Ελλάδα

NAΞOΣ: 4 Nαξιώτεs 2 άvδρεs και 2 γυναiκεs μετα τον EμΒoλιασμo τους με φαizερ κιvδυvεύoυv θαvάσιμα…

 

Μα καλά δεν βλέπουν τι γίνεται γύρω τους και τρεχουν εθελoντικά να πανε στο θάvατo;;

To μήνυμα που μας έστειλε αναγνώστης μας

“Το τελευταίο 20ήμερο 4 Ναξιώτες, 2 άνδρες και 2 γυναίκες, οι οποίοι είχαν εμβολιαστεί με τα εμβόλια pheizer & J&J, ηλικιών 50-70 ετών, είχαν δυσάρεστη εξέλιξη στην υγεία τους.

Συγκεκριμένα, οι 2 γυναίκες υπέστησαν περικαρδίτιδα και θρόμβωση, αντίστοιχα, με συνέπεια να διακομισθούν στην Αθήνα. Οι δε 2 άντρες είχαν τραγική κατάληξη καθώς έχασαν τη ζωή τους, ο ένας(50χρονος) 3 ημέρες μετά το j&j και ο δεύτερος(70χρονος) έπαθε ανακοπή 2 εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό.
Οι συγγενείς των θυμάτων συνδέουν τα περιστατικά με τα εμβόλια, οι δε συγγενείς των εκλιπόντων εκφοβίζονται από τους αρμόδιους…
Καμία ανακοίνωση δεν έχει εκδοθεί από τη διοίκηση του νοσοκομείου Νάξου, καμία ενημέρωση από τα τοπικά ηλεκτρονικά site, απόλυτη σιωπή!
Σε ποιές ενέργειες έχει προβεί το νοσοκομείο Νάξου για να εξακριβώσει αν αυτά τα περιστατικά συνδέονται με τον εμβολιασμό;
Γιατί το νοσοκομείο Νάξου αποκρίβει τα γεγονότα; Υπάρχουν σκοπιμότητες;
Οφείλονται απαντήσεις τόσο στους οικείους των 4 Ναξιωτών, όσο και στην υπόλοιπη κοινότητα!
Επειδή όμως δεν πρόκειται να υπάρξει καμία ενημέρωση από τους αρμόδιους, απαιτείται άμεσα δημοσιογραφική έρευνα. Μόνο οι ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι θα αποκαλύψουν την αλήθεια, οι πολίτες είναι αδύναμοι και ανυπεράσπιστοι.”

Πηγή

Back to top button