NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Ο Έλον Μασκ και ο συνιδρυτής του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ στο πλευρό του Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ – Απέναντί τους ο παλαιός κόσμος

Στις ΗΠΑ ξεκαθαρίζει όλο και πιο πολύ το τοπίο για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Έτσι έχουμε τους Τimes της Νέας Υόρκης, το CNN, το NBC, το BBC, το Reuters, το TIME, το Bloomberg και τα υπόλοιπα αποκαλούμενα συστημικά ΜΜΕ να επικρίνουν διαρκώς τη παρουσία και την υποψηφιότητα του Robert F. Kennedy, Jr.

Στην αντίπερα όχθη ο Elon Musk φιλοξένησε στη πλατφόρμα του πριν μερικές συνομιλία με τον Kennedy που κράτησε καθηλωμένο το κοινό για σχεδόν δύο ώρες.

Σχετικά πρόσφατα και το Εβραικό περιοδικό Tablet φιλοξένησε μία συγκλονιστική συνέντευξη του Κennedy ενώ λίγα 24ωρα πριν και ο συνιδρυτής του Twitter Jack Dorsey τάχθηκε στο πλευρό του Kennedy.

Mε απλά λόγια όσα ΜΜΕ στήριξαν το επίσημο αφήγημα του COVID-19 επιτίθενται με δριμύτητα και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στον Robert F. Kennedy, Jr.

Όπως οι αναγνώστες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού γνωρίζουν ο δυτικός κόσμος βρίσκεται στη κόψη του ξυραφιού καθώς η παλαιά εξουσία επιχειρεί με κάθε τρόπο να διατηρήσει τον έλεγχο της διακυβέρνησης του κόσμου χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως ο τρόμος.

Έτσι είχαμε έναν κατασκευασμένο εργαστηριακά ιό ο οποίος εκτοξεύθηκε εναντίον της ανθρωπότητας ώστε να ακολουθήσουν τα εμβόλια ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού.

Το παγκόσμιο χρέος των 400 τρις και ο ρόλος του στον έλεγχο του χρεοκοπημένου κόσμου μας είναι η προέλευση της planδημίας.

Kαθώς θα κυλάει ο χρόνος αυτό θα γίνεται όλο και πιο φανερό.

Η αμηχανία της αμερικανικής FED όσο αφορά την πολιτική των επιτοκίων αντανακλά την αμηχανία αλλά και την απουσία εργαλείων για τη διάσωση του οικονομικού μοντέλου του δυτικού κόσμου.

Η φούσκα του παγκοσμίου χρέους σκάει και οι διαχειριστές της καταφεύγουν σε όλο και πιο απολυταρχικές μεθόδους ώστε να διατηρήσουν τα ηνία με τη χρήση εργαλείων καταστολής και τρομοκράτησης.

Ο Elon Musk λοιπόν φιλοξένησε στο Twitter τον κορυφαίο ακτιβιστή κατά των εμβολίων και υποψήφιο για την προεδρία Robert F. Kennedy, Jr.

«Θέλω απλώς να σας πω πόσο σας θαυμάζω για αυτό και πόσο ευγνώμων είμαι για λογαριασμό της χώρας μου», είπε ο Kennedy στον Musk. «Θα ερχόσουν εδώ από άλλη χώρα και θα αποτελούσες βασικό όργανο για τη διάσωση της αμερικανικής δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου».

Ο Kennedy ανέφερε συγκεκριμένα τα λεγόμενα αρχεία Twitter, τα οποία ο Μusk κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο, ισχυριζόμενος ότι έχει αποδείξεις ότι η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης είχε λογοκρίνει προηγουμένως τους Ρεπουμπλικάνους.

«Ήμουν τόσο έκπληκτος και ενθουσιασμένος όταν το έκανες μόνος σου», είπε ο Kennedy για την απελευθέρωση των αρχείων.

Ο συνιδρυτής του Twitter, λοιπόν, ο Jack Dorsey υποστηρίζει τον Robert F. Kennedy, Jr. στην προεδρική κούρσα του 2024.

Eίχε προηγηθεί η στήριξη του συνιδρυτή του Τwitter Jack Dorsey στο πρόσωπο του Robert F. Kennedy, Jr.

Ο Jack Dorsey ενέκρινε την Κυριακή επίσημα τον Robert Kennedy Jr για την προεδρία, λέγοντας ότι είναι ο καλύτερος υποψήφιος των Δημοκρατικών που είχε μια ευκαιρία να κερδίσει τους Ρεπουμπλικανούς αντιπάλους Ron DeSantis και Donald Trump.

Η υποστήριξη ήρθε σε μια ανάρτηση στο Twitter από τον Dorsey, ο οποίος μοιράστηκε ένα απόσπασμα από την Harris Faulkner του Fox News να παίρνει συνέντευξη από τον Kennedy με τίτλο: «Robert Kennedy Jr υποστηρίζει ότι μπορεί να νικήσει τον DeSantis και τον Donald Trump το 2024».

«Μπορεί και θα», σχολίασε ο Dorsey.

Ένας χρήστης του Twitter ρώτησε τον Dorsey αν υποστηρίζει τον Kennedy ή «απλώς προβλέπει».

«Και τα δύο», απάντησε ο Dorsey.

Ο περιβαλλοντικός δικηγόρος και υψηλού προφίλ κριτικός των εμβολίων, ο οποίος είναι γόνος της αναμφισβήτητα πιο διάσημης οικογενειακής πολιτικής δυναστείας του έθνους κερδίζει διαρκώς έδαφος στις δημοσκοπήσεις.

Στο μεταξύ ο Elon Musk προσκάλεσε τον RFK Jr. σε συζήτηση για το Twitter Spaces μετά την απαγόρευση του λογαριασμού καμπάνιας του Instagram.

Ο Elon Musk κάλεσε προσωπικά τον Robert Kennedy Jr να συμμετάσχει μαζί του σε μια ζωντανή συζήτηση στο Twitter πράγμα που έγινε λίγες ώρες πριν.

Ο Έλον Μασκ και ο συνιδρυτής του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ στο πλευρό του Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ – Απέναντί τους ο παλαιός κόσμος Prime News.

Back to top button