breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ οι αποκαλύψεις στο Κογκρέσο: Έτσι ΕΚΡΥΒΑΝ τις παρενέργειες των εμβολίων – ΒΙΝΤΕΟ

Κοιμήσου Ελλάδα!!! Καληνύχτα… Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά…

Οι πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συνεννοήθηκαν με μη κυβερνητικές οργανώσεις και την κυβέρνηση των ΗΠΑ για να καταπνίξουν πληροφορίες που δεν τους άρεσαν στο όνομα της καταπολέμησης της «παραπληροφόρησης», κατέθεσε ο δημοσιογράφος Ματ Ταίμπι σε ακρόαση στο Κογκρέσο την Πέμπτη, καθώς συνεχίζεται το ξεμπρόστιασμα των διεθνιστών από το αντίπαλο δέος τους στην Βουλή των Αντιπροσώπων!!!

Ειδικά μετά τις αποκαλύψεις πως επιστήμονες τα «άρπαξαν χοντρά» για να πουν ψέματα για τον COVID!!!

Ο Taibbi εμφανίστηκε δίπλα στον Michael Shellenberger, άλλον έναν δημοσιογράφο που έχει καλύψει τα “Twitter Files” τους τελευταίους μήνες, ενώπιον της Επιλεκτικής Υποεπιτροπής με επικεφαλής τον Κογκρέσο Τζιμ Τζόρνταν, Ρεπουμπλικανό από το Οχάιο, ο οποίος έκανε τις αποκαλύψεις για τον Φάουτσι και τον κορωνοϊό!!!

Ο Taibbi περιέγραψε αυτό που ονόμασε «λογοκρισία-βιομηχανικό σύμπλεγμα», αποκαλώντας το «μια γραφειοκρατία πρόθυμη να θυσιάσει την πραγματική αλήθεια στην υπηρεσία ευρύτερων αφηγηματικών στόχων» και το ακριβώς αντίθετο από τον ελεύθερο Τύπο που φέρεται να οραματίζεται το Σύνταγμα των ΗΠΑ.

Όπως δήλωσε:

«Μόλις χθες ανακαλύψαμε ένα tweet από το Virality Project του Stanford, το οποίο συνεργάστηκε με μια σειρά κρατικών υπηρεσιών στο Twitter, όπου μίλησαν απερίφραστα περί λογοκρισίας άρθρων που αφορούσαν πραγματικές παρενέργειες του εμβολίου και άλλων αληθινών άρθρων που αισθάνθηκαν ότι ενθάρρυναν την διστακτικότητα (απέναντι στο εμβόλιο).

Πιστεύουν πως το ευρύ κοινό δε μπορεί να διαχειριστεί δύσκολες αλήθειες… Κι έτσι πιστεύουν ότι χρειάζονται σωματοφύλακες ώστε να ξεχωρίζουν πράγματα που είναι αμφιλεγόμενα ή δύσκολα για αυτό…»

Πάντως οι κρατικοί επιστήμονες στην Ελλάδα διαβεβαιώνουν πως τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά…

 

el.gr

scr

Back to top button