 6αρι. Τζόκοβιτς: ”Xαιρετισμούς στα αδέρφια μας τους Έλληνες”

.Ελπίζω ότι ο εμβολιασμός δεν θα γίνει υποχρεωτικός! όλοι πρέπει να είναι ελεύθεροι να επιλέξουν!!

Άσος από τον αμετανόητο Ορθόδοξο Τζόκοβιτς νικητή του Ρολάν Γκαρός έσπασε το 666 με τέταρτο 6αρι..O άνθρωπος που κάνει ως και το Θεό να δει τένις….. αφού έχει τον αγαπημένο του!!! Έκανε την ανατροπή έχανε 2-0 σετ και κέρδισε 3-2..

“Θα κρατήσω την απόφαση να εμβολιαστώ ή όχι στον εαυτό μου, ελπίζω ότι όλοι το σέβονται. Δεν θέλω να επισημανθώ υπέρ ή κατά του εμβολίου. Χαίρομαι που οι παίκτες έχουν την επιλογή”, δήλωσε ο Σέρβος σε σχόλια που μεταδόθηκαν από την εφημερίδα L’Equipe και τον δημοσιογράφο Ubaldo Scanagatta…..

Ερωτηθείς για το θέμα της υποχρέωσης, το οποίο είναι ένα διαφορετικό θέμα, ο παγκόσμιος Νο. 1 ήταν πολύ πιο ξεκάθαρος. Είναι εναντίον. “Στο θέμα του εμβολιασμού, νομίζω ότι όλοι πρέπει να είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν να εμβολιαστούν ή όχι”, εξήγησε. “Δεν θέλω να συμμετάσχω σε αυτήν την εκστρατεία. Ελπίζω να μην γίνει υποχρεωτικό. Όλοι πρέπει να είναι ελεύθεροι να το κάνουν ή όχι και όλοι πρέπει να σέβονται αυτήν την επιλογή.”

O Τζόκοβιτς το νο 1 στον τομέα του είναι τόσο μεγάλος γι αυτό κι έχει άποψη πατάει στα πόδια του ….δεν είναι φερέφωνο της διεφθαρμένης εκάστοτε εξουσίας ..

Ο Τσιτσιπάς δηλώνει το θαυμασμό του σε δηλώσεις του τώρα για τον μεγάλο του αντίπαλο…Δηλώνει μεγάλo σεβασμό στο Στέφανο και στην ομάδα του και ο Τζόκοβιτς.”Μπορεί να μην είμαι νέος σαν το Στέφανο αλλά πάντα βρίσκω καινούργια κίνητρα..” δηλώνει ο Σέρβος. Λέει πως ο Στέφανος σίγουρα θα κερδίσει στη συνέχεια πολλά grand slam.Ο Σέρβος έστειλε στη συνέχεια χαιρετισμούς ”σε όλα τα αδέρφια μας τους Έλληνες” είπε ”που έχουμε μια τόσο αγαπητική αδερφική σχέση”…

dimpenews.com

Back to top button