Διεθνή

Ο Ζελένσκι είπε ότι η Ουκρανία θα γίνει ένα μεγάλο Ισραήλ! Ουσιαστικά αποκαλύπτει για ποιόν δουλεύει!! Το μόνο που θα καταφέρει είναι να κάνει την απέραντη χώρα του ένα μικρό Ισραήλ, αλλά Ισραήλ!!

Ο Ζελένσκι είπε ότι η Ουκρανία θα είναι ένα μεγάλο Ισραήλ. Ουσιαστικά αποκαλύπτει για ποιόν δουλεύει! Το μόνο που θα καταφέρει είναι να κάνει τη μεγάλη χώρα του ένα μικρό Ισραήλ!!

Η Ουκρανία σχεδιάζει να ακολουθήσει το μοντέλο του Ισραήλ και όχι της Ελβετίας στον απόηχο του πολέμου όσον αφορά τα ζητήματα εθνικής ασφάλειας.
Ζελένσκι: Η Ουκρανία θα είναι σαν το Ισραήλ, όχι αποστρατιωτικοποιημένη όπως η Ελβετία μετά τον πόλεμο δήλωσε την Τρίτη ο ηθοποιός .. και σκηνοθέτης Volodymyr Zelensky.

“Νομίζω ότι όλος ο λαός μας θα είναι ο μεγάλος μας στρατός. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για μια “μελλοντική Ελβετία ” πιθανότατα, το κράτος μας θα μπορεί να είναι έτσι για πολύ καιρό μετά”, είπε ο Ζελένσκι. «Αλλά σίγουρα θα γίνουμε ένα «μεγάλο Ισραήλ» με τη δική του φυσιογνωμία».

«Δεν θα εκπλαγούμε που θα έχουμε εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων ή της Εθνικής Φρουράς σε όλα τα ιδρύματα, σούπερ μάρκετ, κινηματογράφους, θα υπάρχουν άνθρωποι με όπλα. Είμαι σίγουρος ότι το θέμα ασφάλειάς μας θα είναι νούμερο ένα τα επόμενα δέκα χρόνια ,” αυτός εξήγησε.

Ο Ζελένσκι ξεκαθαρίζει την Τρίτη ότι η χώρα του πρέπει να έχει στρατό για να υπερασπιστεί τον λαό της από τη ρωσική επιθετικότητα στο μέλλον.

Θα χρειαστεί επίσης να υπάρξουν χώρες που παρέχουν στην Ουκρανία εγγυήσεις ασφαλείας, είπε ο Ζελένσκι καθώς κατέταξε το Ισραήλ ως μία από αυτές τις χώρες. Αυτό είναι το όνειρο του Ζελένσκι γιατί στο Κογκρέσο είχε πει ότι είδε το ίδιο ”όνειρο” με τον ειρηνιστή Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ. Μιλιταρισμός, διαρκής πόλεμος, μαζικοί εκτοπισμοί, εποικισμοί, μαζικός σφαγιασμός παιδιών και αμάχων με βομβαρδισμούς, διοικητική κράτηση επ΄άπειρον χωρίς απόδοση κατηγορίας, συνεχείς παραβιάσεις εναέριων χώρων τρίτων κρατών, παράνομη εισβολή και κατοχή, παραβίαση εθνικής κυριαρχίας-ανεξαρτησίας τρίτης χώρας.

Είναι μαύρη κωμωδία ο ηθοποιός Ζελένσκι να επικαλείται το Διεθνές Δίκαιο σε διαμάχη με Ρωσία και να έχει για πρότυπο το κράτος που κατ΄εξοχήν το παραβιάζει…

«Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky είπε την Τρίτη, 4 Απριλίου, ότι η Ουκρανία θα γίνει σαν ένα «μεγαλύτερο Ισραήλ», με την ασφάλεια ως κορυφαία προτεραιότητα για τα επόμενα δέκα χρόνια».
Ένα φρούριο προφανώς για να στεγαστούν βιοεργαστήρια και άλλα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Το μεγάλο εργαστήριο πειραμάτων όπως ο Νετανιάχου αποκάλεσε τη χώρα του!!!!

Ο Πρόεδρος Ισραήλ ο Herzog έδωσε αμνηστία σε φυλακισμένο Ουκρανό κρατούμενο που εξέφρασε επιθυμία να πάει να πολεμήσει τους Ρώσους στην Ουκρανία..

Πάντως χθες το Ισραήλ καταδίκαζε τα εγκλήματα πολέμου Ρωσίας και σήμερα έπαιζε να πέσει η κυβέρνηση συμμαχίας αφού βουλευτές αποστάτησαν και δεν ψηφίζουν νομοσχέδια!!

Bennet-Lapid έχασαν την πλειοψηφία του συνασπισμού αφού η MK iditsilman είπε ότι δεν θα ψηφίσει με τον συνασπισμό, έτσι η κατάσταση στην Κνεσέτ 60-60 Αν επιβιώσει η κυβέρνηση η Κνεσέτ θα διαλυθεί 31 Μαρτίου 2023 γιατί μάλλον δεν θα μπορέσουν να ψηφίσουν προϋπολογισμό.

Δουλεύει και για Αμερικάνο ο Ζελένσκι δήλωσε ”οφείλουμε να πείσουμε την Ευρώπη ότι το ρώσικο πετρέλαιο δεν μπορεί να χρηματοδοτεί την πολεμική μηχανή της Ρωσίας .” Οπότε υγροποιημένο ΗΠΑ κι ας χρεωκοπήσετε…

dimpenews.com

Back to top button