breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Υπάρχουν μέσα πάλης…Το νοσοκομείο του Montélimar στη Γαλλία κήρυξε απεργία διαρκείας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού εναντίον των υγειονομικών.ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ.190 διαδηλώσεις αύριο στη Γαλλία να ρίξουν το Φύρερ της Ευρώπης!!!

Το νοσοκομείο του Montélimar στη Γαλλία κήρυξε απεργία διαρκείας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού εναντίον των υγειονομικών..
Υπάρχουν μέσα πάλης…
Για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών, το προσωπικό του νοσοκομείου Montélimar ξεκίνησε απεργία επ΄αόριστον. Ζητεί μια δημόσια διαβούλευση, δήλωσε εκπρόσωπος της CGT, πίσω από τη δράση, στο Sputnik.

Στις 22 Ιουλίου, το προσωπικό του νοσοκομείου Montélimar στο Drôme ξεκίνησε μια «απεργία επ΄αόριστον» για να καταγγείλει τον «υποχρεωτικό εμβολιασμό», σύμφωνα με την ένωση CGT-GHPP, η οποία βρίσκεται πίσω από τη δράση.

Η γενική κινητοποίηση σε αυτό το ίδρυμα, η οποία περιλαμβάνει περίπου 200 μέλη ιατρικού προσωπικού και 1.500 νοσηλευτές, αναμένεται αυτήν την Παρασκευή από τις 12 το μεσημέρι.

“Είμαστε κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και κατά του εκβιασμού εμβολιασμού […]. Δεν υπάρχει επιλογή μεταξύ δοκιμών ή εμβολιασμού: ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός. Όχι, δεν συμφωνούμε. Θέλουμε να έχουμε την επιλογή όπως ο υπόλοιπος κόσμος και δεν θέλουμε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό », αναφέρει στο Sputnik Elsa Ruillère, τοπικός εκπρόσωπος της CGT που υποστηρίζει μια« ελεύθερη, συγκατάθεση και ενημερωμένη επιλογή ».

ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ
Το συνδικάτο ορίζει ότι δεν είναι κατά των εμβολίων, αλλά καταγγέλλει την υποχρέωση ένεσης. Αρκετοί υγειονομικοί έχουν επιλέξει να «περιμένουν να έχουν την απαραίτητη προοπτική για αυτό το εμβολιασμένο προϊόν», μερικοί έχουν επιλέξει να περιμένουν μέχρι την άφιξη του εμβολίου Sanofi που υποσχέθηκε για τον Δεκέμβριο.Να το φέρουν κι εδώ γιατί είναι το μόνο εμβόλιο και το μόνο επιτυχές αφού η Κίνα σε 1 δις την σταμάτησε πρώτη...Μόνο αυτή έχει το αντίδοτο και δεν πειραματίζεται στον πληθυσμό της!!!
Αίτημα για δημόσια συζήτηση
Αν και το κείμενο ψηφίστηκε από την Εθνοσυνέλευση και περνά τώρα στη Γερουσία για έγκριση πριν από το τέλος του Σαββατοκύριακου, η CGT δηλώνει ότι είναι έτοιμη να “συνεχίσει να πολεμά” ενάντια σε αυτό το “μέτρο που εισάγει διακρίσεις” για να κάνει τελικά να καμφθεί η κευβέρνηση, δεδομένου ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί όλα τα στάδια εφαρμογής του νόμου.

Στο επίκεντρο του σωματείου είναι η απαίτηση για δημόσια συζήτηση:

«Η Ύπατη Αρχή Υγείας με τις συστάσεις της στις 15 Ιουλίου σε σχέση με τις ανακοινώσεις της 12ης Ιουλίου σχετικά με το νόμο είχε ζητήσει δημόσια συζήτηση. Δεν είχαμε ακόμη τη δημόσια συζήτηση. “
Πράγματι, στη γνωμοδότησή του που διατυπώθηκε στις 15 Ιουλίου και δημοσιεύθηκε στις 16 Ιουλίου, το Haute Autorité de Santé (HAS) αναφέρεται την έναρξη μιας «ευρείας συζήτησης», αλλά αφορά την επέκταση της υποχρέωσης εμβολιασμού σε «πληθυσμό ευρύτερο από αυτόν από αυτόν τον λογαριασμό ». Για την υποχρέωση εμβολιασμού των υγειονομικών, το HAS το χαρακτηρίζει ως «δικαιολογημένο».Ούτε εδώ έγινε η παραμικρή δημόσια διαβούλευση μόνο προπαγάνδα και διαγγέλματα.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ όπως στην Κατοχή όλα τ΄άλλα είναι ημίμετρα.

190 διαδηλώσεις αύριο στη Γαλλία να ρίξουν το Φύρερ της Ευρώπης!!!

dimpenews.com

Back to top button