Διεθνή

2ος δημοσιογράφος του BBC πεθαίνει από ”σύντομη ασθένεια” μετά τον εμβολιασμό του!!!

ο δημοσιογράφος Dom Busby

Ένας ακόμη ρεπόρτερ του BBC 53 ετών πέθανε 11 εβδομάδες μετά το εμβόλιο της AstraZeneca. Πρόκειται για τον αθλητικογράφο Dom Busby που εμψύχωνε στα κοινωνικά δίκτυα για τα εμβόλια.

Το BBC αναφέρει μια “σύντομη ασθένεια”. Πρόσφατα η παρουσιάστρια Lisa Shaw πέθανε 14 μέρες μετά τον εμβολιασμό της. Η οικογένεια της Shaw αποκαλύπτει:”η Lisa ανέπτυξε σοβαρές κεφαλαλγίες 1 εβδομάδα μετά το εμβόλιο AZ κι έπεσε σοβαρά άρρωστη”.

Ο παρουσιαστής του BBC Sussex είχε εμβολιαστεί με Astra Zeneca κατά covid το Μάρτιο.

Ο παρουσιαστής ραδιοφώνου του BBC Sussex, Dom Busby, πέθανε σε ηλικία 53 ετών μετά από μια σύντομη ασθένεια, δήλωσε σήμερα ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός (Τρίτη 10 Ιουνίου).

Το BBC είπε ότι ο Busby εργάστηκε για περισσότερα από 30 χρόνια σε αυτό σε διάφορους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, καθώς και στο BBC Sport και στο BBC Radio 5 Live.

Ο Dom Busby ήταν παρουσιαστής ραδιοφώνου του BBC, που στο BBC Radio 2, 4 και 5 Live.

Λίγες μέρες πριν, ο παρουσιαστής μοιράστηκε μια φωτογραφία του που τον εμφανίζει να δέχεται ένα εμβόλιο κατά Covid και ενθάρρυνε άλλους να κάνουν το ίδιο αναφέρει η express.co.uk 10.6.21 Σχολίασε: «Λοιπόν, δεν σας έβλαψε, τώρα περιμένουμε 15 λεπτά και αν είστε εντάξει, είναι εκτός σπιτιού.

Dom Busby dead: Tributes have flooded in for the late BBC presenter

dimpenews.com

Back to top button