breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ελένη Καργιολάκη: Πέθανε ξαφνικά μέσα στο σπίτι της – “Άρχισε να μαυρίζει” λέει ο άντρας της

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της Ελένης Καργιολάκη η οποία έγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», καθώς και μέσα από τις εμφανίσεις της στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε μέσα στο σπίτι της τέσσερις μέρες μετά τον θάνατό της, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η Ελένη Καριολάκη άφησε την τελευταία της πνοή ξαπλωμένη στο ντιβάνι του δωματίου της, με τον σύζυγό να μην έχει καταλάβει ότι έχει φύγει από τη ζωή, ώσπου 4-5 μέρες μετά, γείτονες έκαναν καταγγελία στην αστυνομία, λόγω έντονης δυσοσμίας στο διαμέρισμά της.

Η αστυνομία μπήκε στο σπίτι, άνοιξε την πόρτα του δωματίου και τη βρήκε νεκρή, με τα πρώτα συμπεράσματα από τη νεκροψία, σύμφωνα με τον αστυνομικό, Σταύρο Μπαλάσκα, να μιλούν για θάνατο από παθολογικά αίτια.

«Από το σπίτι απόπνεε συνεχώς δυσοσμία και γι’ αυτό ίσως να μην το κατάλαβε ο σύζυγός της. Δεν είναι και απολύτως ισορροπημένος άνθρωπος» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλάσκας.

«Ξαφνικά έφυγε…»

«Ξαφνικά έφυγε. Μαύρισε και έφυγε. Έχασα την κοπελάρα μου. Ήμασταν μαζί 7-8 χρόνια. Όλος ο κόσμος την ξέρει. Η κηδεία της έγινε προχθές στην Αγία Παρασκευή. Το σπίτι είναι μαύρο δεν το βλέπεις. Αυτή μου το έκαμε έτσι, ούτε καθάριζε καθόλου. Μόνο πάνω στο κρεβάτι ήταν. Εγώ είμαι συνταξιούχος. Με βοηθάει η γειτονιά. Αν υπάρχει παράδεισος είναι αυτή», είπε ο σύζυγός της, ο οποίος συνεχίζει να μένει μέσα στο ίδιο σπίτι.

«Εγώ έκαναν την καταγγελία για τα σκυλιά. Δεν μπορεί να τα συντηρήσει. Ήταν ατάιστα. Κάνουν τις ακαθαρσίες τους μέσα στο σπίτι, δεν τρώνε. Ενημέρωσα την φιλοζωική. Αρχικά είχε ενημερωθεί με λάθος στοιχεία. Εμείς ενημερωθήκαμε για 5 ημέρες πως ήταν νεκρή. Είχε προβλήματα με την γειτονιά. Με το παραμικρό καλούσε την αστυνομία» είπε από την άλλη γείτονας της.

Οι μέχρι τώρα ενδείξεις «μιλάνε» για θάνατο από φυσιολογικά αίτια.

«Ελλάδα έχεις Ταλέντο»

Η Ελένη Καργιολάκη εμφανίστηκε πέρυσι στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», ενώ είχε συμμετάσχει στο παρελθόν και σε άλλους κύκλους του διαγωνισμού.

Οι κριτές όταν είδαν την εμφάνιση της, την αναγνώρισαν απευθείας και εκείνη «τρέλανε» την σκηνή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» με τον ιδιαίτερο χορό της και την τσαχπινιά της.

Θυμηθείτε την συμμετοχή της στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»:

Back to top button