breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η «πανδημία» στην Ελλάδα: Ελάχιστοι νεκροί και υπερβολική «τρέλα» – Κήρυξαν «εμφύλιο» για έναν ιό με θνητότητα 0,2%!

Ένα κλίμα τρομοκρατίας, τρέλας και παράνοιας ζούμε (ξανά) τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα, καθώς εξαιτίας της μετάλλαξης Δέλτα η κυβέρνηση έχει επιστρέψει στην κινδυνολογία και στην κρουσματολογία, όπως τη ζήσαμε κυρίως τον Μάρτιο του 2020. 

Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί, μαγαζιά μόνο για εμβολιασμένους, απειλές και πολλά ακόμα… Τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση έχει κηρύξει ανοιχτά «πόλεμο» στους ανεμβολίαστους και διχάζει την κοινωνία με τα μέτρα που παίρνει.

Ήδη οι ανεμβολίαστοι κατηγορούν τους εμβολιασμένους και οι εμβολιασμένοι τους μη εμβολιασμένους, «διαίρει και βασίλευε» που λέει και η ιστορική φράση.

Την ίδια ώρα οι αριθμοί είναι ξεκάθαροι και δείχνουν πως παρά το κλίμα τρομοκρατίας οι νεκροί από Covid-19 το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι ελάχιστοι και σε αυτό έχουν συμβάλει τόσο ο εμβολιασμός και η φυσική ανοσία που έχει αποκτήσει ο πληθυσμός, όσο και η ίδια η νόσος που μετά από 2 χρόνια δείχνει λιγότερη θανατηφόρα, καθώς η μετάλλαξη Δέλτα είναι δέκα φορές λιγότερο θανατηφόρα από βρετανική και έχει δηλαδή θνητότητα περίπου 0,2%! 

Χαρακτηριστική η χθεσινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ σύμφωνα με την οποία καταγράφηκαν 1.553 νέα κρούσματα (αριθμός υψηλός), αλλά μόλις 8 θάνατοι και 134 διασωληνωμένοι. 

Παράλληλα θα πρέπει να τονίσουμε γι’ ακόμη μια φορά πως τα περισσότερα πλέον κρούσματα αφορούν νέους, οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό περνούν χωρίς συμπτώματα τον κορωνοϊό.

Ταυτόχρονα στην Ελλάδα πλέον έχει εμβολιαστεί το 52% του πληθυσμού (με μια δόση) και ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών έχει νοσήσει. Ουσιαστικά το 70% που επικαλείται η κυβέρνηση των λοιμωξιολόγων για να κτιστεί το τείχος ανοσίας έχει επιτευχθεί. Παρόλα αυτά, όπως έχουμε τονίσει στο pronews.gr, πολλοί επιστήμονες υποστηρίζουν πως ο κορωνοϊός είναι ένας ιός που μεταλλάσσεται και άρα δεν μπορείς να κτίσεις τείχος ανοσίας, αντιθέτως θα πρέπει να αντιμετωπιστεί όπως η γρίπη και ήδη πολλές χώρες έχουν αλλάξει στρατηγική. 

Η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει να αρνείται την πραγματικότητα και επιβάλει δικτατορικά μέτρα για να αυξήσει τους εμβολιασμούς καταπατώντας ουσιαστικά κάθε ελευθερία του ανθρώπου, αφού τους αναγκάζει -με έμμεσο ή άμεσο τρόπο- να βάλουν φαρμακευτική ουσία στο σώμα τους χωρίς να το επιθυμούν. Κάτι το οποίο είναι αντίθετο με τις διεθνείς συνθήκες, αλλά και το Σύνταγμα των Ελλήνων.

Να σημειώσουμε πως με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση αποτρέπει τους πολίτες από το να πάνε στα εμβολιαστικά κέντρα, κάτι που φαίνεται και στα νούμερα των εμβολιασμένων, καθώς εδώ και αρκετές ημέρες ελάχιστοι πολίτες έχουν σπεύσει για να κάνουν το εμβόλιο. Η δράση φέρνει πάντα αντίδραση και αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση έχει βάλει απέναντι της περίπου τον μισό πληθυσμό. Ήδη η ΝΔ έχει χάσει τα «κάστρα» της, πόση πολιτική φθορά ακόμα θα αντέξει; 

Και το μεγάλο ερώτημα είναι τελικά… γιατί; Αφού οι εμβολιασμένοι και μεταδίδουν και νοσούν, άρα το λεγόμενο «covid-free» δεν υπάρχει επί της ουσίας, και από τη στιγμή που ο ιός δείχνει να έκανε τον κύκλο του, γιατί η κυβέρνηση επιμένει στο να διχάζει την κοινωνία; 

Τα παρακάτω διαγράμματα είναι αποκαλυπτικά και δείχνουν ξεκάθαρα πως τα κρούσματα το τελευταίο χρονικό διάστημα (έχουν αυξηθεί και τα τεστ) έχουν αυξηθεί ραγδαία, παρόλα αυτά ο αριθμός των θανάτων παραμένει σε χαμηλά επίπεδα.

Νομίζουμε πως κανείς δεν διαφωνεί πως οι αριθμοί που πρέπει να μας ενδιαφέρουν είναι αυτοί των νεκρών και των διασωληνωμένων.

pronews.

Back to top button