Ελλάδα

EkBιασμos απο τον Mnτρoπoλίτn Δωδώvnς: «Ναι στον Yπoxρεωτικό EμBολιασμό! Όποιος δεν EμBoλιάzεται να του περιkόπτεται ο μισθόs»!

Τελικά ο κορωνοϊός φαίνεται πως κάνει τη «δουλειά» του άριστα, ή τη δουλειά αυτών που τον δημιούργησαν, εάν δεν βγήκε από την «φύση».

Να διχάσουν όλο τον κόσμο και την Εκκλησία ακόμη. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι η Ελλαδική Εκκλησία έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα αναφορικά με τα εμβόλια.  

Ο Μητροπολίτης Δωδώνης, Χρυσόστομος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 δήλωσε ευθαρσώς ότι τάσσεται υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού, σε μια δήλωση που αναμένεται να προκαλέσει  αντιδράσεις.

Σε ερώτηση για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στους ιερείς ο Δέσποτας απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη:

«Θα έλεγα ναι στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των ιερέων και μάλιστα όποιος δεν εμβολιάζεται να του περικόπτεται ο μισθός, γιατί ερχόμαστε σε επαφή με πολύ κόσμο. Θα έπρεπε πρώτοι να δώσουμε το καλό παράδειγμα. Θα δείτε ότι όσοι ήταν στη γραμμή αυτή με αυτές τις λογικές πεθάνανε απο κορωνοϊό. Όλοι οι πνευματοφόροι αυτοί οι οποίοι ανέδυαν παράδεισο, επήγαν στον παράδεισο».

Μάλιστα όπως είπε, είναι προτιμότερο να μείνει μια εκκλησία χωρίς παπά, παρά να είναι «παλαβός» ο παπάς:

«Υπάρχει και μια ρήση που λέει ότι όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος. Έχουμε παπάδες οι είναι παλαβοί. Σκεπτόμαστε λοιπόν, να το τιμωρήσουμε να μείνει η εκκλησία χωρίς παπά. Προτιμώ λοιπόν να μείνει χωρίς παπά αυτού του είδους τον παπά, παρά με παπά τέτοιον».

«Εμείς οι πολλοί λέμε αυτό που πρέπει να πούμε σύμφωνα με τις οδηγίες της εκκλησίας και του χριστιανισμού. Ο άλλος ακολουθεί, αν είναι λανθασμένος ο δρόμος στον οποίο τον οδηγεί ο παπάς, θα τον πάρει ο άνεμος μαζί με τον παπά. Δεν μπορούμε να του πούμε θα σε κρεμάσουμε αν δεν πας εκεί.

Του λέμε ποιο είναι το καλό και ποιο είναι το κακό.

Από εκεί και πέρα ο καθένας διαλέγει τον δικό του δρόμο και όπως θα κοιμηθεί έτσι θα ξημερώσει. Όποιος δεν καταλαβαίνει θα πάρει τον μισθό της “ακαταλαβοσύνης” του. Όλα εδώ πληρώνονται» συμπλήρωσε.

Πηγή

Back to top button