breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΟΙ ΕΜΒOΛIΑΣΜEΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡPΩΣΤOΙ ΕΙΝΑΙ…ΚΑΙ ΜΕΤΑΔIΔΟYΝ ΤΟΝ ΙO ! ! ! Ταδε εφη Ιατροδικαστης Ματσακης…

 Λάβρος στις δηλώσεις του ο Ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης ο οποίος αναφέρει ξεκάθαρα ότι οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν τον ιό κι αυτό όπως σημειώνει είναι ιατρικό γεγονός το οποίο ωστόσο κυβέρνηση και επιδημιολόγοι το κρύβουν επιμελώς από τον λαό…

Αυτούσια η ανακοίνωση του κ. Ματσάκη:

Εδώ και πολλές εβδομάδες/μήνες, δηλώνω οτι, οί εμβολιασμένοι προσβάλλονται από τον κορονοιο , ΝΟΣΟΥΝ και ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ σε άλλους τον ιό.

Αυτό ειναι ΙΑΤΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

Το υπουργείο και οι εξαρτώμενοι από αυτό “Επιδημιολόγοι” συμβουλάτορες του, έντεχνα προσπαθούν να αποκρύψουν αυτή την αλήθεια.

Σήμερα το πρωί, στο πρωινό δρομολόγιο του ΡΙΚ, ο διευθυντής των Νοσοκομείων Λεμεσού και Πάφου ,κ. Νικολάου δήλωσε ξεκάθαρα ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν . Μάλιστα όπως είπε, ο ίδιος νόσησε ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ.

Και συνέχισε λέγοντας ότι κατά τη διάρκεια της νόσησης του ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥ. Γι’αυτό και λάμβανε προληπτικά μέτρα .

Και ερωτώ: Γιατί οι ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ νοσούντες μπαίνουν σε καραντίνα, ενώ οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ ( πχ οι ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ που ΠΙΘΑΝΟΝ να ΝΟΣΟΥΝ αλλά με ελαφρά συμπτώματα) οχι ;

Ξεσκεπάστηκαν λοιπόν για ακόμη μια φορά οι προσπάθειες των κυβερνώντων να αποκρύβουν την αλήθεια από τον λαό και να τον παραπλανούν ασύστολα!

Οι εκλογές πλησιάζουν. Μαυρίστε και το κόμμα της εξουσίας και τα κόμματα που τους έδωσαν το δικαίωμα να λειτουργούν δικτατορικά . Δώστε τους το μάθημα που τους αξίζει!!!

Μ.Ματσακης

Ιατροδικαστής

 

 

πηγη 

Back to top button