breaking newsΕλλάδα

Αμερική: ΑXΡΗΣTΑ τα ΡCR teςt ! ! ! Τώρα όμως ποιος θα πλnρώσει; Μήπως ο κύριος Φάoυτσι? Ο κύριος Κoύλης? Ο κύριος Τσιoδρας;

Αφού ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ την κοινωνία και την οικονομία με τα lockdown και τους ανήκουστους περιορισμούς, χρησιμοποιώντας ως βασικό εργαλείο τα απατεωνίστικα TEST PCR, οι διεφθαρμένοι οργανισμοί «Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων» (FDA), «Κέντρα Ελέγχου των Νόσων» (CDC) των ΗΠΑ [και η EMA της Ε.Ε. που θα ακολουθήσει) και τα -επίσης διεφθαρμένα- κατά τόπους υπηρετικά τους όργανα και οι στρατιές των εξαγορασμένων, αδαών και ανήθικων ψευτο-επιστημόνων της «τεχνο-επιστήμης» (θυμηθείτε τις υστερικές κραυγές τους «Τεστ-Τεστ-Τεστ») -τα CDC και η FDA- αποφάσισαν να αποσύρουν από 31 Δεκεμβρίου 2021 τη διαβόητη «άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης» (EUA) που είχαν χορηγήσει στα Τεστ-Απάτη PCR….

 

Τα CDC, η FDA και η EMA είναι απλώς διεφθαρμένα επιτελικά όργανα της μαφίας του Φαρμακοβιομηχανικού Καρτέλ και δεν έχουν καμιά επιστημονική εγκυρότητα ή αξιοπιστία όσον αφορά τη διάγνωση των μολυσματικών ασθενειών. (Το ίδιο και η εταιρειούλα ΕΟΔΥ που ιδρύθηκε λίγο πριν την ντόπια έναρξη της πλανδημίας). Είναι απλώς ό,τι και τα τεστ PCR: Απλές απάτες, ενδεδυμένες με ψευτο-επιστημονικό μανδύα.

Και ενώ το ανακοίνωσαν στις 21 Ιουλίου 21 και θα τα αποσύρουν στις 31 Δεκεμβρίου 21!!! Δηλαδή ενώ ανοιχτά σου λένε δεν μπορούν να κρύψουν πια την απάτη τους, θα συνεχίσουν να την χρησιμοποιούν σαν μέσο καταστολής σου και εξαπάτησης σου, για άλλο μισό έτος μέχρι να σκεφτούν την νέα απάτη!

Tα απατεωνίστικα και άχρηστα Τεστ-PCR χρησιμοποιήθηκαν κατά κόρο από τον Φεβρουάριο του 2020 για την «ανίχνευση» (!) του ιού SARS-CoV-2 και αποτέλεσαν το κύριο εργαλείο της κατατρομοκράτησης του πληθυσμού, προκειμένου να στηριχθεί το παγκόσμιο υγειονομικό πραξικόπημα μέσω των lockdown και των ανήκουστων περιορισμών που δολοφόνησαν σκοπίμως την κοινωνία και την οικονομία.

Για να προετοιμάσουν αυτή την αλλαγή πλεύσης, τα CDC συνιστούν από τώρα στα κλινικά εργαστήρια και τους ιστότοπους δοκιμών που χρησιμοποιούν τα ψευτο-Τεστ RT-PCR για τη «διάγνωση» της COVID-19 (!!!) να ξεκινήσουν τη μετάβασή τους επιλέγοντας ένα άλλο που έχει εγκριθεί από την FDA και προτρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο της υιοθέτησης μιας μεθόδου που να μπορεί να ανιχνεύει και να ξεχωρίζει τους ιούς SARS-CoV-2 από τους… ιούς της γρίπης. (!!!)

Ακόμα και ο δρ Fauci, ο σημαντικότερος εκπρόσωπος του Βαθέος Κράτους στον χώρο της υγείας, παραδέχεται ότι τα τεστ PCR είναι ουσιαστικά μια απάτη όσον αφορά τη διάγνωση της νόσου COVID, δηλώνοντας στα μέσα Νοεμβρίου 2020: «Νομίζω ότι αν κάποιος βρεθεί θετικός μετά από 36, 37, 38 κύκλους επεξεργασίας [ct] του τεστ, πρέπει να ξέρεις και να πεις ότι είναι απλώς νεκρά νουκλεοτίδια, σκουπίδια».

Το να παίρνει νανοθραύσματα υποτίθεται ιών, και μέσω αλληλουχιων-φαντάσματα που ενυπάρχουν μόνο σε υπολογιστές και νοσηρές φαντασίες, να φτιάχνουν διάγνωση, αναγνωρίστηκε και επίσημα ως απάτη.

Τι είναι το επόμενο? Να παραδεχτούν ότι υπηρετούν και τον Λούσιφερ? Μπα, είπαμε, και η κρίση ειλικρίνιας έχει τα όρια της.

Ο ίδιος ο δημιουργός του PCR το είχε δηλώσει πριν τον ξεκάνουν ότι ΔΕΝ κάνει το τεστ του για ανίχνευση ιών. Όπως πάνε να ξεμπ;hξουν τώρα και των δημιουργό των φωσφοκαψακίων mRNA γιατί πάει να τους ξεμπροστιάσει για τα κοκτέιλ θανάτου και ελέγχου που ονομάζουν εμβόλια covid.

Όσο για το PCR, δεν είναι δυνατόν να πέρνουν αυτά λοιπόν τα νανοθραύσματα και να τα πολλαπλασιάζουν τρισεκατομμύρια φορές και το έκτρωμα που βγαίνει να το ονομάζουν βαγγέλη, ή μήτσο ή κόβιντ, ή ότι τους κατέβει.

Ειδικά αφού τις περισσότερες φορές υπερβαίναν τους 24 κύκλους ενίσχυσης το οποίο έφτανε τα ψευδώς θετικά στον Θεό.

Τώρα λένε ότι ακόμα και την κοινή γρίπη την έβγαζε το τέστ λανθασμένα ως κόβιντ. Όχι ότι οι σχεδιαστές την πλανδημίας δεν το γνωρίζαν όμως. Οι ίδιοι ασθενείς καταλήγαν στην ΜΕΘ και με λάθος αγωγή τους χαιρετίζαν οι δικοί τους κανονικά και αμετάκλητα.

Τώρα όμως ποιος θα πληρώσει για τα πολυ-τρισεκατομμύρια οικονομικές ζημιές των παγκοσμίων lockdowns? Για τις ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ψυχικές ζημιές παιδιών και μεγάλων? Αλλά και τους ατέλειωτους χαμούς ζωών, από Medical malpractice? Ποιος? Μήπως ο Κύριος Φάουτσι? Ο κύριος Κούλης? Ο κύριος Τσιόδρας-τσίρλας με την επιτροπή του?

 

 

 

 

πηγη 

Back to top button