Ελλάδα

Φραxτης στον Eβρο;….Ερχovται με αερoπλαvα κατευθεiαν στην Αθnνα και τους υπoδεxονται οι Νεoδημoκρατες ! ! !

Μας διαφημιζουν το φραχτη των 27 χιλιομετρων, στην μεθοριο των 200 χιλιομετρων…

Διαθετουν ομως αεροπλανο και τους υποδεχονται…

Διαβαστε…

Στην Αθήνα loip;on, έφτασαν σήμερα, μέσω Τιφλίδας, 269 υπήκοοι Αφγανιστάν – στην πλειονότητά τους δικαστικοί – στο πλαίσιο των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η Ελλάδα και τα άλλα κράτη – μέλη της ΕΕ να παρέχουν ανθρωπιστική στήριξη στους πολίτες του Αφγανιστάν που κινδυνεύουν.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, αναμένεται, εντός των επόμενων ωρών, ακόμη μία πτήση με 98 άτομα. Και οι 367 Αφγανοί πολίτες έρχονται στην Ελλάδα για προσωρινή φιλοξενία.

Την πτήση υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών, Θεμιστοκλής Δεμίρης, ο γενικός γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής, Πάτροκλος Γεωργιάδης, ο υποδιοικητής της Υπηρεσίας Ασύλου, Ιωάννης Σφυράκης και η διευθύντρια της Υπηρεσίας Ασύλου, Ευαγγελία Κτιστάκη.

Και οι 269 Αφγανοί πολίτες κατά την άφιξή τους, υποβλήθηκαν σε rapid test, καταγράφηκαν και μεταφέρθηκαν σε καταλύματα. Η μεταφορά στα διαμερίσματα πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή του ΔΟΜ, ενώ η ασφαλής μετάβασή τους πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών.




πηγη 

Back to top button