Διεθνή

5oετής φοιτητής Ιατρικής: τα εμβόλια mRNA είναι ένας «μακροπρόθεσμος» δολοφόνος.Είναι καρκινικές “ωρολογιακές βόμβες”.Ο 1 στους 6 καρκίνους οφείλεται σ΄ιό!

Φοιτητής στο 5ο έτος ιατρικής κόβει την ανάσα με τις δραματικές αποκαλύψεις του….:

Γεια σας, είμαι φοιτητής ιατρικής 5ου έτους. Αυτό το εμβόλιο είναι ένας «μακροπρόθεσμος» δολοφόνος περιμένετε λίγα χρόνια. Θα σας δώσω ένα απόσπασμα από ένα μάθημα για τα εμβόλια mRNA (τα οποία έχουν μελετηθεί για πάνω από 20 χρόνια, οπότε το εμβόλιο ήταν ήδη στους δοκιμαστικούς σωλήνες πολύ πριν από το covid 19. Αυτό σημαίνει ότι από την αρχή είπαν ψέματα). Οι συνέπειες της ανεπιτυχούς ενσωμάτωσης του γονιδίου από το mRNA στο DNA σας μπορεί να είναι δραματικές και αυτός είναι ο κύριος κίνδυνος με αυτήν τη μορφή εμβολιασμού.
Πράγματι, ένα γονίδιο που ακυρώνεται από την ενσωμάτωσή του σε αυτό μπορεί να παρεμποδίσει εντελώς τη σύνθεση πρωτεϊνών απαραίτητων για την ορθή λειτουργία του οργανισμού. Το χειρότερο, θα μπορούσε να επηρεάσει ένα γονίδιο του οποίου η αλλοίωση θα προκαλούσε καρκινική κυτταρική συμπεριφορά. Στη συνέχεια, θα αναπτύξετε έναν όγκο. Εκτιμάται σήμερα ότι ένας στους έξι καρκίνους οφείλεται σε έναν ιό. Και ο κύριος λόγος είναι ακριβώς ότι αυτοί οι ιοί θα διαταράξουν τη γενετική λειτουργία των κυττάρων μας.

( Γι αυτό “δεν έχει διεξαχθεί μελέτη καρκινογένεσης” για Moderna και “για γονιδιοτοξικότητα ή καρκινογένεση »για Pfizer, AstraZeneca,Johnson & Johnson;)
Ένας άλλος κίνδυνος, και όχι το μικρότερος, είναι ο εξής:
Το ανοσοποιητικό μας σύστημα λειτουργεί επίσης με αυτόν τον τρόπο. Κατά τη διάρκεια της σύνθεσής τους, τα αντισώματα στο σώμα μας μαθαίνουν να αναγνωρίζουν αυτό που ονομάζεται δικό του και μη. Σημαίνει απλώς ότι μαθαίνουν να αναγνωρίζουν τα δικά μας κύτταρα … έτσι ώστε να μην τους επιτίθενται. Για να τα αναγνωρίσουμε, τα αντισώματα αναλύουν αυτό που ονομάζονται αυτο-δείκτες που έχουν όλα τα κύτταρα μας.
Ωστόσο, η ενσωμάτωση ενός ιού στο DNA μας μπορεί επίσης να διαταράξει αυτούς τους δείκτες. Τα κύτταρα του σώματός μας που έχουν ενσωματώσει το αγγελιοφόρο RNA θα διακινδυνεύσουν τότε να μην αναγνωρίζονται πλέον από τα αντισώματά μας ως κύτταρα του και επομένως θα μπορούσαν να επιτεθούν με μια απλή λογική της ανοσολογικής άμυνας.
Αυτή η αρχή ονομάζεται αυτοάνοση αντίδραση. Σίγουρα το έχετε ακούσει αυτό. Μια λεγόμενη αυτοάνοση ασθένεια είναι μια παθολογία στην οποία τα κύτταρα του ανοσοποιητικού μας συστήματος αρχίζουν να επιτίθενται στα δικά μας κύτταρα τα οποία παίρνουν για ξένα (ρατσιστικά!) Κύτταρα.
Στην περίπτωση του COVID19: είναι ακόμα πιο απλό. Αυτό συμβαίνει επειδή το mRNA υποτίθεται ότι κωδικοποιεί πρωτεΐνες … του COVID19. Αυτό σημαίνει ότι τα δικά σας κύτταρα θα αρχίσουν να κωδικοποιούν ξένες πρωτεΐνες.

Σε πρόσφατες μελέτες, οι αυτοάνοσες αντιδράσεις μετά τον εμβολιασμό με mRNA είναι ακόμη πολύ συχνές για να επιτρέψουν την ευρεία χρήση.
Δείτε τι λέει μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2019 στο Journal of Transnational Medicine:
«Παρά τις παραπάνω περιγραφείσες προσαρμογές στο IVT mRNA, η εμφάνιση αποκρίσεων ADA (αντι-φάρμακο αντισώματος) και παροδικών κυτοκινών είναι ακόμη ανιχνεύσιμη και επομένως παρεμποδίζει την κλινική εφαρμογή των mRNA-φαρμάκων, ειδικά όταν το mRNA πρέπει να χορηγείται πολλές φορές. “
Αν το μεταφράσω για εσάς, σας δίνει:
“Παρά τις βελτιώσεις που περιγράφηκαν προηγουμένως στο mRNA που συντέθηκε in vitro, η εμφάνιση ανοσοαποκρίσεων με ανάπτυξη αντισωμάτων κατά της θεραπείας και των παροδικών κυτοκινών (πρωτεΐνες που εμπλέκονται σε αυτοάνοσες ανοσοαποκρίσεις και μερικές φορές καρκίνους, NdT) είναι πάντα ανιχνεύσιμη και ως εκ τούτου αποτελεί εμπόδιο στην κλινική εφαρμογή αυτών των θεραπειών mRNA , ειδικά όταν το mRNA πρέπει να χορηγείται αρκετές φορές. “
Με απλά λόγια: η μελέτη δείχνει ότι ο οργανισμός αναπτύσσει αντισώματα κατά του εμβολίου, καθιστώντας το δυνητικά άχρηστο και προκαλεί αυτοάνοσες αντιδράσεις (μία από τις συνέπειες των οποίων μπορεί να είναι η ανάπτυξη όγκων). Εν ολίγοις, η μελέτη του 2019 μας εξηγεί ότι αυτά τα εμβόλια δεν είναι έτοιμα μέχρι να επιλύσουν αυτά τα προβλήματα. Γι ‘αυτό σας ανακοινώνω ότι όλα τα εμβόλια m RNA είναι καρκινικές “ωρολογιακές βόμβες”….

Προς προβληματισμό κι επιβεβαίωση μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη τις απόψεις του προς διαβούλευση …

dimpenews.com

Back to top button