breaking newsΔιεθνή

Εξαφάνιση δίχρονου στη Γαλλία: Τι έδειξε η ανάλυση για τα ίχνη αίματος – Άκαρπες οι έρευνες

Μία τελευταία ευκαιρία έχουν οι Αρχές να βρουν τα ίχνη του δίχρονου Εμίλ η εξαφάνιση του οποίου έχει συγκλονίσει τη Γαλλία.

Σήμερα Πέμπτη (13/7) χτενίζουν για μία ακόμα φορά την περιοχή για να βρουν ίχνη του μικρού πριν ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Ο μικρός Εμίλ εξαφανίστηκε ξαφνικά το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ήταν με τον παππού και τη γιαγιά του στο σπίτι τους, στην κοινότητα Βερνέ.

Η κινητοποίηση προσωπικού και μέσων αλλά και εθελοντών, είναι πολύ μεγάλη χωρίς να έχουν αποδώσει καρπούς.

Την Τετάρτη (12/7) είχε γίνει γνωστό ότι η Αστυνομία βρήκε αίμα στο μπροστινό μέρος ενός αυτοκινήτου στο μικρό χωριό των Άλπεων, απ’ όπου εξαφανίστηκε το δίχρονο αγόρι πριν από τέσσερις ημέρες. Τα ίχνη στάλθηκαν για επιστημονική ανάλυση προκειμένου να διαπιστωθεί αν μπορεί να συνδέονται με τον μικρό Εμίλ. Ωστόσο, διαπίστωσαν ότι προέρχονταν από ζώο, αναφέρει το CNews.

Στο μικροσκόπιο μπήκε και η οικογένεια του μικρού: «Είναι μια πολύ παραδοσιακή οικογένεια. Οι γονείς είναι παθιασμένοι με την ιερή εκκλησιαστική μουσική» ανέφεραν οι αστυνομικές πηγές.

Η αστυνομία αποκάλυψε, ακόμη, ότι υπήρχαν τουλάχιστον άλλα δέκα μέλη της οικογένειας που έμεναν στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού τη στιγμή της εξαφάνισης του αγοριού.

«Πραγματοποιούνταν οικογενειακή συγκέντρωση, με πολλούς θείους και θείες του παιδιού, όλων των ηλικιών, συμπεριλαμβανομένων μερικών ανηλίκων. Ο Εμίλ εθεάθη το πρωί του Σαββάτου, μαζί με άλλα παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Prime News.

Back to top button