breaking newsΔιεθνή

Μελέτη από Πανεπιστήμιο Brown: ”τα παιδιά ηλικίας 0-5 ετών λόγω μέτρων πανδημίας απώλεσαν 24% γνωστικών ικανοτήτων και 20 βαθμούς IQ. Είναι καταστροφικό το μοντέλο”To κλείσιμο σχολείων ισοδυναμεί με λοβοτομή!Πρόεδρος Biden : παρά την αύξηση νοσηρότητας τα σχολεία θα παραμείνουν ανοικτά! ΒΙΝΤΕΟ

Dr Mark McDonald Παιδοψυχολόγος: Υπήρξε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε την τελευταία εβδομάδα από το Πανεπιστήμιο Brown που έγινε σε 1000 παιδιά ηλικίας 0-5 ετών που δείχνει ότι τα παιδιά που γεννήθηκαν από το Γενάρη του 2020 και μετά απώλεσαν 20 βαθμούς του IQ.

Για τα παιδιά που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας εν αντιθέσει με όσα γεννήθηκαν πριν είναι καταστροφική η σύγκριση! Η μελέτη δείχνει επίσης μια απώλεια γνωστικών ικανοτήτων των παιδιών της πανδημίας της τάξης 24% με τεστ αντικειμενικά που έγιναν όπως τεστ ευφυίας και τεστ εκτέλεσης λειτουργιών κλπ. Σε 18 μήνες βλέπουμε μια πτώση 24% της γνωστικής ικανότητας των παιδιών. Προκαλούμε κυριολεκτικά βλάβες στα μυαλά των παιδιών απομονώνοντάς τα, βάζοντάς τους μάσκα και στερώντας τους τις ψυχοκοινωνικές επαφές κι απαραίτητες αισθητηριοκινητικές με το περιβάλλον τους και με τους άλλους!”

Κι επειδή σήμερα πολύ επικαλέστηκαν τις ΗΠΑ τελευταία πληροφορία. Ο πρόεδρος Biden σε διάγγελμα του : η επιχείρηση αναμνηστικής δόσης σε παιδιά 15-12 ετών θ’ αρχίσει σύντομα. Αλλά παρά την αύξηση νοσηρότητας τα σχολεία θα παραμείνουν ανοικτά.”

To κλείσιμο σχολείων ισοδυναμεί με λοβοτομή!

Υπάρχει κάτι χειρότερο από το σχολείο με τα όσα defauts του, το κλείσιμο του σχολείου!

dimpenews.com

Back to top button