breaking newsΕλλάδα

Η συμμετοχή σ΄έρευνα ( π.χ πειραματισμό εμβολιασμό) είναι εθελοντική και χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα!( Κώδ. Ιατρ. Δεοντ. ΚΙΔ24.2) Παραβιάστηκαν και τα 2. Και υποχρεωτική συμμετοχή σ΄έρευνα πειραματικής φάσης και εξαγορά συνείδησης προς συμμετοχή (150άρια)

Γι αυτό ο λαός δεν ξεχνά… και σήμερα από τη Θεσσαλονίκη βροντοφώναξε ”ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ΄΄…

Η συμμετοχή σ΄έρευνα ( π.χ πειραματισμό εμβολιασμό) είναι εθελοντική και χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα!( Κώδ. Ιατρ. Δεοντ. ΚΙΔ24.2) Παραβιάστηκαν και τα 2. Και υποχρεωτική συμμετοχή σ΄έρευνα πειραματικής φάσης και εξαγορά συνείδησης προς συμμετοχή (150άρια) Γι αυτό ο λαός δεν ξεχνά… και σήμερα από τη Θεσσαλονίκη βροντοφώναξε ”ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ΄΄…

”ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ” ” ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ” ”ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ” η Θεσσαλονίκη σείστηκε από τα συνθήματα κατά της υγειονομικής χούντας ”ειδημόνων” τοπικής εμβέλειας που είναι σε αντιδιαμετρικά αντίθετη κατεύθυνση από ειδήμονες έγκριτους σ΄επίπεδο Νόμπελ του εξωτερικού…..Για μια ακόμη φορά η πομπή διαπόμπευσε την αήθη επίθεση κατά αυτονόητων ελευθεριών τους εκβιασμούς την τρομοκρατία τις απειλές το ήθος της διακυβέρνησης το ήθος της διαχείρισης της κρίσης και τις πολιτικές της που είναι σύμφωνα με Διεθνείς Συνθήκες βασανιστήρια και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας κατά συρροή…

Κατ΄αρχήν μιλούν για υποχρεωτικό εμβολιασμό και οι 2 όροι είναι ανεπίτρεπτοι..Η Δημοκρατία τους εξαντλείται ως προς τη αυτοδιάθεση του σώματος στην ελεύθερη επιλογή σεξουαλικής προτίμησης..Έχουμε Δημοκρατία όχι κουζίνας όπως έλεγαν στο τ. σοβιετικό μπλοκ αλλά δημοκρατία κρεβατοκάμαρας;;;; Δηλ. ο ψυχαναγκασμός για ιατρική πράξη για παρεμβατική ιατρική ενέργεια στο σώμα είναι νόμιμη δεν αποτελεί βιασμό συνείδησης και σώματος;;; αφού τελείται υπό το κράτος εκβιασμού και απειλών;;;

Η τροπολογία αναφέρεται σ΄”εμβολιασμό” κι επομένως είναι στον αέρα και ουσιαστικά ανεφάρμοστη αφού εδώ εξ ορισμού δεν έχουμε να κάνουμε με εμβόλια αλλά με γονιδιακές θεραπείες και στην καλύτερη περίπτωση γενετική μηχανική..

”Για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, εμβολιάζεται υποχρεωτικά κατά του κορωνοϊού COVID-19 όλο το προσωπικό” κι από που προκύπτει ότι πρόκειται για εμβόλια. Ποιός το καθορίζει. Υπάρχουν ενστάσεις επ΄αυτού στην Διεθνή Ιατρική Κοινότητα ότι δεν πρόκειται για εμβόλια οπότε εκπίπτει και η υποχρεωτικότητα..Σύμφωνα με τον ορισμό εμβολίου ως τώρα δεν είναι εμβόλια. Ο χαρακτηρισμός τους ως εμβόλια είναι μια καινοτομία ένας καταχρηστικός κι αυθαίρετος νεολογισμός για μετονομασία γονιδιακών θεραπειών που ως τώρα υφίστανταν ως τέτοιες. Το πρόβλημα είναι η μετονομασία στη λογική βαπτίζω το αυγό ψάρι….

Συμφωνούμε με τον εμβολιασμό που είναι εμβολιασμός κι όχι έκθεση υγιή πληθυσμού σε γονιδιακές θεραπείες με πλήθος παρενεργειών και μηδαμινή αποτελεσματικότητα 39%..Κι εμβόλιο με την κλασική κι επομένως τη μόνη ορθή αποτύπωση του όρου είναι τα εμβόλια της SANOFI τα κινέζικα.. Το ζήτημα λοιπόν δεν έχει να κάνει με άρνηση ως προς εμβολιασμό αλλά άρνηση υποβολή σε γενετική μηχανική σε γονιδιακή θεραπεία. Η τροπολογία θα ήταν συνεπής με την ορολογία που επικαλείται εμβόλια μόνο αν παρείχε τα κινέζικα. Τελεία..

Ακόμη κι αν αποδεχτούμε τον καταχρηστικό όρο εμβόλιο αυτά είναι πειραματικά ( καθώς διανύουν πειραματική φάση ) οπότε προσκρούει η υποχρεωτικότητα που σε αντίθετη περίπτωση χαρακτηρίζεται βασανιστήριο. Οι διεθνείς Συνθήκες το Ιατρικό Δίκαιο απαγορεύουν ρητά την υποχρεωτικότητα πειραματικού εμβολιασμού..

Ακόμη και ο Κωδ. Δεοντολογίας της Ιατρικής: KIΔ 24.2 η ιατρική έρευνα στον άνθρωπο επιτρέπεται με τις ακόλουθες προυποθέσεις:..γ.τον εθελοντικό χαρακτήρα συμμετοχής στην έρευνα και χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα( εδώ δόθηκαν 150 αρια για συμμετοχή παιδιών σε πειραματικά ψευδεπίγραφα εμβόλια που είναι σε πειραματική φάση και δεν ομιλεί ουδείς… ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΌΣΜΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ…ΚΑΙ ΜΜΕ β. ελεύθερη , ανεπιφύλακτη ειδική και τεκμηριωμένη συναίνεση ..

Αυτά προκύπτουν από τοποθετήσεις πλειάδας επιστημόνων πρώτης γραμμής του Νόμπελ Ιατρικής για απομόνωση στελέχους AIDS καθηγητή Luc Montanier, της Γενετίστριας Alexandra Henrion-Caude ( Δεν είναι εμβόλιο. Είναι γενετική μηχανική, προφυλακτική γονιδιακή θεραπεία….) του Καθηγητή Λοιμωξιολογίας Christian Perronne εξειδικευμένου στις λοιμώδεις νόσους που προήδρευσε σε φορείς και σε συμβούλια της Δημόσιας Υγείας συμπεριλαμβανομένων επί εμβολίων (Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις μεταλλαγμένες ντομάτες και το καλαμπόκι. Δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας) του τ.Διευθυντή Επιδημιολογίας και Βιοστατιστικής του Υπ.Άμυνας, τ. Καθηγητής Νευροφυσιολογίας Πανεπιστημίου VUB Bρυξελλών και τ. Βιοεπιθεωρητής ΟΗΕ ο Βέλγος Martin Zizi ( Τα εμβόλια mRNA είναι πειραματική γονιδιακή θεραπεία)… και τόσων άλλων….Συνυπολογισθέντος δε του Γερμανού Καθηγητή Μικροβιολόγου Sucharit Bhakdi: το εμβόλιο mRNA έχει 4 μεγάλους κινδύνους” πως γίνεται υποχρεωτικό εκθέτοντας σε υψηλό ρίσκο τον πολίτη;;;;

dimpenews.com

Back to top button