breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Πέθανε 35χρονος λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της Pfizer

Ακόμη ένας συνάνρθωπός μας, έχασε τη ζωή του λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού. Ειδικότερα, πρόκειται για έναν 35χρονο από την Κόρινθο, ο οποίος κατέληξε μία εβδομάδα μετά τη χορήγηση του σκευάσματος της Pfizer.

Ο πατέρας του, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του ανέφερε πως «ανάγκασα τον γιο μου να κάνει το εμβόλιο, για να ανοίξει την επιχείρησή του, δεν ήθελε το παλικάρι με τίποτα, φοβόταν».

«Φοβόταν, όπως φοβόμουν κι εγώ» αναφέρει ο άτυχος πατέρας, ζητώντας από το κράτος εξηγήσεις που μάλλον ποτέ δεν θα πάρει.

«Δεν ξέρουμε τι είναι αλήθεια και τι όχι, δεν είμαστε αρνητές. Ούτε θερμόμετρο δεν του έβαλαν» και πέθανε ξαφνικά, λέει.

Αποκαλύπτει δε πως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, η μητέρα και η αδερφή του αδικοχαμένου παιδιού του, είχαν εμβολιαστεί.

Ο 35χρονος γιος του χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας, έκανε το εμβόλιο της Pfizer στο νοσοκομείο Κορίνθου, την πρώτη δόση για την ακρίβεια, την περασμένη Παρασκευή, 16 Ιουλίου, και την επόμενη ημέρα αισθάνθηκε αδιαθεσία και πυρετό.

Μάλιστα, μόλις έκανε το εμβόλιο, έκανε και rapid test και βγήκε θετικός στον κορωνοϊό, με τα συμπτώματα να μην υποχωρούν.

Ο νεαρός, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, αλλά έπαθε ανακοπή και οι γιατροί του έκαναν μαλάξεις σε έναν προθάλαμο, εντούτοις, ο 35χρονος δεν τα κατάφερε και κατέληξε το βράδυ της Παρασκευής 23 Ιουλίου, μία εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό του.

Όλο περιμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή.

 

pronews

Back to top button