Διεθνή

Πώς η Vovk προετοίμασε τη δολοφονία της Daria Dugina!

Δεν είχε αλλάξει μόνο χρώμα μαλλιών αλλά και ματιών! Το αυτοκίνητο θύματος μπορεί να παγιδεύθηκε σε πάρκινγκ πολυκατοικίας. Οι θέσεις των 2 αυτοκινήτων απείχαν μόνο 10 μ σ’ υπόγειο πάρκινγκ. Το διαμέρισμα που επέλεξε η τρομοκράτης σ’ ένα μπλοκ 33 ορόφων και 660 διαμερισμάτων έβλεπε όλο το 24ωρο το διαμέρισμα του θύματος! Μπορεί η Ντάρια να γνωρίστηκε με τη δολοφόνο της και να την κάλεσε στο Φεστιβάλ!..

το συγκρότημα

Πώς η Vovk προετοίμασε τη δολοφονία της Daria Dugina
Το αυτοκίνητο της Daria Dugina θα μπορούσε να είχε ναρκοθετηθεί στο υπόγειο πάρκινγκ του σπιτιού της. Άλλαξε ακόμη και το χρώμα των ματιών της με τη βοήθεια φακών! Το κτιριακό συγκρότημα που διέμενε θύτης και θύμα είναι δαιδαλώδες 33 όροφοι και 660 διαμερίσματα κι όμως η τρομοκράτης νοίκιασε διαμέρισμα από το οποίο το παράθυρο της έβλεπε επί 24η βάσης το παράθυρο της Ντάρια. Παρακολούθηση.Από την άλλη το απρόσωπο του πολυπληθούς σχήματος ευνοούσε τη μη αναγνωρισιμότητα της, να περνάει απαρατήρητη. Οι θέσεις των οχημάτων τους στο υπόγειο πάρκινγκ του συγκροτήματος απείχαν μόνο 10 μέτρα. Ενδεχομένως γνωρίστηκαν και το ίδιο το θύμα κάλεσε τη δολοφόνο της στο Φεστιβάλ. Πάντως η τρομοκράτης είχε πρόσκληση. Το σημείο επαφής ήταν το πάρκινγκ εκεί η τρομοκράτης πλησίασε πιο πολύ το θύμα της

Δεν είναι τυχαίοι οι Ντάγκιν. Η Ντάρια διέμενε στο σπίτι που πραχωρήθηκε από το κράτος στον παπού της πατέρα του Alexander τον Geliy Dugin, αντιστράτηγο της κύριας διεύθυνσης πληροφοριών του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της ΕΣΣΔ.

Σύμφωνα με ήδη επιβεβαιωμένα στοιχεία, η Vovk σχετίζεται με το στρατιωτικό τμήμα της Ουκρανίας.

Υπάρχει επίσης η άποψη ότι στη Vovk ανατέθηκε ο ρόλος του παρατηρητή και οι συνεργοί της μπορούσαν να συλλέξουν, να μεταφέρουν και να ενεργοποιήσουν τη βόμβα.

ΑΛΛΑΞΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΛΛΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ
Η επίσημη έκθεση της FSB της Ρωσίας αναφέρει ότι στις 23 Ιουλίου 2022, μια 43χρονη υπήκοος Ουκρανίας Vovk Natalya Pavlovna έφτασε στη Μόσχα με αυτοκίνητο Mini Cooper με αριθμούς Donetsk E982XH DPR από το Donbass μαζί με την 12χρονη η μεγάλη κόρη Shaban Sofia Mikhailovna. Το πλάνα που έδωσε στη δημοσιότητα η FSB δείχνει πώς η ξανθιά, με φουσκωμένα χείλη (η γνωστή αισθητική παρέμβαση), περνά από τον έλεγχο των συνόρων.

Στη Μόσχα θα αλλάξει χτένισμα -θα βάψει τα μαλλιά της μαύρα- αυτό φαίνεται από τα καρέ του βίντεο από την FSB. Όμως ο ειδικός ανταποκριτής της KP ανακάλυψε ότι η Vovk άλλαξε ακόμη και το χρώμα των ματιών της με τη βοήθεια φακών!

Ταυτόχρονα, η Vovk είχε 3 σετ πινακίδων για το αυτοκίνητο (στη Μόσχα, οδήγησε ήδη σε Καζακστάν – 172 AJD 02). Παράλληλα, υπήρχε ένα σύνολο εγγράφων για κάθε αμάξι, κάτι που υποδηλώνει σοβαρή μελέτη της επιχείρησης από τις ειδικές υπηρεσίες. Και, προφανώς, όχι μόνο ουκρανικές. Αλλά και Βρετανοί ή Αμερικανοί εμπλέκονται. Κάθε λεπτομέρεια της δολοφονίας έχει μελετηθεί πολύ προσεκτικά.

Σύμφωνα με ήδη επιβεβαιωμένα στοιχεία, η Vovk σχετίζεται με το στρατιωτικό τμήμα της Ουκρανίας. Αυτό επιβεβαίωσε ο πατέρας της. Είναι αλήθεια ότι οι περισσότερες πληροφορίες διαφέρουν. Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, υπηρέτησε στη στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών και είναι επαγγελματίας σαμποτέρ. Σύμφωνα με άλλους, υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις του τιμωρητικού τάγματος “Azov” (απαγορευμένο στη Ρωσική Ομοσπονδία).

Υπάρχει επίσης η άποψη ότι στη Vovk ανατέθηκε ο ρόλος του παρατηρητή και οι συνεργοί της μπορούσαν να συλλέξουν, να μεταφέρουν και να ενεργοποιήσουν τη βόμβα.

Vovk πόρτα διαμερίσματος

ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ
Όπως έγινε γνωστό από την ανακοίνωση της FSB, κατά την άφιξή της στη Μόσχα, η Natalya Vovk νοίκιασε ένα διαμέρισμα στο ίδιο κτίριο όπου έμενε η Daria Dugina.

Αποφασίσαμε να βρούμε αυτό το σπίτι. Να δούμε όλη την αλυσίδα παρακολούθησης από την Ουκρανό σαμποτέρ της Ρώσου δημοσιογράφου.

Πολλοί ρεπόρτερ της Μόσχας έκαναν ακριβώς αυτό – έσπευσαν στη Mayakovka, όπου (σύμφωνα με τις βάσεις δεδομένων) η Daria ήταν σε ένα μεγάλο σοβιετικού τύπου διαμέρισμα στην οδό Dolgorukovskaya. Προφανώς, αυτό το διαμέρισμα παραχωρήθηκε από το κράτος στον παππού της Daria, Geliy Dugin, αντιστράτηγο της κύριας διεύθυνσης πληροφοριών του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της ΕΣΣΔ. Και οι γείτονες είπαν στον ειδικό ανταποκριτή του ΚΠ ότι σπάνια έβλεπαν την εγγονή του στρατηγού.

κάμερες πάνω από το νοικιασμένο διαμέρισμα της Dugina

Το κορίτσι ζούσε στη λεωφόρο Vernadsky, η οποία βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο σταθμό του μετρό Yugo-Zapadnaya.

Προφανώς, η Ντάρια δεν επέλεξε αυτή την περιοχή τυχαία: τα κτίρια του MGIMO, του RANEPA, του Πανεπιστημίου RUDN και άλλων 17 πανεπιστημίων βρίσκονται κοντά. Μπορείτε να παρακολουθήσετε διαλέξεις ..…

Χώρος στάθμευσης Dugina

ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ
Ακριβώς έξω από το σπίτι, έπεσα πάνω σε μια ομάδα ερευνητών IC. Μόλις χθες έψαχναν για αυτόπτες μάρτυρες που θα μπορούσαν να θυμηθούν ύποπτα άτομα στο πάρκινγκ του φεστιβάλ Παράδοσης, όπου πιθανότατα τοποθέτησαν εκρηκτικά στο αυτοκίνητο του Dugina. Αλλά στο τέλος, τα ίχνη τους οδήγησαν στο σπίτι στο Vernadsky.

Κτιριακό μπλοκ- 33 ορόφων! Διαθέτει 660 διαμερίσματα – μια πραγματική μυρμηγκοφωλιά. Οι γείτονες δεν γνωρίζονται πραγματικά, δεκάδες διαμερίσματα νοικιάζονται σε κάθε είσοδο.

  • Στέγαση σε αυτό το σπίτι αγόρασαν κάποτε πλούσιοι επαρχιώτες γονείς για φοιτητές που ήρθαν στη Μόσχα για σπουδές, – μου είπε η Αλένα, κάτοικος του κτιρίου. ..Γενικά, κανείς εδώ δεν δίνει σημασία στους νέους ενοικιαστές.
θέση πάρκινγκ Vovk

Ωστόσο, κατάφερα να μάθω ότι η Daria Dugina έμενε στην 4η είσοδο.

Και η Ουκρανή Natalya Vovk, που έφτασε στη Μόσχα στις 23 Ιουλίου, νοίκιασε ένα διαμέρισμα στην 1η είσοδο.

Κοίταξα από το εσωτερικό της αυλής τη θέση αυτών των εισόδων και έμεινα κατάπληκτος.

Κοίταξα από το εσωτερικό της αυλής τη θέση αυτών των εισόδων και έμεινα κατάπληκτος. Τα παράθυρα της σαμποτέρ Vovk πάνε σχεδόν κατευθείαν στα παράθυρα της δημοσιογράφου Dugina! Η δράστης μπορούσε να παρατηρεί όλο το εικοσιτετράωρο αν η Ντάρια ήταν στο σπίτι και τι έκανε.

ΜΠΛΕ ΜΑΤΙΑ
«Δεν θα έλεγα ποτέ ότι πρόκειται για σαμποτέρ», εκπλήσσεται με την ερώτησή μου ένας από τους γενειοφόρους θυρωρούς του συγκροτήματος κατοικιών. – Όταν ανέβηκε με το Mini Cooper της, τηλεφώνησε για πολλή ώρα με το άτομο που της νοίκιασε ένα διαμέρισμα. Και, παρεμπιπτόντως, μια υπόγεια θέση στάθμευσης. Θυμάμαι ακριβώς – στον αριθμό 143. Ταυτόχρονα, έμοιαζε με μια συνηθισμένη μπερδεμένη γυναίκα.

Της έκανα κομπλιμέντα για τα μπλε μάτια της. (Παρακαλώ σημειώστε: σε όλες τις φωτογραφίες, το χρώμα των ματιών της Natalia Vovk είναι σκούρο!)

  • Και τότε μου πέταξε κάπως ψυχρά ως απάντηση, λένε, οι φακοί μου είναι τόσο όμορφοι. Καθώς το αυτοκίνητο ήταν τοποθετημένο στο πάρκινγκ, σπάνια πήγαινε στην πόλη. Ίσως μόνο γι εξοικονόμηση;

ΕΒΑΛΕ ΤΟ «MINI» 10 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ KRUZAK DASHI
Έκανα ένα πείραμα: Περπάτησα από το διαμέρισμα που νοίκιασε η Vovk στο νοικιασμένο διαμέρισμα της Daria μέσω της 143ης θέσης στο υπόγειο πάρκινγκ σε ακριβώς 8 λεπτά. Ο υπόγειος ανελκυστήρας στάθμευσης είναι προσβάσιμος από οποιαδήποτε είσοδο απαρατήρητη ακόμα και από τον θυρωρό. Δηλαδή, η Vovk θα μπορούσε να κουβαλήσει εκρηκτικά στην τσάντα της και να ναρκοθετήσει ήρεμα το αυτοκίνητο της Dugina ακριβώς στο υπόγειο πάρκινγκ.

  • Μα πώς μπορεί να τοποθετηθεί μια βόμβα κάτω από ένα αυτοκίνητο όταν υπάρχει βιντεοκάμερα τριγύρω, – ρωτάω τους οδηγούς στο πάρκινγκ.
  • Ποιος είπε ότι αυτές οι κάμερες κινηματογραφούν, – τράβηξε ο ένας εκνευρισμένος. – Δύσκολα συμβαίνει αυτό, στη διοίκηση η απάντηση: “δεν λειτουργεί”.

Το πάρκινγκ κατά τόπους είναι πραγματικά κακώς φωτισμένο, οι κάμερες στοχεύουν στην είσοδο και την έξοδο και όχι σε κόγχες όπου είναι σταθμευμένα τα αυτοκίνητα. Εδώ, κατά τη διάρκεια της νύχτας, το αυτοκίνητο όχι μόνο μπορεί να παγιδευθεί, αλλά να αποσυναρμολογηθεί και να συναρμολογηθεί ξανά!

Πλαστίτης με πυροκροτητή και απλό κινητό τηλέφωνο – ως σήμα για την ενεργοποίηση εκρηκτικών συνήθως τοποθετείται κάτω από τον αριστερό θόλο του τροχού, στην πλευρά του οδηγού, λιγότερο συχνά – κάτω από το κάτω μέρος του αυτοκινήτου.

  • Φαίνεται ότι εδώ βρισκόταν το 150ο Kruzak της Dugina, – ο φύλακας δείχνει την 158η θέση του πάρκινγκ.

Κυριολεκτικά δέκα μέτρα μακριά είναι η 143η θέση όπου η Vovk έβαλε το Mini Cooper της. Δεν χρειάζεται να πας μακριά.

Η Ντάρια μπορούσε να δει ακόμη και τον μελλοντικό δολοφόνο της με την κόρη της σε αυτό το πάρκινγκ. Δεν αποκλείεται να γνωρίστηκαν και να την κάλεσε στο φεστιβάλ Παράδοσης. Κάλεσε το δολοφόνο πάνω της!

Η έρευνα του FSB διαπίστωσε ότι η Vovk και η κόρη της ήταν μεταξύ εκείνων που προσκλήθηκαν σε αυτό το λογοτεχνικό και μουσικό φεστιβάλ, όπου οι Dugins ήταν παρόντες ως επίτιμοι καλεσμένοι.

“ΗΣΥΧΗ, ΔΕΝ ΟΔΗΓΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΠΙΤΙ”
Στην πόρτα της Ντάρια έψαξα την κλήση για άλλο ένα λεπτό. Αποδείχθηκε ότι ήταν ασύρματο και ήταν κρυμμένο πίσω από μια πόρτα πυροσβεστικής ασπίδας δίπλα στο διαμέρισμα.

  • Η Ντάρια χτυπούσε πάντα τα κλειδιά στις πόρτες, κάτι δεν πήγαινε καλά με τις κλειδαριές της. Αλλά η ίδια είναι ήσυχη, πάντα μόνη, δεν πήρε κανέναν στο διαμέρισμα. Και είδα τον πατέρα της στην τηλεόραση, αλλά εδώ … ποτέ πριν, – μου είπε ο γείτονας της Ντάρια.

Οι υπάλληλοι του συγκροτήματος κατοικιών στο Vernadsky είδαν επίσης τον Alexander Dugin και τη σύζυγό του για πρώτη φορά μόνο το επόμενο βράδυ μετά το θάνατο της κόρης τους.

  • Η μητέρα της νεκρής Ντάρια τηλεφώνησε στον αριθμό του διαμερίσματος. Δεν τους αφήσαμε να περάσουν αμέσως… Αλλά μετά είπε ότι είχε έρθει να πάρει τα πράγματα της κόρης της, – λέει ο φύλακας.

ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

  • Θα μπορούσε μια γυναίκα να εξορύσσει το αυτοκίνητο της Darya Dugina ακριβώς στο υπόγειο πάρκινγκ; – Έκανα μια ερώτηση σε μια ενημερωμένη πηγή στις υπηρεσίες επιβολής του νόμου.

«Ένα μαγνητικό ορυχείο είναι εύκολο», απάντησε η πηγή. – Είχε αρκετό χρόνο, οι συνθήκες ήταν εξαιρετικά βολικές.

  • Γιατί όμως η χρέωση ενεργοποιήθηκε μόνο όταν η Ντάρια επέστρεψε από το φεστιβάλ; Αν ήθελαν να το ανατινάξουν, θα μπορούσαν να το κάνουν ακριβώς στο πάρκινγκ ή δίπλα στο διαμέρισμα.

«Τότε το έγκλημα θα μπορούσε να είχε αποκαλυφθεί αμέσως μετά από καταδίωξη», εξήγησε η πηγή. – Και η σαμποτέρ Vovk χρειαζόταν χρόνο για να φτάσει στα σύνορα με την Εσθονία, συν να αλλάξει τους αριθμούς στο δρόμο προς την Ουκρανία – AH7771IP. Ναι, η FSB λειτούργησε πολύ γρήγορα, διαπιστώνοντας τη συμμετοχή του Vovk στην τρομοκρατική επίθεση σε μια μέρα. Όμως εκείνη είχε ήδη δραπετεύσει. Διαφορετικά, θα την είχαν ήδη πιάσει να περνάει τα σύνορα.

Σύμφωνα με την πηγή, δεν μπορεί να αποκλειστεί η εκδοχή ότι μαζί με την Ντάρια ήθελαν ακόμα να ανατινάξουν τον πατέρα της. Ήταν αναμενόμενο ότι η κόρη του θα τον πήγαινε σπίτι μετά το φεστιβάλ. Θα μπορούσε να συμβεί, αλλά την τελευταία στιγμή ο Αλεξάντερ Ντούγκιν έστειλε την Ντάρια μόνη. Και μπήκε σε άλλο αυτοκίνητο. Η δράστης (ή οι συνεργοί της;) μέσα στη σύγχυση μπορεί να μην το προσέξαν αυτό.

Η είσοδος και το πάρκινγκ όπου έμενε η Daria Dugina γυρίστηκαν
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ

Ποια είναι η Daria Dugina: τι είναι γνωστό για την κόρη του πολιτικού επιστήμονα Alexander Dugin, η οποία πέθανε σε ανατιναγμένο αυτοκίνητο

Το βράδυ της 21ης ​​Αυγούστου, σε ηλικία 29 ετών, πέθανε η Ντάρια Ντούγκινα (Πλατόνοβα), κόρη του Ρώσου πολιτικού επιστήμονα και δημόσιου προσώπου Αλεξάντερ Ντούγκιν. Πέθανε στην έκρηξη του SUV Land Cruiser Prado στην περιοχή της Μόσχας

dimpenews.com

Back to top button