breaking newsΔιεθνήΜετεωροτρόμος

Αποκαλυπτική καταστροφή: 1.300 αγνοούμενοι και 81 νεκροί από τις πλημμύρες στη Γερμανία.11 νεκροί και στο Βέλγιο!!Δανιήλ: ”4 άνεμοι του ουρανού συνεφώρμησαν επί την θάλασσαν την μεγάλην.” To νερό τα σκέπασε όλα!!

Αποκαλυπτική καταστροφή: 1.300 αγνοούμενοι και 81 νεκροί από τις πλημμύρες στη Γερμανία.11 νεκροί και στο Βέλγιο!!Δανιήλ: 4 άνεμοι του ουρανού συνεφώρμησαν επί την θάλασσαν την μεγάλην.” To νερό τα σκέπασε όλα!!

Toυλάχιστον 1300 άτομα φέρονται εξαφανισμένα στη Γερμανία από τις αποκαλυπτικές πλημμύρες . 80 άτομα έχουν ήδη ανασυρθεί νεκρά ενώ ακόμη 11 νεκροί και 4 εξαφανισθέντες καταγράφονται και στο γειτονικό Βέγιο και ειδικά σε περιοχές Βαλλονίας σε Λιέγη και Βερβιέ. Εκεί ο δήμος κάλεσε χθες τ΄άτομα που δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι της πόλης Λιέγης αν μπορούν να την εγκαταλείψουν κι οι υπόλοιποι ν΄ανέβουν στους επάνω ορόφους ή να κατευθυνθούν σε υψώματα καθώς η στάθμη του νερού στο ποτάμι ανέβαινε απειλητικά. Υπάρχουν μαρτυρίες ότι το νερό υπερέβη τα 2 μέτρα στους δρόμους κι ορμητικά ρεύματα παρέσυραν τα πάντα στο πέρασμά τους. (RTBF / Morgenpost)

Τουλάχιστον 90 άτομα έχασαν τη ζωή τους στη Γερμανία και το Βέλγιο μετά από κακές καιρικές συνθήκες που οδήγησαν σε ιστορικές πλημμύρες. Χιλιάδες κάτοικοι εκκενώθηκαν εκεί, καθώς και στα νότια της Ολλανδίας και, σε μικρότερο βαθμό, στα βορειοανατολικά της Γαλλίας.

• Στη Γερμανία, ο τελευταίος απολογισμός δείχνει 81 νεκρούς, αλλά η χώρα συνεχίζει να αναζητά εκατοντάδες ανθρώπους στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία και στη Ρηνανία-Παλατινάτο, τις περιοχές που πλήττονται περισσότερο από τις βροχές. Έχει κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

• Το Βέλγιο έχει 9 νεκρούς. Τέσσερα άτομα εξακολουθούν να φέρονται εξαφανισθέντες. Ο στρατός αναπτύχθηκε σε τέσσερις από τις δέκα επαρχίες της χώρας για να συμμετάσχει στις προσπάθειες ανακούφισης και ιδίως στις πολυάριθμες εκκενώσεις.

• Το Λουξεμβούργο και η Ολλανδία πλήττονται επίσης, αρκετές περιοχές του Μάαστριχτ πλημμύρισαν επίσης και έπρεπε να εκκενωθούν.

• Στην ανατολική Γαλλία, ο κακός καιρός προκάλεσε πλημμύρες σε διάφορα τμήματα, ιδίως στους δήμους Meurthe-et-Moselle, αλλά η ύφεση ξεκίνησε χθες το πρωί. Δέκα τμήματα, ωστόσο, παραμένουν σε προειδοποίηση για κινδύνους πλημμύρας…

Οι αρχές σε αυτήν την περιοχή της Γερμανίας ανέφεραν τελικά 50 θανάτους από τις κακές καιρικές συνθήκες, ωθώντας τον εθνικό αριθμό θανάτων σε τουλάχιστον 81 θανάτους.

Image

Δεκάδες άλλοι άνθρωποι εξακολουθούν να λείπουν σε αυτήν την περιοχή που πλήττονται ιδιαίτερα από τις πλημμύρες.

Ιδιαίτερα θανατηφόρος άσχημος καιρός έπληξε τη δυτική Γερμανία. Ο δήμος Schuld, στη Ρηνανία-Παλατινάτο, ήταν από αυτούς που επλήγη περισσότερο. Ο ποταμός υψώθηκε μέχρι πέντε πόδια στους δρόμους, προκαλώντας κατάρρευση τουλάχιστον έξι σπιτιών και απειλώντας δεκάδες άλλα κτίρια.

Στο γερμανικό καντόνι που επλήγη περισσότερο από τις πλημμύρες, αυτό του Bad Neuenahr-Ahrweiler, οι τοπικές αρχές δήλωσαν ότι το απόγευμα της Πέμπτης δεν είχαν νέα για περίπου 1.300 άτομα.

Μια εκπρόσωπος, που ανέφερε η εφημερίδα Bild, ωστόσο, ανέφερε ότι αυτή η σημαντική εξέλιξη θα μπορούσε να σχετίζεται με διαταραχές του τηλεφωνικού δικτύου, το οποίο θα εμπόδιζε την πρόσβαση πολλών κατοίκων.

Image

Τα Σημεία κυριολεκτικά των καιρών που θα προηγηθούν πριν την εμφάνιση των 4 αποκαλυπτικών θηρίων: ”και ιδού οι 4 άνεμοι του ουρανού συνεφώρμησαν επί την θάλασσαν την μεγάλην.” To νερό θα τα σκεπάσει όλα πριν την εμφάνιση των αποκαλυπτικών θηρίων…

Image

Image

dimpenews.com

Back to top button