Διεθνή

H Ισλανδία παγκόσμια πρωταθλήτρια σ΄εμβολιασμούς έχει και πάλι έξαρση με αποτελεσματικότητα εμβολίου 20% και στα 213 νέα κρούσματα οι 148 εμβολιασμένοι και οι 65 ανεμβολίαστοι!! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ!!

H Ισλανδία παγκόσμια πρωταθήτρια σ΄εμβολιασμούς έχει και πάλι έξαρση με αποτελεσματικότητα εμβολίου 20% και στα 213 νέα κρούσματα οι 148 εμβολιασμένοι και οι 65 ανεμβολίαστοι!! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ!! Γιατί αφού κι αυτοί την μεταδίδουν και καθώς είναι οι περισσότεροι που μολύνονται είναι αυτοί κυρίως οι φορείς της ανακύκλωσής της..

Παρά το γεγονός ότι κατέχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στον κόσμο, η Ισλανδία αντιμετωπίζει αύξηση σε νέα κρούσματα Covid-19. Όπως στην Αγγλία και στο Ισραήλ το εμβόλιο αποδείχθηκε ότι δεν είναι η μόνη λύση, ένα όπλο σ΄αφλογιστία με 39% αποτελεσματικότητα σ΄Ισραήλ και 20% στην Ισλανδία που όμως για να καλύψουν τη λάθος επιλογή το φέρνουν από την πίσω πόρτα ως υποχρεωτικό!!! Τρομερά πράγματα ασύλληπτα κι αδιανόητα!!

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Our World in Data, η Ισλανδία ηγείται του παγκόσμιου εμβολιασμού Covid-19 με σχεδόν τα τρία τέταρτα του πληθυσμού της να έχουν εμβολιαστεί πλήρως από τις 14 Ιουλίου ήτοι 74%. Ωστόσο, το μικρό ηφαιστειακό νησί έχει καταγράψει 213 νέες εγχώριες λοιμώξεις τις τελευταίες επτά ημέρες, με καθημερινές κορυφώσεις που έχουν να παρατηρηθούν εδώ κι εννέα μήνες, και μεταξύ των οποίων 148 άτομα ήταν πλήρως εμβολιασμένα.

“Όλες οι πρόσφατες λοιμώξεις συνδέονται με την παραλλαγή Delta”, δήλωσε ο επικεφαλής Επιδημιολόγος Thórólfur Gudnason σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη.lepoint 23/7/21

dimpenews.com

Back to top button