Διεθνή

Kαθηγητής Νανοπαθολόγος Stefano Montanari: αυτοί οι οροί δεν είναι εμβόλια. (Ψευδεπίγραφα Εμβόλια). Ο ιός δεν ήρθε σ’ Ευρώπη μέσω ψαριών…αλλά ”είναι πολύ εύκολο να διασπείρεις έναν ιό μέσω αέρα, νερού” ( σαφής υπαινιγμός για βιοτρομοκρατία κατά πληθυσμών) ΒΙΝΤΕΟ

ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΑ ΕΜΒΟΛΙΑ που ορίστηκαν αυθαίρετα και καταχρηστικά και κυρίως αντιεπιστημονικά ως τέτοια οπότε εκπίπτει η υποχρέωση των επαγγελματικών ομάδων που στοχοποιούνται με βάση τον όρο ”εμβόλιο”. Aυτό προκύπτει από τη συνέντευξη του Stefano Montanari Ιταλού επιστήμονα ερευνητήη, Νανοπαθολόγου αναφορικά με τους ορούς όπως τ’ αποκαλεί των Astrazeneca, Pfeizer και Moderna…Επίσης αφήνει σαφή υπαινιγμό για προκλητέα και σκόπιμη διασπορά ιού-βιοτρομοκρατία– καθώς όπως λέει ο ιός δεν ήρθε στην Ιταλία μέσα από τα ψάρια αλλά ”Είναι πολύ εύκολο να διασπείρεις έναν ιό μέσω αέρα, νερού”.

Δεν είναι εμβόλιο γιατί δεν έχει τα χαρακτηριστικά του εμβολίου. Όσοι έχουν και την ελάχιστη γνώση Φαρμακολογίας γνωρίζουν ότι όλα τα εμβόλια πρέπει να φέρουν μέσα τους 1 παθογενές στοιχείο ( γονίδιο) που πρέπει να προέρχεται είτε από βακτήριο είτε από ιό που είναι η αιτία της ασθένειας π.χ όπως με αυτό του τετάνου που είναι νόσος βακτηριολογική και όχι ιολογική.

Τι κάνουμε κανονικά με 1 εμβόλιο. Παίρνουμε τον ιό και επιχειρούμε να τον καταλαγιάσουμε δια χημικής οδού να τον καταστήσουμε λιγότερο επιθετικό.Το ίδιο κάνουμε με τα βακτήρια. Π.χ στα βακτήρια χρησιμοποιούμε νεκρά βακτήρια στα εμβόλια και καθώς το σώμα μας τα εκλαμβάνει ως ζωντανά δημιουργεί αντισώματα. Ο γενικός νόμος που εφαρμόζεται για όλα τα εμβόλια είναι αυτός.Ο ανθρώπινος ή ο ζωικός οργανισμός προσλαμβάνει ένα ερέθισμα και λαμβάνοντας αυτό το παθογενές στοιχείο φτιάχνει μια άμυνα ένα στρατό προς αντιμετώπιση. Αυτή είναι όλη η λογική των εμβολίων.

Η γενική θεωρία από άποψη Φαρμακολογίας: τα εμβόλια προπσαθούν να εξαπατήσουν τον ιό.Τον έχουν αποδυναμωμένο μόνο τα κινέζικα χρησιμοποιούν αυτή τη τεχνολογία από τα σημερινά κατά covid19. Ποτέ δεν είμαστε σίγουροι για το αν πραγματικά θα λειτουργήσουν τα εμβόλια κι ακόμη κι όταν λειτουργούν δεν ξέρουμε μέχρι πότε για κάθε οργανισμό. Γι αυτό κάνουμε τα επαναληπτικά.Και γίνονται εξετάσεις αίματος για αντισώματα. Κάνουμε όλα τα εμβόλια αλλά ωστόσο δεν πάμε κάθε χρόνο να δούμε αν έχουμε τα αντισώματα κι αν λειτουργούν..

Εμβόλιο είναι φάρμακο που περιέχει παθογενές υλικό γονίδιο. Αυτά όλα δεν είναι εμβόλια είναι οροί γιατί δεν περιέχουν παθογόνο γονίδιο. ( Μοderna, Pfizer, Astra Zeneca κ.α) Άρα εξ ορισμού δεν είναι εμβόλια είναι κάτι άλλο.

Δημοσιογράφος: γιατί δεν έφτιαξαν ένα που να περιέχει το παθογόνο;;

Kαθηγητής: γιατί ποτέ δεν κατάφεραν να το απομονώσουν. Ποτέ ως τώρα δεν το είδαν. Είπαν Το Μάρτη οι Άγγλοι ότι το απομόνωσαν αλλά δεν ισχύει. Ακόμη και σήμερα έλαβα επίσημο έγγραφο ότι λυπούμαστε ποτέ δεν απομονώθηκε ο ιός.

Γνωρίζουμε ότι αυτός ο ιός αλλάζει ταχύτατα όπως όλη η οικογένεια των Sars μεταλλάσσεται αστραπιαία …..διότι η ύλη δεν δέχεται ότι δημιουργείται έξω από αυτήν π.χ το πρόβατο η Dolly που πέθανε. Αυτός ο ιός ανακαλύφθηκε το 2015.

Δημοσιογράφος: Γιατί λένε ότι ο ιός αυτός βγήκε από τη αγορά των ιχθυοπωλείων;

Καθηγητής: Mας είπαν προκλήθηκε από τα ψάρια γιατί έπρεπε να επικαλεστούν ένα λόγο. Σίγουρα δεν προήλθε από πάγκους ιχθυοπωλών και έτσι έφτασε στην Ιταλία. Είναι πολύ εύκολο να διασπείρεις έναν ιό μέσω αέρα, νερού ..(σσ υπαινιγμός για προκλητέα διασπορά ιού μέσω αέρα, νερού. Σαφής υπαινιγμός για βιοτρομοκρατία που ασκείται εις βάρος πληθυσμών) γιατί αυτός ο τεχνητός ιός έχει τόσες μεταλλάξεις για να επιβιώσει -δεν είναι ζωντανός οργανισμός είναι μια χημική ένωση- για να προσαρμοστεί στη φύση ώστε να εγκατασταθεί σε αυτή. Είναι τελείως ανώφελο να φτιάξεις εμβόλια καθώς μέχρι να φτιάξεις ένα εμβόλιο έχει μεταλλαχθεί 500 φορές.….(Vécu 25/3/2021) Σε άλλη του συνέντευξη αναφέρει δεν είναι εμβόλια είναι γονιδιακές θεραπείες.

Με πλούσιο ερευνητικό και συγγραφικό έργο δίδαξε σε Πανεπιστήμιο Βενετίας (Université Ca ‘Foscari, Université de Padoue, Université de Vérone) και του Τορίνο.

dimpenews.com

Back to top button