Διεθνή

Η Ιερά Μονή Χιλανδαρίου Αγίου Όρους στηρίζει τον Μητροπολίτη Ονούφριο και την Κανονική Διωκόμενη Εκκλησία! Ηγούμενος Μεθόδιος της Χιλανδαρίου: προσευχόμαστε για Μητροπολίτη Ονούφριο, το ποίμνιο του, τη Λαύρα και όλους τους κατατρεγμένους Ορθοδόξους!!

Το Χιλανδάρι το ιστορικό Σέρβικο Μοναστήρι του Αγίου Όρους στηρίζει το Μητροπολίτη Ονούφριο και την εκεί διωκόμενη κανονική Εκκλησία!

Ο Επίσκοπος Ιωνάς ( κατά κόσμον Mάξιμος Aleksandrovych Cherepanov) ένας από τους πιο δραστήριους επισκόπους της Κανονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Ουκρανίας που τελεί υπό απηνή διωγμό που διατελεί Αρχιεπίσκοπος Obukhovsky, Βικάριος της Μητροπόλεως Κιέβου, Εφημέριος της Μονής Αγίας Τριάδας Ionyn στο Κίεβο, Πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος Νεότητας Υποθέσεων της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας, αρχισυντάκτης του περιοδικού Otrok .ua ανακοίνωσε σήμερα 5/4/23 στην σελίδα του στο fb:
Μόλις μίλησα στο τηλέφωνο με τον ηγούμενο της μονής Χιλανδαρίου του Άθω, Αρχιμανδρίτη Μεθόδιο. Αυτός και η αδελφότητα έχουν πλήρη επίγνωση των γεγονότων μας. Και ζητά να μεταδώσει ότι προσεύχονται για τον Μητροπολίτη Ονούφριο και το ποίμνιό του, για τη Λαύρα και για όλους τους κατατρεγμένους Ορθοδόξους.”

Η Παναγία η Τριχερούσα η εφέστιος εικόνα της Μονής Χιλανδαρίου ας προστατέψει από τους καθεστωτικούς Εκατόγχειρες τους 200 αδελφούς της Λαύρας, τον ηγούμενο Πάβελ ( του επιβλήθηκε κατ΄οίκον περιορισμός και ψηφιακό ηλεκτρονικό βραχιόλι ψηφιακής επιτήρησης) και τους 250 φοιτητές του Θεολογικού Σεμιναρίου που απειλούνται με βίαιη έξωση κι εκπατρισμό από τη Λαύρα Σπηλαίων Κιέβου.

dimpenews.com

Back to top button