Διεθνή

Μετά τον Τσιόδρα ”ηρωική” έξοδος και του μόσιαλος!!!!!

μόνο 4.000 νεκροί το 2020 χωρίς εμβόλια 16.000 νεκροί το 2021 με μαζικό εμβολιασμό

”Ηρωική” έξοδος του μοσιαλος. Μετά τον Τσιόδρα και την περιβόητη έκθεσή του που άδειασε την κυβέρνηση παίρνοντας ουσιαστικά αποστάσεις ήταν η σειρά του μόσιαλος να την κάνει με διακριτικά………όλο το αντιχριστουγεννιάτικο σόου στήθηκε για να θέσει εαυτόν εκτός. Επειδή όμως δεν είχε την απαιτούμενη παρρησία για ανάληψη έστω και κατ’ ελάχιστον του μεριδίου ευθύνης για τους 20.000 νεκρούς εντός της εμβολιακής χρονιάς στην Ελλάδα απολογισμός πολύ δυσανάλογος σχετικά με τον πληθυσμό της βρήκε έναν άσχημο και ουδόλως εύσχημο τρόπο για να κατέβει από ”το τρένο της μεγάλης φυγής” πριν τη σύγκρουση.

Πέρυσι τέτοιες μέρες ο Πρωθυπουργός παρίστανε τον Αη Βασίλη που έφερνε το σωτήριο δια Τσιόδρα δώρο της επιστήμης που θα μας απάλλασσε από τη σύγχρονη μάστιγα. Αποτέλεσμα ζόφος 20.429 νεκρών ως σήμερα και ενώ το έτος 2020 στο πρώτο κύμα που είναι πάντα πιο ισχυρό υπήρξαν μόνο 4838 θάνατοι, το 2021 μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς ως τώρα και πριν ολοκληρωθεί η χρονιά αυτή έχουν καταγραφεί 15.591. Ως το τέλος θα έχουμε υπερβεί τους 16.000 νεκρούς. Δηλ. με το εμβόλιο τετραπλάσιοι θάνατοι ποιά αναχαίτιση;

H αναποτελεσματικότητα και ανεπάρκεια του εμβολίου πλέον είναι κοινώς αποδεκτή το αδιέξοδο είναι δεδομένο καθώς ήδη ανακοινώνεται η 4η δόση και όπως είπε και ο Υποδιευθυντής του Ιατρικού Κέντρου Σέμπα στο Ισραήλ όχι μόνο 4η δόση αλλά και 5η και 6η και 7η και δεν ξέρει κανείς πόσες ακόμη θα χρειαστούν. H αδιαφάνεια ο υποχρεωτισμός και η παρατεταμένη κρίση αυξάνει την εντεινόμενη λαϊκή δυσφορία οπότε καιρός είναι … να την κάνουμε σκέφτηκαν οι καθηγητάδες με τον έναν ή άλλον τρόπο.

Μετά τον Τσιόδρα, ”ηρωική” έξοδος και του μόσιαλος κι ενώ σαν σήμερα 27/12/21 εμβολιάστηκε ο α’ άνθρωπος στην Ελλάδα!!!!! Αυτό είναι όλο…

Στοχοποιώντας τους ανεμβολίαστους επιχειρούν απλά να συγκαλύψουν τις ευθύνες τους και πάνε σε μετατόπιση, μετάθεση ευθυνών για να αποσιωπηθεί το αναντίρρητο δεδομένο. 4.000 νεκροί χωρίς εμβόλια 16.000 νεκροί με μαζικούς εμβολιασμούς. Ούτε καν μπαίνουν στο κόπο να σχολιάσουν αν όχι να ερμηνεύσουν αυτά τα νούμερα…Για να μην συζητήσουμε για την θεαματική αύξηση θνησιμότητας της χώρας από ορφανούς θανάτους όλη αυτή την περίοδο. (Aυξημένοι κατά 31% ήταν οι θάνατοι από οποιαδήποτε αιτία στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο σε σχέση με τον μέσο όρο θνησιμότητας μεταξύ 2016 και 2019 σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε χθες η Eurostat.avg.gr 17/11/21)

Αν μη τι άλλο αποδείχθηκε περίτρανα ότι ο εμβολιασμός δεν ήταν μονόδρομος υπερεκτιμήθηκε υπήρξε επανάπαυση κι εφησυχασμός που καλλιεργήθηκε και στον πληθυσμό και τα αποτελέσματα είναι μακάβρια.

Η αψυχολόγητη κίνηση μοσιαλος επιδέχεται πέραν όλων των άλλων και πολιτική αποτίμηση.

dimpenews.com

Back to top button