Διεθνή

Ανακοίνωση του Μετώπου Καναφάνι για την προβοκατόρικη δράση του BDS Greece

 
Το Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι» καταγγέλλει το BDS Greece, για προβοκατόρικη δραστηριότητα που στρέφεται ενάντια στην Παλαιστίνη και τον κοινό διεθνιστικό-Αντιιμπεριαλιστικό αγώνα του παλαιστινιακού και του ελληνικού λαού απέναντι στο Ισραήλ. 
 
Το BDS Greece, το οποίο στην Ελλάδα το τρέχουν άνθρωποι οι οποίοι κατά το παρελθόν έχουν στηρίξει τα βρώμικα σχέδια του Ισραήλ όπως στην περίπτωση της αποσταθεροποίησης της Λιβύης και της Συρίας ή συμμετέχοντας στην αποστολή “Ένα Καράβι για την Γάζα” που βοήθησε τους Ισραηλινούς να νομιμοποιήσουν την παρουσία τους στα σημεία που είχε εντοπιστεί φυσικό αέριο στα υδάτινα εδάφη της Παλαιστίνης, τώρα προσπαθούν να ξαναβάλουν το ΣΥΡΙΖΑ στον χάρτη των δυνάμεων που υποστηρίζουν το Παλαιστινιακό. 
 
Υπενθυμίζουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί την πιο φιλοσιωνιστική Κυβέρνηση που έχει περάσει ποτέ από την Ελλάδα διεκπεραιώνοντας την συμφωνία για τον East Med και μετατρέποντας την Ελλάδα σε ένα κανονικό προτεκτοράτο του Ισραήλ, κάνοντας την χώρα μας βασικό γρανάζι της Σιωνιστικής ατζέντας. 
 
Παράλληλα το BDS Greece, το οποίο έκανε την εμφάνιση του μετά την δική μας προσπάθεια να ενισχύσουμε έμπρακτα το μποϊκοτάζ στο Ισραήλ με στοχευμένες δράσεις έξω από πολυεθνικές που το στηρίζουν (Pizza Hut, Loreal, Puma κλπ), προσπάθησε να προβοκάρει το κάλεσμα για μποϊκοτάζ της Eurovision κάνοντας συναυλία μία εβδομάδα πριν την διεξαγωγή της και σε άσχετο σημείο, ενώ την ημέρα που ψηφιζόταν ο Αγωγός East Med στην Ελληνική Βουλή, προωθούσε εσκεμμένα το ζήτημα της Νάκμπα για να στρέψουν τα βλέμματα αλλου και να μην παρεμποδιστεί η συμφωνία. 
 
Καταγγέλλουμε το BDS Greece ως όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, με βρώμικο ρόλο και σκοπό να καπελώσει τα κινήματα αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη ώστε να εξασφαλίσουν πως δεν κινδυνεύουν τα συμφέροντα του Ισραήλ.
Καλούμε όλους τους πραγματικούς φίλους της Παλαιστίνης στην Ελλάδα να τους γυρίσουν την πλάτη!
Επίσης, για άλλη μία φορά τονίζουμε πως οι Συριζαίοι και όλες οι δυνάμεις δορυφόροι τους είναι ανεπιθύμητοι και δεν έχουν καμιά δουλειά να βρίσκονται στους δρόμους μαζί μας. 
 
Αθήνα, 19 Ιουνίου 2021
Back to top button