Διεθνή

Φραστική επίθεση κατά Φύρερ Ευρώπης Μακρόν και δυσανάλογη επίθεση των γορίλων του!!! ΒΙΝΤΕΟ

« Ντροπή σας Πρόεδρε ! », φραστική επίθεση από πατριώτη Γάλλο αντιστεκόμενο πολίτη δέχθηκε ο Φύρερ της Ευρώπης Μακρόν. Αμέσως τον απομάκρυναν οι σωματοφύλακες με χτυπήματα και λαβές άρον άρον κι όλα αυτά στη Λούρδη. Στο Ιερό της Λούρδης, ένας άντρας φωνάζει έντονα στον Μακρόν, τον οποίο αποκαλεί «πρωταρχικό άθεο», πριν απομακρυνθεί βίαια από την υπηρεσία ασφαλείας του. Λάθος δεν είναι άθεος είναι Μασόνος ΑΝ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ.
“Ντροπή ντροπή κ Πρόεδρε αυτό είναι σκανδαλώδες δεν είστε παρά ένας άθεος ένας καραμπινάτος άθεος”.. αυτή ήταν ολόκληρη η φράση που πρόλαβε κι εκστόμισε ο Γάλλος..

Αφού ο Νέρωνας Φύρερ έκαψε την Παναγία των Παρισίων και κατέκαψε όλες τις εκκλησίες στη Γαλλία και τις βεβήλωσε κι άφησε ν΄αποκεφαλίσουν παπά σε ναό και καθηγητή στο δρόμο επιστροφής από το σχολείο είχε το θράσος να πάει στη Λούρδη να ξεπλυθεί για τα πρόσφατα εγκλήματα του της υγειονομικής δικτατορίας. Ο Γάλλος πατριώτης όμως τον ξεσκέπασε του κατέβασε την κουκούλα του δοσίλογου.H αντίδραση της φρουράς του για μια φράση που του είπε ‘ ήταν δυσανάλογη και συμβατή με ολοκληρωτικά καθεστώτα. Στα βήματα του Πεταίν πήγε στη Λούρδη ως καλός Υποκριτής. ΟΥΑΙ .

dimpenews.com

Back to top button