Διεθνή

1 βήμα πριν το τσιπάκι… 20.000 Green pass σε μπρασελέ διανεμήθηκαν στη γαλλική πόλη Λιλ από ένωση εμπόρων. 5 σαντίμ το 1. Το χάραγμα/ τσιπάκι θα το δώσουν και δωρεάν.

1 βήμα πριν το τσιπάκι… 20.000 Green paSS σε μπρασελέ διανεμήθηκαν στη γαλλική πόλη Λιλ από ένωση εμπόρων. 5 σαντίμ το 1. Το χάραγμα θα το δώσουν και δωρεάν.

Ένα βήμα πριν το τσιπάκι…. 20.000 pass sanitaires σε μπρασελέ διανεμήθηκαν στη γαλλική πόλη στη Λιλ από ένωση εμπόρων. Για να «ρευστοποιήσετε» τις εισροές σε μπαρ και εστιατόρια μετά τον έλεγχο του υγειονομικού πάσου, μια εφαρμογή μπρασελέ έχει τεθεί σε χρήση στη Λιλ από ένα σωματείο των εμπόρων. Ήδη 20.000 μπρασελέδες έχουν παραγγελθεί, έμαθε το AFP στις 20 Αυγούστου από τον Όμιλο των εμπόρων της πόλης. Η νομαρχία είπε στο AFP τη συμφωνία του για αυτήν την πρωτοβουλία “, η οποία θα διευκολύνει, ιδίως, την αναγνώριση πελατών στα τραπεζάκια έξω και στο απαγορεύουν και ενθαρρύνουν τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς, οι οποίοι βοηθούν στην πρόληψη της επιδημίας »και« ως εκ τούτου είναι ευπρόσδεκτη ». Μια επιχείρηση του ίδιου τύπου, που ξεκίνησε στη Gironde, ανεστάλη την προηγούμενη ημέρα προκειμένου να «ξεκαθαρίσει τα περιγράμματα», ανακοίνωσε η Ένωση επαγγελματιών και βιομηχανιών του τμήματος φιλοξενίας (UMIH-33). Στη Λιλ, η πρωτοβουλία προέρχεται από την Ομάδα των εμπόρων της Λιλ, η οποία διεκδικεί 200 μέλη και έχει ήδη λάβει παραγγελία για 20.000 βραχιόλια, που κοστίζουν “λιγότερο από 5 λεπτά το τεμάχιο”, σύμφωνα με την πρόεδρό της, Geneviève Dubuisson. (σσ και το χάραγμα θα σας το δώσουν κι εντελώς δωρεάν)

Περίπου δεκαπέντε μπαρ και εστιατόρια έχουν ήδη εμπλακεί, η πρόκληση είναι να διευκολυνθεί η είσοδος και η έξοδος των πελατών και να ελαχιστοποιηθεί το προσωπικό που έχει ανατεθεί στους ελέγχους. Το βραχιόλι, (σσ του κρατούμενου) “μη μεταφερόμενο, αριθμημένο και διαφορετικού χρώματος για κάθε μέρα”, είναι στο όνομα της εγκατάστασης και “σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί κλειδί για τη μετάβαση από μπαρ σε μπαρ”, διευκρίνισε. Είναι “κρεμασμένο στον καρπό” των πελατών μετά την παρουσίαση του δελτίου υγείας και φέρει δύο κωδικούς QR που αναφέρονται στο “μπαρ μενού ή στον ιστότοπο” της εγκατάστασης και στον ιστότοπο του Ομίλου. “Σε κάθε περίπτωση τα” βραχιόλια “δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τον έλεγχο του υγειονομικού πάσου σε κάθε εγκατάσταση”, υπογράμμισε η νομαρχία, υπενθυμίζοντας ότι “αυτός ο έλεγχος [εμπλέκει] την ευθύνη κάθε υπεύθυνου εγκατάστασης”. “Η αστυνομία και η χωροφυλακή θα ελέγχουν την ίδια την κάρτα υγείας, καθώς και τις ταυτότητες”, πρόσθεσε.

Στη Gironde, η αναστολή της επιχείρησης, που αποφασίστηκε “σε συμφωνία με τις αρχές της Gironde”, επήλθε από “αντιπαραθέσεις”, σύμφωνα με τον Λοράν Τουρνιέ, πρόεδρο του UMIH-33. “Ένα από τα μέλη μας έχει αποτελέσει αντικείμενο αρνητικών σχολίων και απόψεων από άτομα που αντιτίθενται στον εμβολιασμό, και ιδίως αντιμετωπίστηκε ως” συνεργάτης ” ( δοσίλογος), αλλά χωρίς καμία άλλη διαμάχη”, ανέφερε η Geneviève Dubuisson. «Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την επιβολή της κάρτας, προσπαθούμε μόνο να κάνουμε τη ζωή πιο εύκολη για τα μέλη μας», πρόσθεσε.rt

dimpenews.com

Back to top button