breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλώνουν στη Γαλλία. ΜΕΤΩΠΙΚΗ στο Παρίσι πάνω από 100.000 κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού και paSS sanitaire.Συγκρούσεις επεισόδια!! Ετερόκλητο πλήθος αυτό θα πει λαός…απαιτεί ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΑΚΡΟΝ κι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!! ΒΙΝΤΕΟ

Εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλώνουν στη Γαλλία. Βούλιαξε το Παρίσι πάνω από 100.000 κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού και paSS sanitaire.Συγκρούσεις επεισόδια!! Ετερόκλητο πλήθος αυτό θα πει λαός…απαιτεί ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΑΚΡΟΝ κι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!

Πάνω από 100.000 διαδήλωσαν στο Παρίσι κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού και paSS sanitaire εκατοντάδες χιλιάδες σε πολλές πόλεις Γαλλίας και σήμερα Σάββατο με σύνθημα Ελευθερία και αίτημα παραίτηση του Μακρόν. Μεγάλες κινητοποιήσεις σε Paris, Nice, Montpellier,Grenoble, Rennes, Nantes, Strasbourg, Reims, Toulouse, Marseille,κι αλλού ενδεικτικό είναι ότι μόνο στην πόλη Tours συμμετείχαν 10.000 άτομα..Επεισόδια στο Παρίσι, δακρυγόνα, βομβίδες κρότου λάμψης πλαστικές σφαίρες γκλοπ κατά πλήθους….Φωτιές και πέτρες από διαδηλωτές. Λόγος για τεράστια συγκέντρωση είναι τώρα στην πλατεία Βαστίλης όπου έχει οριστεί η κατάληξη, ένταση Τραυματίες αστυνομικοί εκκενώνονται από συναδέλφους τους. Σημειωτέον τους εξαίρεσε από υποχρεωτικό εμβολιασμό για να τους λύσει τα χέρια κατά υγειονομικών που διαμαρτύρονται για υποχρεωτικό πειραματικό εμβολιασμό

Kι ενώ στην Ελλάδα τα Mainstream κόμματα παρακολουθούν με απάθεια τα εμβολιακά στρατόπεδα συγκέντρωσης να καθηλώνουν στην εμβολιακή καρέκλα για υποχρεωτικό πειραματικό εμβολιασμό τον κόσμο στη Γαλλία η Ριζοσπαστική Αριστερά 20% και η Ακροδεξιά τύπου Λεπέν (φιναλίστ τελευταίων προεδρικών που με βάση το χαρακτηρισμό θεωρείται μετριοπαθής) αποτελούν ένα εκρηκτικό μείγμα σύμφωνα με την LIBERATION και είναι στο δρόμο και διαδηλώνουν..

”Ωστόσο, κινούνται αριστερά κινήματα για να διαμαρτυρηθούν για αυτό που θεωρούν «κοινωνία γενικευμένου ελέγχου» ή «εγκαθίδρυση ολοκληρωτικού κράτους».” (Liberation 31/7/21) Άλλωστε ο Έβο Μοράλες μορφή της σύγχρονης σοσιαλιστικής πτέρυγας πρόεδρος της Βολιβίας είπε ότι “διάβασα σε μια έκθεση του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ μέσα σε 3,4 ή 5 χρόνια: στην πολιτική της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, είναι σημαντικό να μειωθεί ο περιττός παγκόσμιος πληθυσμός: μαύροι, άτομα με ειδικές ανάγκες και φτωχοί. Αυτή η πανδημία είναι μέρος ενός βιολογικού πολέμου ” είναι η πλήρης του αναφορά. Είναι ένα ταξικό βιολογικό όπλο...Αυτά περί μείωσης πληθυσμού μια ακόμη άποψη που στην Ελλάδα αλλοτριωμένες προσκυνημένες αποστεωμένες δυνάμεις καγχάζουν…Στα εμβολιακά μπλόκα υποχρεωτικού πειραματικού εμβολιασμού στήνουν τα παιδιά μας...όντως τα στήνουν αφού τα υποχρεώνουν να δεχθούν υγιείς οργανισμοί γονιδιακές θεραπείες με τις περισσότερες παρενέργειες και θανάτους που είχαν ποτέ ”εμβόλια” παρά τη συγκάλυψη κατά γενική παραδοχή της ιατρικής κοινότητας παγκοσμίως…

Απέναντι στο νεοταξίτικο νεοναζισμό στήνονται νέα Μέτωπα νέοι πολιτικοί Γοργοπόταμοι Εθνικής Πνευματικής Αντίστασης….υπεργεφυρώνονται τα χάσματα η Ελλάδα πρέπει να βγει νικήτρια και πιο ενωμένη….όσο κι αν αντεθνικές κι αντιλαϊκές δυνάμεις επιχειρούν για μια ακόμη φορά τη διάσπαση και το διαχωρισμό απέναντι σε μια πολιτική που εκπονείται από παγκόσμια κέντρα λήψης αποφάσεων δεν έχει εθνική προοπτική δεν απηχεί στις πραγματικές ανάγκες Δημόσιας Υγείας του λαού γίνεται με ευθυγράμμισή στο αμερικάνικο CDC ( ελεγχόμενης αξιοπιστίας) ενώ οι ΗΠΑ είχαν το πιο αποτυχημένο μοντέλο διαχείρισης κρίσης με μισό εκατομμύριο νεκρούς και οι πολίτες αντιμετωπίζονται ως πελάτες και πειραματόζωα των μεγάλών φαρμακοβιομηχανιών που αυγαταίνουν αστρονομικά τα κέρδη τους…Χωρίς ηθική χωρίς κανόνες και φραγμούς όλα για το κέρδος στην μονομανία του καπιταλισμού η εμπορευματοποίηση της Υγείας όπου τα κράτη και η ΕΕ υπογράφουν ασύμφορα συμβόλαια με Big Pharma για πειραματικά εμβόλια αφρικανοποιώντας την Γηραιά ήπειρο..Από πεδίο βολής πεδίο άσκησης και ιατρικών γυμνασίων των Big Pharma..όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό και για το λαό..

Εικόνα
Οι Άσπρες Μπλούζες Υγειονομικοί: όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό

H πορεία στο Παρίσι είναι σ΄εξέλιξη περνάει τώρα την Place de la République και κατευθύνεται προς την Place de la Bastille.. γιγαντιαία κινητοποίηση του λαού…όλες οι τάξεις όλες οι θέσεις ….

Εικόνα

Δολοφόνε, Συνεργάτη το πλήθος επιτίθεται φραστικά σε φαρμακοποιό που πραγματοποιεί τεστ σε τέντα που έχει στηθεί επί της οδού Maguelone στο Montpellier.

Στη Νίκαια οι πυροσβέστες προστίθενται στο λαό

dimpenews.com

Back to top button