breaking newsΔιεθνή

Λος Άντζελες: Αστρολόγος ξεκλήρισε την οικογένειά της εξαιτίας της ολικής έκλειψης και αυτοκτόνησε

Λος Άντζελες: Στα παρατράγουδα της πρόσφατης ολικής έκλειψης ηλίου που ήταν ορατή σε ένα μεγάλο τμήμα των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι και ένα πολλαπλό αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε.

Επιβεβαιώνοντας τις δυσοίωνες «προφητείες» και τις προκαταλήψεις γύρω από το αστρονομικό φαινόμενο, μια influencer αστρολογίας σκότωσε τον σύντροφό της, το ανήλικο παιδί της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές του Λος Άντζελες, όπως έκανε γνωστό το περιοδικό «People», στις 8 Απριλίου 2024, την ημέρα της ολικής έκλειψης ηλίου, η 34χρονη Ντάνιελ Τζόνσον που εργαζόταν ως αστρολόγος με κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά από μια ανάρτηση «πνευματικής έκλαμψης», δολοφόνησε τον σύντροφό της και έσπρωξε από το κινούμενο όχημά της έξω τα δύο ανήλικα παιδιά της.

«Προφητική» δυσοίωνη ανάρτηση στα social media

Μισή ώρα αργότερα οδήγησε το αυτοκίνητό της, ένα Porsche SUV, με ιλιγγιώδη ταχύτητα και το έριξε  πάνω σε ένα δέντρο.

Το εννιάχρονο παιδί της γλίτωσε από το συμβάν τραυματισμένο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ το μόλις 8 μηνών μωρό της σκοτώθηκε, σύμφωνα με την αστυνομία του Λος Άντζελες.

Ο σύντροφός της που τον είχε προηγουμένως δολοφονήσει με μαχαίρι, ήταν 29 ετών, ο Jaelen Chaney.

Προτού προβεί στις εγκληματικές αυτές ενέργειες εις βάρος όλης της οικογένειάς της και του εαυτού της είχε αφήσει μήνυμα στο X, κάνοντας λόγο για «επιτομή της πνευματικής πολεμικής».

PrimeNews.

Back to top button