Ελλάδα

Γκαγκαλούδης ο άσσος του Αμαρουσίου: Την δικιά μου τη ζωή, άθλιε, δεν θα την καταστρέψεις ! ! ! Ξέρω τι ήσουν και ποιος ήσουν….

«Επίθεση» στο Νίκο Χαρδαλιά εξαπέλυσε ο αθλητής του Αμαρουσίου, Γιάννης Γκαγκαλούδης….



Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο άσος του Αμαρουσίου:

«Χαρδαλιά, άκου να σου πω κάτι γιατί εγώ ξέρω τι ήσουν και ποιος ήσουν. Σου δίνω το λόγο μου σε κάτι. Το δικό μου το παιδί που είναι 7 χρονών και το έχεις διαλύσει, δε θα σου περάσει. Την δικιά μου τη ζωή, άθλιε, δεν θα την καταστρέψεις.

Πλέον ενωθήκαμε όλοι. Αθλητές, προπονητές όλων των αθλημάτων. Χαρδαλιά, ακούς; Θα μας βρεις μπροστά σου και θα γίνουμε ο χειρότερος εφιάλτης σου. Ο χειρότερος όμως! Σαν αυτούς που έχεις και έχετε δημιουργήσει σε εμάς και τα παιδιά μας. Ο αγώνας μας ξεκίνησε. Το άδικο και οι φωνές μας θα σε πνίξουν. Είστε 20, είμαστε χιλιάδες πλέον. Και την ζωή μας και την υγείας μας θα την πάρουμε στα δικά μας χέρια.

Μπράβο σε όλους για την συμμετοχή. Μπράβο σε όλους που γίναμε ένα. Μπράβο σε όλους γιατί πλέον όλη η κοινωνία έχει ξεσηκωθεί για τον στιγματισμό μας.

ΥΓ: Κύριε Χαρδαλιά, να μας πείτε τουλάχιστον πού πήρατε τις μπάλες της Α1 που δεν έχουν κορονοϊό για να πάρω μία να παίζω με την κόρη μου γιατί αυτή που έχω εγώ στην Α2 είναι με κορονοϊό μεταλλαγμένο».

πηγη 

Back to top button