breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΕλλάδαθρησκεια

Από τα Τίμια Δώρα στο Τίμιο Δώρο Εμβόλιο κατά την Εγκύκλιο της Εκκλησίας!!

Η Εγκύκλιος της Εκκλησίας αντιμετωπίζει καταχρηστικά κι αυθαίρετα όσους εναντιώνονται στην υποχρεωτικότητα πειραματικού εμβολιασμού ως αρνητές της επιστήμης και μάλιστα της ιατρικής κι όχι μόνο ως αρνητές των συγκεκριμένων εμβολίων όπως είθισται να τους αποκαλεί η προπαγάνδα. Κάνει κι ένα βήμα περισσότερο..Για ν΄απαντήσει δε στο ανυπόστατο ψευδοδίλημμα που θέτει παραθέτει μια σειρά από βιβλικά εδάφια και σκηνές βίων Αγίων..Αχρείαστα κι εκτός θέματος. Επιχειρεί στρεψόδικα να μεταβάλει την αντιπαράθεση από το δίπολο πανδημία-υποχρεωτικός πειραματικός εμβολιασμός, σε διαπάλη επιστήμης – θρησκείας. Κι όλα αυτά ενώ ο  Jean Michel Claverie, Ioλόγος, τ. Διευθυντής Ερευνών στο CNRS ξεκαθαρίζει «οι άνθρωποι που βρίσκονται στους δρόμους δεν είναι όλοι άνθρωποι που πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη ή που είναι αντι-εμβολιαστές, ή πολιτικοί εξτρεμιστές. Υπάρχουν πραγματικοί ικανοί λόγοι, τόσο ηθικοί όσο και επιστημονικοί, που δείχνουν ότι το pass sanitaire είναι κάτι που είναι απαράδεκτο και πιθανώς όχι πολύ αποτελεσματικό. “Η Εκκλησία μισεί τον κόσμο της. Γιατί;;;;;

Στη συνέχεια εισάγει έναν ανιστόρητο εκκλησιαστικό αφορισμό τουτέστιν οι μη εμβολιασθέντες και μη κοινωνήσαντες καθώς αυτό υπονοεί το ” Ἡ ἐλπίδα ἔχει ἀνατείλει γιά ἐπιστροφή στήν κανονικότητα, ἀλλά, κυρίως, γιά τήν ἀνεμπόδιστη συμμετοχή στά Θεῖα Μυστήρια τῆς Ἐκκλησίας μας, μέ κορύφωση τήν Κοινωνία ὅλων μας κατά τό Μυστήριο τῆς Θείας Εὐχαριστίας. Δηλ. το ανεμβολίαστο αποτελεί εμπόδιο, κώλυμά συμμετοχής στη Θεία Κοινωνία;;;; Άνευ προηγουμένου διατύπωση επιτιμιακής μορφής..Δηλ. το εμβόλιο αποτελεί προαπαιτούμενο στη μετοχή στα μυστήρια;;;; Επεξηγηματικά αυτό σημαίνει πως η τα μυστήρια δίδονται αντί επίδειξης πιστοποιητικού υγειονομικών, κοινωνικών (νομοταγείς) φρονημάτων;;;

Ο λαικισμός και η δημαγωγική διάθεση που διέπει το όλο κείμενο φθάνει να εξισώσει το εμβόλιο με δώρο Θεού. Μόνο που στην Εκκλησία Δώρο επέχει ιδιάζουσα θέση και θα πρέπει ο όρος να χρησιμοποιείται με ιδιαίτερη φειδώ κι όχι καταχρηστικά επίσης. Δηλ. η Εκκλησία από τα Τίμια Δώρα του Δωροθέτη Θεού οδηγείται στο Τίμιο Δώρο Εμβόλιο;; ‘συνιστᾶ σέ ὅλους, σέ συνεννόηση μέ τόν ἰατρό τους, νά ἀξιοποιήσουν τό δῶρο αὐτό πού μᾶς χάρισε ὁ Θεός, προκειμένου νά προστατεύσουμε τούς ἑαυτούς μας, ἀλλά καί κάθε ἄνθρωπο “ὑπέρ οὗ Χριστός ἀπέθανε” (Ρωμ. 14, 15).” Άλλωστε δεν είναι λίγοι οι διανοούμενοι και οι διαπρεπείς του επιστημονικού κόσμου που διαβλέπουν στη στάση της εκκλησίας ….

Καταλήγοντας το κείμενο ανιστόρητα διαβεβαιώνει ότι οι επιστήμονες πάντα επέδειξαν και επιδεικνύουν υψηλό αίσθημα ευθύνης οπότε είναι πανάκεια ο ανθρωπισμός τους : Σᾶς καλοῦμε νά ἀκοῦτε τήν φωνή τῆς ἐπιστήμης καί τῶν εἰδικῶν, οἱ ὁποῖοι πάντοτε μέ ὑψηλό αἴσθημα εὐθύνης ἐνημερώνουν τούς πολίτες”.

Καθαγιάζουν και καθοσιώνουν την άδολη ατομική βόμβα τη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι,το Τσέρνομπιλ, τη Φουκουσίμα, το πυρηνικό οπλοστάσιο που απειλεί την ανθρωπότητα με Ολοκαύτωμα;; Eπιστήμονες με ”υψηλό αίσθημα ευθύνης” κατασκεύασαν τα πυρηνικά, χημικά, βιολογικά όπλα με ανυπολόγιστες άμεσες ή και παράπλευρες απώλειες για την ανθρωπότητα και τη φύση.. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι εκτέθηκαν σε ραδιενέργεια στην Πολυνησία από τις πυρηνικές δοκιμές σε ατομικές βόμβες στ΄ανοιχτά της την εποχή Ψυχρού Πολέμου. Πολλά τα θύματα από τις πυρηνικές δοκιμές της Σοβιετικής Ένωσης σε περιοχές όπως στο Καζακστάν..”Ο πειραματισμός αναφορικά με την ατομική βόμβα χρησιμοποίησε ανθρώπους ως πειραματόζωα μεταξύ 1942-1970. Δοκιμές επιτελέστηκαν στις ΗΠΑ για πυρηνική ακτινοβολία. Η έκθεση σε πλουτώνιο επέφερε σε κάποιες περιπτώσεις ακρωτηριασμό μέλους.Ένα σκάνδαλο αποκαλύφθηκε το 1993 μετά από την έρευνα της δημοσιογράφου Eileen Welsome συγγραφέα του βιβλίου The Plutonium Files. Άλλες δοκιμές σε χημικά και βιολογικά όπλα όσο και σε φάρμακα ή επικίνδυνων προϊόντων επιτελέστηκαν και συνεχίζουν ακόμη να συμβαίνουν στον κόσμο χωρίς την ξεκάθαρη συναίνεση των ινδικών χοιρίδιων που εκμεταλλεύονται φτώχεια ή άγνοια.”( ”Ποιά η ηθική για τις επιστήμες;”Guillemette de Vericourt/Gerard Toulouse).

”υψηλό αίσθημα ευθύνης” επέδειξαν και οι γιατροί Ναζί με κορυφαίο τον Joseph Mengele που πραγματοποίησαν πειράματα επί κρατουμένων στο πλαίσιο ιατρικής έρευνας.Τους μετέχοντες τους αποκαλούσαν ” ανθρώπινο υλικό”.Στο Άουσβιτς ένας γυναικολόγος ο Clauberg προέβαινε σε μαζικές στειρώσεις φυλακισμένων.

Ο όρος ”επιστημονικός πόλεμος” αναφέρεται από τον ιστορικό Jules Isaac τραυματία Α Παγκοσμίου Πολέμου που παραπέμπει στη χρήση χημικών όπλων κατά τον Α΄Παγκόσμιο έργο επίσης κάποιων επιστημόνων με υψηλό αίσθημα ευθύνης.Οι επιστήμνες στην υπηρεσία του πολέμου..

Κι ο κατάλογος είναι μακροσκελής…Μετά από όλα αυτά Λευκές επιταγές η ανθρωπότητα δεν δίνει σε κανέναν όπως του ζητείται Ἔτσι καί σήμερα, ἡ Ἐκκλησία ἐμπιστεύεται τήν ἐπιστημονική κοινότητα τῶν ἰατρῶν, ἡ ὁποία νυχθημερόν ἀγωνίζεται γιά τήν ἀπαλλαγή τῶν ἀνθρώπων ἀπό τήν θανατηφόρο πανδημία.

Αλλά και στον αμιγώς ιατρικό τομέα προκύπτουν μύρια ζητήματα Βιοηθικής από τους επιστήμονες με το υψηλό αίσθημα ευθύνης: η αναπαραγωγική κλωνοποίηση, μωρά φάρμακα, παρένθετη μητέρα -επάγγελμα μητέρα, γενετικά τροποποιημένα προϊόντα, υβριδικά όργανα. Ο προβληματισμός για τη νανοτεχνολογία είναι δεδομένος και ένας σκεπτικισμός υφίσταται εντός της επιστημονικής κοινότητας.Ο φιλόσοφος Jean Pierre Dupuy συγγραφέας του βιβλίου για μια Φωτισμένη/σοφιστικέ καταστροφικότητα γράφει : το νανοτεχνολογικό σχέδιο εναντιώνεται στη φύση.. ο μηχανικός του αύριο δεν θα είναι ένας μαθητευόμενος μάγος από άγνοια αλλά από σκοπιμότητα”.Ένα μεγάλο μέρος μελετών αφορά την τοξικότητα των νέων υλικών..Τα νανουλικά συνδυασμένα με άλλες τεχνολογίες π.χ πληροφορική,βιοτεχνολογία….

Μέ τόν φωτισμό τοῦ Θεοῦ καί τήν ἐπίπονη προσπάθεια τῶν ἐπιστημόνων ἐρευνητῶν, ἡ ἀνθρωπότητα ἔχει πλέον στήν διάθεσή της τό ἐμβόλιο, τό ὁποῖο εἶναι ἱκανό νά ὑψώσει τεῖχος στήν ἐξάπλωση τῆς πανδημίας …..Με 39% αποτελεσματικότητα σύμφωνα με υπουργείο Υγείας Ισραήλ;;;;

”Συνιστά” για την υποχρεωτικότητα των πειραματικών εμβολίων που διανύουν γ΄φάση κλινικών δοκιμών..Υπεκφεύγει να τοποθετηθεί επί του φλέγοντος που είναι η υποχρεωτικότητα που ταλανίζει την κοινωνία με φοβερές κοινωνικές και υπαρξιακές πολλές φορές διαστάσεις και που με βάση την Ιστορία και όλες τις Διεθνείς Συνθήκες κι τ΄Ανθρώπινα Δικαιώματα είναι καταδικασμένη…

Καί θέλει αὐθεντικῶς νά διαβεβαιώσει πώς αὐτό τό ἐμβόλιο δέν ἔρχεται σέ καμία ἀντίθεση μέ τήν Ἁγιογραφική, Πατερική καί Κανονική διδασκαλία τῆς Ἁγίας μας Ἐκκλησίας.

Πως συμπεραίνεται αυτό από τα προαναφερθέντα του κειμένου όταν δεν υπάρχει καμιά έστω και στοιχειωδώς επιστημονική τεκμηρίωση.Προφανώς μας παραπέμπουν στην ευθυγράμμιση ως προς την αυθεντία των ειδημόνων.. Μόνο που η επίκληση σ΄οποιαδήποτε αυθεντία είναι σκοταδισμός…

Ὁ φόβος γιά ὁτιδήποτε εἶναι πρωτόγνωρο συχνά δημιουργεῖ ἀντιδράσεις ἤ καχυποψία μέ ἀποτέλεσμα….

Στήν δύσκολη αὐτή συγκυρία χρειάζεται πίστη, …διότι ἐάν αὐτά ἐκλείψουν, ὁ φόβος κυριεύει τίς καρδιές τῶν ἀνθρώπων καί κατά τόν Προφήτη Δαβίδ “ἐκεῖ ἐδειλίασαν φόβῳ, οὗ οὐκ ἦν φόβος” (Ψαλμ. 13, 5). Προφανώς μιλούν για τους εαυτούς τους που με αρρωστοφοβική διάθεση σε πλήρη πανικό κυριευμένοι από το φόβο έναντι ενός ιού που μεταβλήθηκε σε συλλογική ψύχωση συνδρόμου καταδίωξης το Πάσχα του 2020 εγκατέλειψαν άρον άρον τα ιερά θυσιαστήρια για ανύπαρκτα βιολογικά καταφύγια εγκατέλειψαν τις θέσεις τους έκλεισαν τους ναούς και συναίνεσαν στην απαγόρευση Ανάστασης Επιταφίου Χαιρετισμών κλπ ενώ αχρήστευσαν τη λειτουργική ζωή υποτιμώντας την με το σύνθημα το Θεό τον έχουμε μέσα μας..

Αντιστοιχία μέσων σκοπών.

”. έτσι μια χημειοθεραπεία με σοβαρές παρενέργειες μπορούμε να τη δεχθούμε γιατί ο καρκίνος σκοτώνει αλλά είναι απαράδεκτο να προτείνουμε σ΄άτομα με καλή υγεία ένα εμβόλιο κατά μιας σπάνιας ασθένειας και το εμβόλιο να τα σκοτώσει.” γράφει ήδη από το 2003 ο Βιολόγος Jean Caude Ameisen.

dimpenews.com

 

Back to top button