Διεθνή

Αντρίκια θέση από την Κύπρια πολιτικό Θεοχάρους.. ”δεν είμαστε επαρχία του Ισραήλ!” ..γίναμε Κατεχόμενα και του Ισραήλ….Aπό το ανήκουμε εις τη Δύση στο ανήκουμε στο Ισραήλ. Πως το Ισραήλ θ΄ανακτήσει το χαμένο κύρος του!

Αντρίκια θέση από την κ. Θεοχάρους.. ”δεν είμαστε επαρχία του ισραήλ!” Όντως Θεοχάρους…. τα ρίχνει στα ίσια χωρίς ημίμετρα δίχως και ισοκράτημα ξεκάθαρη θέση χωρίς μπαγαποντιές πολιτικάντικες.

..γίναμε Κατεχόμενα και του Ισραήλ….Δίνει το ακριβές στίγμα: Aπό το ανήκουμε εις τη Δύση στο ανήκουμε στο Ισραήλ.

Προτρέπει και καλά κάνει σε μαζική αφισοκόληση και ανάρτηση του ”όχι επ΄ονόματι μου, τέλος στη Γενοκτονία Λευτεριά στην Παλαιστίνη.” Χάθηκε το πολιτικό φιλότιμο τους βαστάνε ούλους από κάπου τους κρατάνε, τους βαστάνε και πάθανε αφωνία όχι από γρίπη ή από κόβιντ.. πολιτική αφωνία..

Η κ. Ελένη παρ΄ότι γιατρός δεν έχει αποκοπεί είναι και λαϊκός άνθρωπος και ξηγιέται μπεσαλίδικα.. φαίνεται είναι πιο καθαρή πολύ πιο καθαρή… η διάβρωση η διαπλοκή γονατίζει το φρόνημα άμα χρωστάς και σε βγάζουν για να εξαργυρώσεις γραμμάτια η κατάληξη είναι αυτή που υφιστάμεθα..

Η μόνη πολιτικός του Ελληνισμού που τόλμησε να πει το αυτονόητο ότι γίναμε και Κατεχόμενα του Ισραήλ…. πολιτισμικά, πολιτικά , αμυντικά, ενεργειακά (στα χαρτιά) κλπ..Που έδωσε στίγμα από το ανήκουμε εις τη Δύση στο ανήκουμε στο Ισραήλ..αφού και η Δύση καταδυναστεύεται από αμερικανοσιωνιστικές πολιτικές και φυτευτούς εγκάθετους Ζελένσκηδες γελωτοποιούς καρικατούρες της πολιτικής.. υπηρέτες ξένων συμφερόντων.. Εβρωπη…

Χωρίς την υποστήριξη και την αμέριστη ανοχή των υπερδυνάμεων και η Ευρώπη με ΗΠΑ είναι υπερδυνάμεις το Ισραήλ δεν θα είχε κάνει ούτε μισό βήμα στη Γάζα γι αυτό βγάζουν κάθε τόσο από την κιπά και νέους λαγούς να το τρέξουν..

Ακούς το Δήμο Βερύκιο και άλλα παπαγαλάκια διαφόρων χρωμάτων και τροπικών πολύτροπων πολιτικών κλιμάτων και νομίζεις πως ο Μπλίνκεν ο Αμερικανοεβραίος Μπλίνκεν είναι ειρηνοποιός και πάει στη Μέση Ανατολή για να φέρει την ειρήνη την μη επέκταση πολέμου κ.α ότι πασχίζει ο άνθρωπος ο φιλειρηνιστής ότι είναι κάτι σαν το Λαμπράκη Μαραθωνοδρόμος της ειρήνης.. Εμφανίζουν το νέο Κίσινγκερ ως ειρηνοποιό.. Μιλάνε για την Ερυθρά Θάλασσα και λες και είναι οι ακτές της Φλώριδας..

στο λαό έχουν ενσπείρει τον εφησυχασμό άμα τα έχεις καλά με τους ισχυρούς άμα τα έχεις καλά με το Ισραήλ όλα θα πάνε καλά κοιμάσαι ήσυχος με το κλειδί απ΄έξω …. Οι εύκολες λύσεις είναι οι πιο επώδυνες…

Πως το Ισραήλ θ΄ανακτήσει το χαμένο κύρος του!

Το κύρος του Ισραήλ έχει καταρρακωθεί είναι στο ναδίρ..Υπάρχει ένα παγκόσμιο φιλοπαλαιστινιακό ρεύμα.. Η μόνη σωτηρία θα είναι οι μουσουλμάνοι να αποδειχθούν και πάλι χειρότεροι από αυτούς.. Το ότι η ISIS έκανε ό,τι έκανε πολύ τους βόλεψε.. Στο όνομα αυτών των ανοσιουργημάτων επεκτείνονται και ο Νετανιάχου λέει είμαστε το φως και αυτοί είναι το σκοτάδι. Επειδή όμως η γενοκτονία του Ισραήλ υπερέβη τα εσκαμμένα θα ξαναρίξουν στο τερέν κάποια ισλαμική δύναμη να κάνει τερατωδίες για να το φέρουν στα ίσα του.. και σε ποιον θα πέσει ο κλήρος ο ρόλος του εξιλαστήριου θύματος ποιός είαι ο αδύναμος κρίκος, που σπάει εύκολα το σχοινί.. Το Ισραήλ και η Τουρκία παρά τους εκατέρωθεν λεονταρισμούς είναι και συγκοινωνούντα δοχεία..Άλλωστε η και τουρκοκίνητη και τουρκοελεγχόμενη Χαμάς πολύ εξυπηρέτησε τα σιωνιστικά σχέδια με τις προκλήσεις της.. Η πολιτική είναι δούναι και λαβείν… συναλλαγή..

Οι εξαγωγές της Τουρκίας στο Ισραήλ από τον Νοέμβριο έως τον Δεκέμβριο του 2023 αυξήθηκαν κατά 35% από 319 εκατομμύρια δολάρια σε 430 εκατομμύρια δολάρια.. κι αυτή η αγαστή η συνεργασία σε φάση που το Παλαιστινιακό είναι στα φόρτε του και που η Τουρκία εμφανίζεται να διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο….
Συνεργοί και στο επόμενο έγκλημα … στο Αρτσάκχ πάντως μια χαρά συνεργάστηκαν.. ποιό θα είναι το νέο Αρτσάκχ;

dimpenews.com

Back to top button