breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΕλλάδα

Φωτιά και λάβρα ο πρ. Καθηγητής Ποινικού Δικαίου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ, κατά ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, αντιπολίτευσης, δικαστών και εισαγγελέων και ιατρών.

“Έχουμε ένα ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

Έχουμε την χειρότερη ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. Μπροστά της η δικτατορία του 1967, είναι ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ”!

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Η συνέντευξη του πρ.αν. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΘΙΩΤΗ, πριν λίγες ώρες στον FOCUS FM, κυριολεκτικά τινάζει στον αέρα όλο το κυβερνητικό και πολιτικό ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

Κανένας Πανεπιστημιακός δεν τόλμησε ποτέ να μιλήσει ξεκάθαρα εναντίον της ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

“Έχουμε ένα ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

Έχουμε την χειρότερη ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. Μπροστά της η δικτατορία του 1967, είναι ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ”!, είπε στην αρχή της συνέντευξής του, ο κ. Βαθιώτης.

Είναι η πρώτη φορά που σε συνέντευξή του ο Καθηγητής του Ποινικού Δικαίου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ, ξεσπά με οργή κατά της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και εκφράζεται με τόσο σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Αναφέρθηκε σε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ο κ. Καθηγητής.

Στην συνέντευξή του που αποτελεί κορωνίδα του Ήθους και του Έντιμου και Καθαρού λόγου που τον χαρακτηρίζουν, ο κ. Βαθιώτης, κάνει λόγο για ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, τον χαρακτηρίζει ως ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ και ΕΛΕΪΝΟ ΨΕΥΤΗ, ενώ δεν φείδεται σκληρών χαρακτηρισμών – απόλυτα δίκαιων – και για όλα τα κόμματα, την αφωνία των δικαστών και εισαγγελέων, αλλά και τις διαστρεβλώσεις των συνταγματολόγων.

Σκληρός, αλλά αληθινός και ο χαρακτηρισμός “ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ”, που απέδωσε στον (εβραϊκής καταγωγής) συνταγματολόγο Νικόλαο Αλεβι-ζάτο.

Ο κ. Βαθιώτης, αποκαλύπτει και μια είδηση που ΕΧΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ.

“Υπάρχει ένας άξιος εισαγγελέας εφετών στην Πάτρα, Ο ΕΣΑΓΓΕΛΕΑΣ κ. ΤΣΙΡΩΝΗΣ, που μετά από την παρενέργεια του εμβολίου της ASTRAZENECA, έχει μείνει φυτό ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ.”!!!

Αναφερόμενος στους ιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό που διενεργεί εμβολιασμούς, λέει:

“ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΟΛΟ ή ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΕΛΘΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ”!!!

Και ερωτώ εγώ: ΠΟΣΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΠΕΛΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ;

ΓΙΑ ΠΟΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΡΟΜΠΑ;

ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ! … ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.

Στην συνέχεια της συνέντευξής του, ο κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης, κάνει λόγο για ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ και ονομάτισε τον Ευάγγελο Βενιζέλο και άλλους και τον τρόπο με τον οποίον εξαπατούν τον λαό, ακολουθώντας εκβιαστικούς τρόπους εναντίον του ελληνικού λαού.

Διαπιστώνει πως οι δικτάτορες που κυβερνούν, οδηγούν τον λαό σε ΕΜΦΥΛΙΟ και ΝΕΟ ΔΙΧΑΣΜΟ και κάνει λόγο για τρομερό ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΕΤΩΝ, προτάσσοντας πολλά και σημαντικά παραδείγματα.

Ο κ.Βαθιώτης, στην συνέντευξή του, προανήγγειλε το βιβλίο του, με τίτλο “ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ”, το οποίο αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία, όχι μόνο για το κύρος και την αλήθεια του συγγραφέα, αλλά γιατί θα είναι το πρώτο που θα αποκαλύπτει τα όσα συμβαίνουν στα χρόνια της χολέρας της ψεύτικης πανδημίας.

Ακούστε το συγκλονιστικό ηχητικό βίντεο με τον κ. Κωνσταντίνο Βαθιώτη, εδώ.

 

attikanea

Back to top button