breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΠΛΗΡΗΣ ΝΑΖΙΣΜΟΣ: στη Γαλλία μαρκάρουν με γαλάζιο μπρασελέ όσους έχουν υγειονομικό πάσο!!!

Καθημερινά αποκαλύπτεται το ιστορικό λάθος για μια ακόμη φορά όσων συνέπραξαν από την αρχή και συνεργάστηκαν στον υγειονομικό νεοναζισμό..Το υγειονομικό πάσο τέθηκε από τη Δευτέρα σε ισχύ στη Γαλλία στους χώρους κουλτούρας όπως σινεμά που έπεσε κατά 70% η προσέλευση σε bars, restaurants, νοσοκομεία,μέσα μαζικής μεγάλων αποστάσεων.Έτσι για ανέβει κανείς από τη Δευτέρα σε αμαξοστοιχία διατοπική ή διεθνή π.χ σε TGV (Inoui και Ouigo), σ΄ένα Intercités (μέρα και νύχτα) ΄’ενα τρένο διεθνές μεγάλης απόστασης (όπως Thalys ή Lyria),θα πρέπει να έχει ένα υγειονομικό πάσο έγκυρο που να αποδεικνύει ή πλήρη εμβολιασμό ή να έχει αναρρώσει κατά τη διάρκεια των τελευταίαων 6 μηνών ή να έχει ένα test (όχι εγκυμοσύνης ξέρετε ποιό τεστ) 72 ωρών.

Σε κάποιους σταθμούς σιδηροδρομικούς του Παρισιού κυρίως σε αυτόν του Gare de Lyon, οι επιβάτες που είχαν στην κατοχή τους ένα έγκυροι υγειονομικό πάσο μαρκαρίστηκαν ως κρατούμενοι μ΄ένα μπασελέ γαλάζιο από τους ελεγκτές..ΠΛΗΡΗΣ ΝΑΖΙΣΜΟΣ O ναζισμός ήταν το μόνο πολιτικό σύστημα που βασίστηκε στη βιολογία κι έκανε επιστημονικά ”θαύματα” στον ευγονισμό!! Από το κίτρινο άστρο στο γαλάζιο βραχιόλι!!!

Οι Γάλλοι μιλούν για κυβέρνηση Vichy. Τ΄αντίποινα που έγιναν στη Γαλλία κατά των συνεργατών του Γ΄Ράιχ ήταν πρωτοφανή τους κρέμασαν όλους στο μεταξύ ο Μακρόν δεν το έχει καταλάβει ότι από μια κλωστή κρέμεται γιατί εξ αρχής μαριονέτα ήταν!!!

dimpenews.com

Back to top button