breaking newsΔιεθνή

Πριν 16 χρόνια έγραφε η Claire Séverac για κατάχρηση εμβολίων προς άνοιγμα αγοράς φαρμάκων τώρα και στους υγιείς.. ”τι μπορούμε να πουλήσουμε σε όλα τα υγιή άτομα σε όλες τις χώρες;;Mε λίγο φόβο και καλό marketing. Εμβόλια!”

Πριν 16 χρόνια έγραφε η Claire Séverac για κατάχρηση εμβολίων προς άνοιγμα αγοράς φαρμάκων τώρα και στους υγιείς..”τι μπορούμε να πουλήσουμε σε όλα τα υγιή άτομα σε όλες τις χώρες;;Mε λίγο φόβο και καλό marketing. Εμβόλια!”

Έγραφε στο βιβλίο της ”ο μυστικός πόλεμος κατά των λαών” πριν 16 χρόνια η Claire Séverac:

Πολλές από τις νέες ασθένειες εκ των οποίων υποφέρουν οι άνθρωποι δεν είναι καρπός της τύχης αλλά το αποτέλεσμα της πολιτικής αυτών των καρτέλ με μόνο σκοπό ν΄αναπτύξουν ακόμη περισσότερο και πάντα την παγκόσμια αγορά φαρμάκων. Η Sylvie Simon επικαλείται σε μια από τις συνεντεύξεις της τη δήλωση του Διευθυντή των εργαστηρίων Merck που έγινε εδώ και 25 χρόνια: Είναι βλακώδες να μην πουλάμε φάρμακα παρά μόνο σε ασθενείς..αν μπορούσαμε να διευρύνουμε την αγορά μας σε άτομα με καλή υγεία είναι προφανές ότι αυτό θα τακτοποιούσε τις μπίζνες μας”..Ενώ πιστεύουμε όλοι πως τα εργαστήρια κατασκευάζουν φάρμακα για να περιθάλψουν τους αρρώστους αυτοί κατασκευάζουν τώρα ασθενείς για να πουλήσουν τα φάρμακά τους. Aίνιγμα εν παρόδω: τι μπορούμε να πουλήσουμε σε όλα τα υγιή άτομα σε όλες τις χώρες;;Mε λίγο φόβο και καλό marketing.. Εμβόλια!

dimpenews.com

Back to top button