breaking newsΔιεθνή

Αυστραλία: Την έθαψε ζωντανή επειδή τον απέρριψε

 

Σοκάρει η αποτρόπαια δολοφονία μιας νεαρής κοπέλας από τον πρώην σύντροφό της, επειδή τον απέρριψε. Ο 22χρονος Tarikjot Singh από την Αδελαΐδα σκότωσε την 21χρονη Jasmeen Kaur επειδή του ζήτησε να χωρίσουν.

Ο 22χρονος δήλωσε ένοχος για τη δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας νοσηλευτικής κατά την απολογία του τον Φεβρουάριο και αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την Αυστραλία τον Μάρτιο του 2021 και, όπως είπε στην αγόρευσή του, σήμερα, Τετάρτη, η εισαγγελέας, ο Singh σκότωσε την πρώην του ως πράξη εκδίκησης μετά την απόρριψη που δέχτηκε. Ακόμα, όπως αναφέρει ο Guardian, σύμφωνα με την αγόρευση της εισαγγελέως, ο δράστης είχε σχεδιάσει τη δολοφονία της νεαρής γυναίκας πριν την απαγάγει από τη δουλειά της.

Βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα και με χώμα στο στόμα

Το πτώμα της νεαρής βρέθηκε θαμμένο σε έναν ρηχό τάφο. Τα χέρια της ήταν δεμένα πίσω από την πλάτη της με ένα καλώδιο και τα πόδια της επίσης δεμένα με ταινία και καλώδιο. Είχε επίσης εισπνεύσει και καταπιεί χώμα.

Ο δράστης αρχικά ισχυρίστηκε ότι η νεαρή γυναίκα έδωσε τέλος στη ζωή της, ωστόσο στη συνέχεια «έσπασε» και ομολόγησε τις φρικτές πράξεις του. Μάλιστα υλικό από κάμερες ασφαλείας είχε καταγράψει τις κινήσεις του ενώ προμηθευόταν τα σύνεργα του εγκλήματος, όπως φτυάρι, γάντια και το καλώδιο με το οποίο έδεσε την άτυχη φοιτήτρια.

Σημειώνεται ότι η ποινή του θα ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα, ενώ η κάθειρξη αναμένεται να είναι ισόβια.

Prime News.

Back to top button