Ελλάδα

Eτσι πρoσπαθoυν να μπoλιασoυν αυτους που δεν τους πιστεψαν ! ! !

Εκβιασμός με lockdown για τις περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη

Θα καταστρεψουν τις περιοχες αυτες οικονομικα…

Δεν υπολογιζουν τιποτε μπρος στο κερδος…

Διαβαστε τι ειπε ο Ακαταδιωκτος Αρκουμανεας και κριση εχετε…


Σε εγρήγορση είναι η παγκόσμια κοινότητα για τη μετάλλαξη «Δέλτα» δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, τονίζοντας ότι το στέλεχος θα επικρατήσει τον Αύγουστο. Σύμφωνα με τον ίδιο, παρότι η Ελλάδα έχει αυτή τη στιγμή τα καλύτερα επιδημιολογικά δεδομένα εδώ και μήνες, οι αρχές προετοιμάζονται για το πώς θα αντιμετωπίσουν τις εξελίξεις.

Σε αυτόν τον προγραμματισμό περιλαμβάνονται μέτρα όπως τα τοπικά lockdown που είδαμε και κατά την περσινή τουριστική σεζόν.

«Μέσα στον Αύγουστο θα είναι το κυρίαρχο στέλεχος στην Ευρώπη» είπε χαρακτηριστικά και επανέλαβε ότι «πρέπει να εμβολιαστούμε, τα εμβόλια είναι ασφαλή».

«Οι περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη, είναι πιθανόν, για να μην πω και σίγουρα, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα» επισήμανε ο κ. Αρκουμανέας λέγοντας ανοιχτά ότι υπάρχει αυξημένο ρίσκο και «είναι πολύ πιθανό να δούμε τοπικά lockdown».

Άφησε επίσης ανοιχτό το «ενδεχόμενο να ληφθούν κάποια επιπλέον μέτρα».

Οι επιστήμονες παραδέχονται πως τα εμβόλια είναι λιγότερο αποτελεσματικά απέναντι στην μετάλλαξη Δέλτα, ενώ χαρακτηριστικά είναι τα στοιχεία που μας δίνει η Βρετανία, μία από τις χώρες που έχει αρκετά κρούσματα της μετάλλαξης, εκεί που οι εμβολιασμένοι νεκροί είναι περίπου οι ίδιοι με τους ανεμβολίαστους.

Τέλος, όσον αφορά την αποτελεσματικότητα των εμβολίων έναντι της μετάλλαξης Δέλτα, αναφέρθηκε σε μελέτες του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, που «δείχνουν» σχετικά χαμηλή προστασία από σοβαρή νόσηση κατά 79% με το εμβόλιο της Pfizer και κατά 60% με το εμβόλιο της AstraZeneca. Αν ληφθούν υπ’όψιν και οι παρενέργειες ο προβληματισμός και ο φόβος πλέον είναι γεγονός…

πηγη 

Back to top button