breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Νοσοκόμα με ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ μιλά για ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΕΣ παιδιών ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕ μετά το εμβόλιο…

Ν

Ζήτησε να καταγράφονται στο σύστημα και την απέλυσαν…

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…
Με δάκρυα στα μάτια, ενώπιον του συμβουλίου εποπτών της κομητείας του Σαν Ντιέγκο στις ΗΠΑ, μια παιδιατρική νοσοκόμα επέπληξε εκείνου που την οδήγησαν σε απόλυση, εμποδίζοντάς την να φροντίσει τα παιδιά που, όπως ισχυρίστηκε, έπαθαν μυοκαρδίτιδα και άλλες ασθένειες μετά από τα εμβόλια COVID.
«Είμαι νοσοκόμα –τουλάχιστον ήμουν– στο Rady Children‘s στην καρδιαγγειακή μονάδα εντατικής θεραπείας», είπε η Tammy Buettner στη συνάντηση της 13ης Σεπτεμβρίου, «μέχρι που η πανδημία παραπληροφόρησης με έκανe να χάσω τηn δουλειά μου».
Η Buettner είπε ότι φρόντιζε τα παιδιά που έπασχαν από μυοκαρδίτιδα «μετά το εμβόλιο». Ως υπεύθυνη νοσοκόμα, ρώτησε τους γιατρούς γιατί δεν ανέφεραν όλες αυτές τις παρενέργειες από τα εμβόλια στη βάση δεδομένων που δημιουργήθηκε από το CDC και τον FDA για την παροχή σημάτων ασφαλείας, δηλαδή στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου – VAERS.
«Έχω εργαστεί για 13 χρόνια σε αυτή την κοινότητα φροντίζοντας μερικούς από τους πιο άρρωστους ασθενείς», είπε, πνίγοντας τα δάκρυα της. «Την ημέρα πριν με απομάκρυναν από την θέση μου, μου έκαναν συμπιέσεις σε ένα παιδί… σπρώχνοντας ασβέστιο στις φλέβες του για να το κρατήσουν στην ζωή».

apagoreuetai-group.blogspot

Back to top button