Ελλάδα

Η Ρfιzer και ο FDΑ απέκpυψαν xιλιάδες θαvάτoυς και παpεvέpγειες πoυ πpoκλήθnκαν από τα πειpαματικά εμβoλια…

Ο εγκληματικός Οργανισμός Ελέγχου Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) προσπάθησε να αποκρύψει τις παρενέργειες και τους θανάτους απο τα εμβόλια της pfizer. 

Είναι ο ίδιος οργανισμός που έκανε τον Φεβρουάριο το απίστευτο “τρικ” δίνοντας τελική άδεια σε ένα εμβόλιο που δεν είχε καν κυκλοφορίσει, κοροϊδεύοντας έτσι όλο το πλανήτη! Πολύ κόσμος ακόμη και σήμερα έχει την λανθασμένη εντύπωση πως το εμβόλιο έχει πάρει τελική έγκριση!

Αυτό που προσπάθησε να κάνει τώρα, είναι να ζητήσει από τα δικαστήρια να παρακρατήσουν όλα τα δεδομένα για το εμβόλιο της Pfizer μέχρι το 2076! Ναι, ο FDA συνωμότησε για να αποκρύψει κρίσιμα δεδομένα του εμβόλιου για 55 χρόνια! Αυτή όμως η γελοία δικαιολογία δεν έγινε δεκτή απο τον δικαστή και το δικαστήριο με εντολή ζήτησε να αποδεσμεύονται 500 έγγραφα το μήνα!

Ο FDA, και η Pfizer γνώριζαν ότι το πειραματικό εμβόλιο σκότωνε ανθρώπους και προσπάθησαν να το συγκαλύψουν!

Τουλάχιστον 30 καθηγητές και επιστήμονες από το Γέιλ, το Χάρβαρντ, το UCLA και τον Μπράουν αναζητούν ταχεία πρόσβαση στα αρχεία, ζητώντας μεγαλύτερη διαφάνεια των δεδομένων. Ευτυχώς, ο δικαστής απο το Τέξας αποφάσισε ότι τα 329.000 έγγραφα της Pfizer πρέπει να δημοσιοποιούνται με ρυθμό 500 σελίδων ανά μήνα. Αυτή η διαδικασία διαφάνειας που έχει επιβληθεί απο το δικαστήριο θα γίνει με ρυθμό χελώνας. Εν τω μεταξύ, οι ζωές των ανθρώπων καταστρέφονται λόγω παρενεργειών από τα εμβόλια, τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης, θα προσπαθήσουν να θάψουν την είδηση απο το ευρύ κοινό!

Αποκαλύπτεται περίτρανα ότι οι κλινικές δοκιμές δεν χρησιμοποίησαν κατάλληλα διαγνωστικά πρότυπα, δεν μελέτησαν τη μετάδοση του ιού, τη θνησιμότητα από κάθε αιτία, ούτε συνέκριναν τα ποσοστά σοβαρής ασθένειας. Η διαδικασία αγνόησε επίσης τα μυριάδες ζητήματα υγείας που προκάλεσαν τα εμβόλια, μερικά από τα οποία είναι σκόπιμα απειλητικά για τη ζωή. Οι κλινικές δοκιμές βασίστηκαν σε θετικά ποσοστά δοκιμών PCR (που έχουν αποδειχθεί αναξιόπιστα).

Τα πρώτα 500 έγγραφα της Pfizer κυκλοφόρησαν και τώρα πολύ κόσμος γνωρίζει γιατί αυτές οι πληροφορίες επρόκειτο να αποκρύπτονται μέχρι το 2076. Τους πρώτους τρεις μήνες της κυκλοφορίας του εμβολίου, υπήρξαν εθελοντικές αναφορές 1.223 θανάτων και πάνω από 42.000 ανεπιθύμητες αναφορές συνολικά 158.893 ανεπιθύμητες παρενέργειες. Μία στις 37 αναφορές ήταν ΘΑΝΑΤΟΣ! Αυτά τα δεδομένα προέρχονταν μόνο από εμβόλια που χορηγήθηκαν από την 1η Δεκεμβρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου.

Η Pfizer γνώριζε ότι το εμβόλιο της σκότωνε και άφηνε σοβαρές παρενέργειες σε ανθρώπους με ποσοστά που δεν είχαν ξαναδεί στην ιστορία της εμβολιολογίας κάτι που σημαίνει πως θα έπρεπε να αποσυρθεί άμμεσα. Ωστόσο, ο FDA βοήθησε την pfizer να αποκρύψει αυτές τις πληροφορίες, δίνοντας προσωρινή άδεια και αργότερα για να επιτύχει την πλήρη αδειοδότηση έδωσε την άδεια στο εμβόλιο με το όνομα mRNA Comirnaty. 

Οι δύο εταιρίες συνωμότησαν για να αποκρύψουν κρίσιμες ιατρικές πληροφορίες για να συνεχίσει να κυκλοφορεί στην αγορά το εμβόλιο.

Η Pfizer παραδέχτηκε ότι δεν υπήρχαν δεδομένα σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου ή στοιχεία ασφάλειας για παιδιά, έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες, αλλά οι κυβερνήσεις ανα το κόσμο ώθησαν το εμβόλιο ούτως ή άλλως. Σύμφωνα με τα έγγραφα, η FDA γνώριζε επίσης εκ των προτέρων ότι το εμβόλιο θα μπορούσε να αρρωστήσει και να σκοτώσει ασθενείς που αργότερα θα κολλήσουν τον κορωνοϊο, αλλα ακόμη και αυτό το απέκρυψαν κατα τους πρώτους μήνες.

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται είναι πολλά και στοιχειοθετούν το έγκλημα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. Όχι μόνο πρέπει να αποσυρθούν τα εμβόλια από την αγορά, αλλά πρέπει να γίνουν και ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ. Φυσικά τα ΜΜΕ θα προσπαθήσουν να θάψουν την είδηση όσο καλύτερα μπορούν.

Δεν είναι τυχαίο που οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη ξεκίνησαν υποχρεωτικούς εμβολιασμούς αυτή τη χρονική στιγμή! Είναι καιρός η Ευρωπαϊκή Ένωση να σκεφτεί το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού, είπε η πρόεδρος της Κομισιόν, αφού ρωτήθηκε σχετικά με την απόφαση της Ελλάδας να το επιβάλει στους άνω των 60.

Όλα αυτά βασίστηκαν στη νέα δήθεν θανατηφόρα μετάλλαξη Όμικρον, μια μετάλλαξη που όλα δείχνουν, πως είναι πολύ ηπιότερη και προσβάλλει εμβολιασμένους. Ο καθηγητής ΑΠΘ Δ. Κούβελας είπε πως: ”Η Όμικρον μάλλον πολύ ηπιότερη και μάλλον η λύση στη πανδημία”, επίσης αναφέρει πως κανένας θάνατος δεν έχει προκύψει απο την νέα μετάλλαξη.

Στην πραγματικότητα όλα γίνονται γιατί άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την εγκληματική συγκάλυψη των παρενεργειών του εμβολίου απο τότε που το δικαστήριο με εντολή ζήτησε να αποδεσμεύονται 500 έγγραφα το μήνα! Τρέχουν να προλάβουν ότι μπορέσουν!




πηγη 

Back to top button