Ελλάδα

Δnμήτρnς Βέργoς ειναι το οvoμα του φovιά και δnλωμέvος αλλnλέγγυoς-αναpχιkός ο δoλoφόvoς της Γαpυφαλλιάς Ψαpάκου στην Φoλεγαvδρο….

Αυτο ειναι το ονομα του….

Αυτο ειναι το ποιον του…

Και αυτη ειναι η μουρη του φονια….

Διαβαστε…

Δημήτρης Βέργος: Ανατροπή με το πόρισμα του ιατροδικαστή, για τον άδικο θάνατο της νεαρής κοπέλας. Μετά από ώρες ο 30χρονος «έσπασε» και ομολόγησε την δολοφονία της 26χρονης συντρόφου του, στη Φολέγανδρο. Από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε ο 30χρονος άνδρας, όλες οι υποψίες στράφηκαν πάνω του, δεδομένης της αλλόκοτης στάσης του. Το προφίλ του δολοφόνου στο FACEBOOK γνωστοποιήθηκε, όπως επίσης και η ανατριχιαστική ομολογία του δράστη για το αποτρόπαιο έγκλημά του.

Την αιτία του θανάτου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο αποκάλυψε η νεκροψία – νεκροτομή. Η άτυχη κοπέλα έχασε τη ζωή της από πνιγμό. Εξαιτίας των χτυπημάτων από την πτώση της, δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε, ότι η νεαρή κοπέλα είχε κακώσεις στα χέρια, στα πόδια και την πλάτη της, προφανώς από την πτώση της από τα βράχια, όταν την έσπρωξε ο 30χρονος σύντροφός της, στην παραλία Λυγαριά στη Φολέγανδρο. Μοιραία, από τα χτυπήματα, η 26χρονη δεν μπόρεσε να αντιδράσει όταν έπεσε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της από πνιγμό.

Η 26χρονη Γαρυφαλλιά βρέθηκε νεκρή στην θάλασσα, στην περιοχή Λυγαριά, το μεσημέρι της Παρασκευής (16.07.2021). Είχε πάει διακοπές στη Φολέγανδρο μαζί με τον 30χρονο σύντροφό της. Τον άνθρωπο που όπως ομολόγησε τη σκότωσε.

Το αποτρόπαιο έγκλημα του Δημήτρη Βέργου και το προφίλ του

Από τη στιγμή που βρέθηκε η σορός της άτυχης κοπέλας, όλο το νησί αναζητούσε τον 30χρονο Δημήτρη. Βρέθηκε τελικά το βράδυ του Σαββάτου (17.07.2021), στην ίδια περιοχή. Αφού αρχικά αρνήθηκε να παραδοθεί, τελικά ακολούθησε την αστυνομία. Το πρωί της Κυριακής, ομολόγησε ότι σκότωσε την 26χρονη και ισχυρίστηκε ότι το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι τσακώνονταν συνέχεια.

Έτσι έγινε και το μοιραίο πρωινό, όταν ο 30χρονος έβγαλε το αυτοκίνητο από το δρόμο, το έριξε σε μια πλαγιά κοντά σε θάλασσα και στη συνέχεια έσπρωξε δυο φορές την άτυχη γυναίκα από τα βράχια, ρίχνοντάς την τελικά στη θάλασσα.

Ισχυρίστηκε ότι βούτηξε για να τη βρεί και όταν την είδε αναίσθητη, αντί να τη βοηθήσει, αποφάσισε να φύγει, αφήνοντάς την να πεθάνει!

πηγη 

Back to top button