breaking newsΕλλάδα

«Ξήλωσαν» Με Συνοπτικές Διαδικασίες Τον Ταξίαρχο Που Έφτιαξε Την Αναφορά Για Τη Σαουδική Αραβία

Συνεχίστηκαν οι ετήσιες τακτικές κρίσεις των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων από το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ) και το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο (ΑΣΣ).

 

Η είδηση προκύπτει από μια αποστρατεία που σίγουρα θα συζητηθεί και δεν είναι άλλη, από αυτή του ταξιάρχου, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στην υπόθεση της πώλησης των βλημάτων του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία.

 

Πρόκειται για τον ταξίαρχο Μισαήλ Παπαδάκη, που βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα», όταν, ως πρώην επικεφαλής γραφείου της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, είχε επεισόδιο με τον Πάνο Καμμένο, ο οποίους έφτασε μέχρις του σημείου να καλέσει φρουρούς να τον συλλάβουν!

 

Το θερμό επεισόδιο μεταξύ του υπουργού και του ταξιάρχου ξέσπασε το πρωί της 30ής Αυγούστου. Ο υπουργός είχε καλέσει τον ανώτατο αξιωματικό της Διεύθυνσης Εξοπλισμών στο γραφείο του και εκεί, ενώπιον του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ναυάρχου Βαγγέλη Αποστολάκη, του αρχηγού ΓΕΣ, αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, και άλλων συμβούλων του, εξερράγη.

«Κύριε ταξίαρχε, από τη στιγμή αυτή τίθεστε σε διαθεσιμότητα, καθόσον ανήκετε σε κύκλωμα που υπονομεύει τη διακρατική συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία», ήταν η βαριά κατηγορία που εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος στον ανώτατο αξιωματικό, στενό του συνεργάτη μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Την ώρα του άγριου καβγά, έξω από το γραφείο παρέμεναν με εντολή του υπουργού τέσσερις στρατονόμοι με εξάρτυση και χειροπέδες, αναμένοντας οδηγίες για να συλλάβουν τον ταξίαρχο…

.crashonline.gr/

Back to top button