breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μπ@κντι: Τα mRN@ βόλια επιτίθενται στον οργανισμό μας

Όλα τα συμβατικά  βόλια θα αντικατασταθούν από mRN@ βόλια, χωρίς καμία απαίτηση προκλινικών δοκιμών ασφαλείας

Σε μία από τις τελευταίες παρουσίες του, ο δρ. Σουχαρίτ Μπάκντι εκλιπαρεί, για άλλη μία φορά, να σταματήσει ο κόσμος να δέχεται να κάνει αυτές τις “γονιδιακές ενέσεις”, όπως τις αποκαλεί.

Όπως αναφέρει:

«Πρόκειται για γονιδιακές ενέσεις του κορονοϊού. Το ανοσοποιητικό μας σίγουρα θα αντιδρούσε εναντίων των κυττάρων που παράγουν την πρωτεΐνη του ιού, έχοντας ως αποτέλεσμα καταστροφικές αυτοάνοσες διαδικασίες.

Η ίδια η ακίδα πρωτεΐνης έχει τοξικές ιδιότητες. Η παραγωγή πρωτεϊνών που δεν έχει παράξει ο ίδιος ο οργανισμός, δεν μπορεί παρά να προκαλέσει επίθεση του ανοσοποιητικού στα κύτταρα του οργανισμού.

Η ένταση της επίθεσης αυξάνεται με κάθε ενισχυτική δόση: Όσο πιο ισχυρό το αμυντικό σύστημα του οργανισμού, τόσο μεγαλύτερη η ζημιά.

Ενάμιση χρόνο αργότερα, το πεδίο του μαζικού πειράματος σε ανθρώπους είναι γεμάτο τραυματισμένους, ετοιμοθάνατους και νεκρούς. Ακόμα και οι ένθερμοι υποστηρικτές έχουν αρχίσει να αμφισβητούν την ασφάλεια των σκευασμάτων.

Το πιο σημαντικό είναι πως έχει στρωθεί ο δρόμος, προκειμένου να εγκριθούν γονιδιακά ενέσιμα (mRNA), καθώς θα είναι διαθέσιμα σε όλα τα συμβατικά εμβόλια (γρίπης ιλαράς κλπ), παγκοσμίως, χωρίς απαίτηση προκλινικών δοκιμών ασφαλείας.

Και δεν είναι μόνο αυτό σκανδαλώδες. Η χρήση νανοσωματιδίων λιπιδίων, με άγνωστες, πολύ τοξικές και επικίνδυνες ιδιότητες, που δεν έχουν εγκριθεί ποτέ για ανθρώπους, θα εισαχθούν λαθραία – κεκαλυμμένα μέσα στην εγκληματική συμφωνία εγκρίσεως.

Ο ΠΟΥ και οι “Υγειονομικές Αρχές” σχεδιάζουν την μεγαλύτερη καταστροφή όλων των εποχών, φτιαγμένη από άνθρωπο».

Και κλείνει με το ερώτημα: «Τι άλλο χρειάζεται να ειπωθεί για να καταλάβετε; Σταματήστε να εγχέετε μέσα σας αυτά τα δαιμονικά σκευάσματα».

Prime News

Back to top button