breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

Ο δήμαρχος του Burbank της Καλιφόρνια δέχθηκε σαδομαζοχιστικό μαστίγωμα από Drag Queen μπροστά στα παιδιά….

Σκάνδαλο στις Ηνωμένες Πολιτείες: Ο δήμαρχος του Burbank της Καλιφόρνια μαστιγώνεται από Drag Queen Roxy Wood μπροστά στα παιδιά στα μέσα Ιούλη 2023. Το Drag Queen είναι ένα άτομο συνήθως άντρας, που παρουσιάζεται ως υπερβολική εκδοχή του αντίθετο φίλου. 

Σε έναν έρανο του Δημοκρατικού Κόμματος με θέμα το drag,ο Konstantine Anthony, δήμαρχος του Burbank, βρέθηκε στο επίκεντρο της διαμάχης μετά από σαδομαζοχιστικό μαστίγωμα που δέχθηκε από την drag queen Roxy Wood. Όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια των παιδιών που ήταν παρόντα στην εκδήλωση. Το βίντεο, που έγινε viral, έκανε το γύρο των Ηνωμένων Πολιτειών και σκανδάλισε όλο τον κόσμο. Το εν λόγω γεγονός, Drag Queen Bingo, έλαβε χώρα στις 9 Σεπτεμβρίου 2023 και από τότε που εμφανίστηκε το βίντεο, πολλοί έχουν εκφράσει την αποστροφή και την ανησυχία τους.

Η drag queen που συμμετείχε στην εκδήλωση μοίρασε μια ανάρτηση στο Instagram, διευκρινίζοντας ότι ήταν προσβάσιμη σε άτομα ηλικίας 15 ετών και άνω. Ωστόσο, τόνισε επίσης ότι η παράσταση δεν ήταν κατάλληλη για παιδικό κοινό. Με άλλα λόγια, το drag event όπου έγινε ο δήμαρχος επέτρεψε την παρουσία ανηλίκων, παρά την αναγνώριση ότι δεν ήταν κατάλληλο για κοινό αυτής της ηλικίας. Η αντίφαση μεταξύ αυτών των δύο δηλώσεων εγείρει ερωτήματα σχετικά με τη σημασία της παρουσίας των παιδιών σε αυτή την εκδήλωση.

Φαίνεται ότι τέτοιες ενέργειες έχουν γίνει ο κανόνας για τον Konstantine Anthony, δεδομένου ότι είναι επίσης το ίδιο άτομο που ενέκρινε την παρουσία πορνογραφικών βιβλία όπως το Gender Queer που διατίθενται στα σχολεία του Burbank. Ο δήμαρχος είναι παντρεμένος με τη Margo Rowder, και οι δύο μοιράζονται την ευθύνη της ανατροφής ενός παιδιού.

Σεξουαλική αγωγή σαδομαζοχισμός, φετιχισμός…

dimpenews.com

Back to top button