Ελλάδα

Aiσxos!!! Διώxvoυv τον μovαδικό Oγkoλόγo στην Mυτιλήvn επειδή είναι AvεμBoλiαστos!!! (Δεν σκέφτovται ούτε τους Kαρkιvoπαθεis;;;)

Δεν ντρέπονται λιγο οι ξεφτίλες;;; 

Τόσος κόσμος που υποφέρει τι θα κάνει;;;;

 

 Το κρίμα στον λαιμό της κυβέρνησης

Στο νοσοκομείο Μυτιλήνης το σύνολο του υγειονομικού προσωπικού ανέρχεται σε 770 άτομα, εκ των οποίων οι 45 δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο. Ένας εξ αυτών είναι ο ογκολόγος του νοσοκομείου, ο μοναδικός στο νοσηλευτικό ίδρυμα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στους καρκινοπαθείς.
Άπαξ και ο γιατρός δεν δεχτεί να εμβολιαστεί, όλοι εύχονται όχι απλά να βρεθεί ο επόμενος ογκολόγος στο νησί, αλλά να έχει ανάλογη εμπειρία, καθώς με τους καρκινοπαθείς κανείς δεν μπορεί να παίζει, πόσο μάλλον το Κράτος!!!

Από αύριο Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου θα βγαίνουν σε αναστολή γιατροί, νοσηλευτές, διοικητικό και λοιπό προσωπικό του ΕΣΥ που δεν έχουν εμβολιαστεί. Αυτό σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για αναγκαστικές μετατάξεις στο δημόσιο, με όχημα την πιλοτική εφαρμογή του μέτρου στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς.

Στο υπουργείο Υγείας έχουν καταρτίσει, όπως διατείνονται, επιχειρησιακό σχέδιο για την αναπλήρωση των κενών από τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους που θα μείνουν εκτός. Μεταξύ των μέτρων που έχουν αποφασιστεί είναι τόσο οι μετακινήσεις προσωπικού εντός νοσοκομείου ή Κέντρου Υγείας αρχικά αλλά κι εντός Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) αλλά και η σύμπτυξη κλινικών και τμημάτων.

Πηγή

Back to top button