Διεθνή

Βίντεο στο γαλλικό twitter όπου ανήλικοι κακοποιούν σεξουαλικά συνομήλικό τους γιατί τους χρωστάει λεφτά!!!

Ένα βίντεο όπου ανήλικοι κακοποιούν σεξουαλικά συνομήλικό τους επίσης ανήλικο που τους “οφείλει 30 000 euros” διακινείται και κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο γαλλικό Twitter. Βλέπουμε κυρίως το θύμα να εξαναγκάζεται σε πεολειχία σε έναν από τους επιτιθέμενους κακοποιητές του.

Τα περιστατικά σεξιστικής βίας ασκούμενης από ανηλίκους σε ανηλίκους αυξάνονται και στην Ελλάδα, παιδιά πέφτουν όλο και πιο συχνά θύματα εκβιασμών και σεξιστικής βίας από συνομηλίκους τους.

Κάποιοι έχουν αναρτήσει σκηνές από το διατεινόμενο βίντεο που για ευνόητους λόγους δεν μεταδίδουμε. Η ανάρτηση καταγγελία έχει 2.500.000 ανθρώπους που την είδαν ως τώρα.

Σε κάποιους από τους χρήστες φαίνεται υπερβολικό το ποσό ωστόσο όπως και να έχει υπάρχουν πολλοί ανήλικοι που έχουν εθιστεί αν και έφηβοι στον ηλεκτρονικό τζόγο και χρεώνουν κάρτες τρίτων με υπέρογκα ποσά… Κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν είναι το πραγματικό χρέος άλλωστε αναζητείται λογική σε άτομα δίχως λογική; Είναι λογική η αδικοπραξία κατά του συνομήλικου τους που θα ήταν λογική η χρηματική απαίτηση τους;;

dimpenews.com

Back to top button