breaking newsΕλλάδα

Σφάζονται στο ΣΥΡΙΖΑ με τα κλειστά και ανοικτά σύνορα

Τα σκυλιά του Σόρρος μας κλείσαν το φεισμπουκ για 8 μέρες-απο δώ η ενημέρωση μέχρι να επανέλθει

Ο ΣΥΡΙΖΑ των διεθνιστών, των γιαλαντζί αριστερών, των σαλονιών και των αλωνιών, των δίγλωσσων, των παρτάκηδων που η Εξουσία τους λίγδωσε το αντεράκι και δεν τρώνε πλέον “βρώμικο” στην Κυψέλη αλλά ψαρικές λιχουδιές σε χλιδάτα στέκια της Δροσιάς στα Βόρεια της Αθήνας, οι πάλαι ποτέ Αντιαμερικανοί και αντιευρωπαϊστές, έσκασαν μύτη και βγήκαν από τα λαγούμια της ανυποληψίας τους.

 

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου 

Βγήκαν για να διχάσουν για άλλη μια φορά το ελληνικό Έθνος, το οποίο (Στρατός, Αστυνομία και λαός) είναι μια γροθιά μπροστά στην επιθετικότητα και την προκλητικότητα του φασίστα Τούρκου Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν για χερσαία και θαλάσσια σύνορα της Πατρίδος μας.

Οι πεμπτοφαλαγγίτες νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ…

Την ώρα που οι κάτοικοι του ακριτικού μας Έβρου και τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου δέχονται τουρκική επίθεση, η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ βρήκε την καταλληλότερη ώρα για να ρίξει το δηλητήριό της.

Μας ενημέρωσε με ανακοίνωσή της για το πώς εκείνη αντιλαμβάνεται την προάσπιση του πάτριου εδάφους των Ένοπλων και Αστυνομικών Δυνάμεων της Πατρίδος μας, στην επιθετικότητα που δέχεται ο Έβρος μας από την Τουρκία.

Όταν λοιπόν η Ελλάς δέχεται ευθεία απειλή από την Τουρκία και ενώ όλοι στέκονται στο πλευρό της κυβερνήσεως, τούτες τις δύσκολες ώρες, η νεολαία του κόμματος των εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται απέναντι από αυτήν την παλλαϊκή εγρήγορση. Βρίσκεται απέναντι από το Στρατό μας, από την Αστυνομία και την πλειοψηφία του λαού, στεκόμενη αλληλεγγύη με τον εισβολέα.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση που εξέδωσε η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή τα “παιδιά” όλων αυτών των διεθνιστών, που αύριο – μεθαύριο κάποιοι Έλληνες ψηφοφόροι – μπαχαλάκηδες θα τους προωθήσουν στην ελληνική Βουλή. Τη Βουλή των Ελλήνων:

«Άμεση αποσυμφόρηση των νησιών! Κανένα κλειστό κέντρο κράτησης! Τα τελευταία 24ωρα, η κατάσταση στον Έβρο και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και τεταμένη, με τις αυξημένες προσφυγικές ροές που στέλνει η Τουρκία ως μοχλό πίεσης και γεωπολιτικού χαρακτήρα τακτική. Η παντελής έλλειψη σχεδίου από πλευράς κυβέρνησης για τη διαχείριση του προσφυγικού-μεταναστευτικού ζητήματος, έχει ως αποτέλεσμα άνθρωποι να είναι εγκλωβισμένοι στον Έβρο και διωκόμενοι στα νησιά, κυρίως στη Λέσβο.

Η κυβέρνηση ακολουθώντας το δόγμα “αποτροπή” και κλειστές δομές κρίνει πως θα ανακόψει τις προσφυγικές ροές, τη στιγμή που άνθρωποι προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα με κίνδυνο τη ζωή τους.

Οι εικόνες ντροπής από τον Έβρο και τη Λέσβο κάνουν το γύρο του κόσμου. Χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονται στοιβαγμένοι περιμένοντας την δυνατότητα να περάσουν στο ελληνικό έδαφος, ενώ παράλληλα δέχονται επιθέσεις από την αστυνομία. “Αγανακτισμένοι πολίτες” με καταφανώς ρατσιστική και φασιστική ρητορική, χυδαιολογούν εναντίον προσφύγων, μεταξύ των όποιων μικρά παιδιά, απαγορεύοντάς τους ως αυτόκλητοι συνοροφύλακες να αποβιβαστούν στην ακτή. Στήνονται μπλόκα στους δρόμους περιμετρικά του καταυλισμού της Μόριας, ώστε να αποτραπούν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες από το να προσεγγίσουν το σημείο. Τα περιστατικά των ημερών αποπνέουν μόνο ρατσισμό και μίσος, δηλητηριάζοντας την ελληνική κοινωνία. Οι πρόσφυγες θα πρέπει να τύχουν της προστασίας που το διεθνές δίκαιο επιβάλλει και η ελληνική κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να μην το εφαρμόζει. Η κυβέρνηση με την έλλειψη οποιουδήποτε σχεδιασμού είναι η μόνη υπεύθυνη για το δράμα αυτών των ανθρώπων.

Καλούμε όλους τους/τις αλληλέγγυους/-ες, τους φορείς της κοινωνίας των πολιτών, τους νέους και τις νέες, και όλους τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες να σταθούν στο πλάι των προσφύγων και μεταναστών με ανθρωπιά και αλληλεγγύη.

Να μπει ένα τέλος στην Ακροδεξιά κατηφόρα. Με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες θα ζήσουμε μαζί»!

Ο Αλέξης Τσίπρας των ανοικτών χερσαίων συνόρων και της αμφισβήτησης θαλασσίων συνόρων…

Κατά το παρελθόν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε διατυπώσει τις διεθνιστικές απόψεις του περί των ανοικτών χερσαίων συνόρων μας και ταυτόχρονα είχε αμφισβητήσει την ύπαρξη και των θαλασσίων συνόρων μας.

Επανειλημμένως, κορυφαία στελέχη του κόμματος των εθνομηδενιστών και των διεθνιστών του ΣΥΡΙΖΑ είχαν ασπασθεί τις θέσεις του αρχηγού και ήταν αυτές οι αντεθνικές θέσεις, κορυφαία όπλα του “αριστερού” οπλοστασίου τους. Αντιλήψεις και πολιτικές θέσεις, όπως ακριβώς διατυπώθηκαν προσφάτως από τη νεολαία των διεθνιστών.

Ωστόσο, θα σας δώσω ένα μικρό παράδειγμα των όσων κατά καιρούς έχει διατυπώσει ο Αλέξης Τσίπρας! Θα σας θυμίσω, την συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο της Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβριο του 2015, και στην εκεί αναφορά του στα σύνορα της Πατρίδος μας. Είχε πει συγκεκριμένα:

«…Βρήκαμε ένα θέμα που θα έλεγε κανείς ότι έχει παγκόσμιες διαστάσεις. Αφορά την Ελλάδα και δεν είναι ευρωπαϊκό, είναι παγκόσμιο. Και αντί να κάτσουν να απολογηθούν (σ.σ. της ΝΔ), ενώ βλέπανε πως θα έρχονταν τα κύματα των προσφύγων, μας κάνανε κριτική, ότι δήθεν ανοίξαμε τα σύνορα! Ποια σύνορα; Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε;».

https://www.youtube.com/watch?v=ihxa1WEtefU

Άλλαξε ο “Μανωλιός” κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς…

Από την περασμένη Παρασκευή η Πατρίδα βρίσκεται σε “κόκκινο” συναγερμό λόγω της επιθετικότητας της Τουρκίας, να ανοίξει την κάνουλα των ροών παράνομων μεταναστών προς την Ελλάδα. Στον Έβρο, η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει τα σύνορα και να μην επιτρέψει να εισέλθει κανένας χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα! Η Τουρκία έβγαλε τις μάσκες και συνδράμει την προσπάθεια των παράνομων μεταναστών να σπάσουν το συνοριακό μέτωπο του Στρατού μας, της Αστυνομίας μας, των συνοροφυλάκων, πολλών εθελοντών, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όλων των Εβριτών.

Όμως ο κ. Αλέξης Τσίπρας σε αυτές τις στιγμές εθνικής παλιγγενεσίας, απολάμβανε όμορφες στιγμές, “πετώντας αητό” και κάνοντας κούλουμα.

Σε αυτές τις δύσκολες γι΄ αυτόν, ομολογουμένως στιγμές, αφού “πάλευε” με τις διεθνιστικές καταβολές του εαυτού του, αλλά και την αντίδραση της εκλογικής του πελατείας, αποφάσισε να αφήσει προσωρινά στην άκρη την θεωρία των ανοιχτών συνόρων και σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό, έκανε λόγο για γεωπολιτική απειλή εκ μέρους της Τουρκίας, με τη μαζική απόπειρα εισροής μεταναστών στη χώρα μας. Παραδέχτηκε – άκουσον, άκουσον – ότι ορθώς η κυβέρνηση έκλεισε τα σύνορα και εξαπέλυσε “πυρά” κατά της αδιάφορης Ε.Ε.

Εσωκομματικός πόλεμος στο ΣΥΡΙΖΑ…

Όμως αυτές οι τοποθετήσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, όχι μόνο ακύρωσαν συθέμελα τη νεολαία του κόμματός του, αλλά δημιούργησαν εσωκομματική σφαγή, μεταξύ όλων εκείνων, που θέλουν το ΣΥΡΙΖΑ ριζοσπαστικό κόμμα της αριστεράς (π.χ. Ευκλείδης Τσακαλώτος και η ομάδα των 53) και όλων εκείνων που ασπάζονται την θέση του Αλέξη Τσίπρα, για την εγκατάλειψη της ριζοσπαστικότητας του κόμματος και τη διαφοροποίησή του, σε μια κέντρο-σοσιαλιστική αντίληψη, με σκοπό να καταλάβει τον πολιτικό χώρο της κεντροαριστεράς! Πίεση που δέχεται γι΄ αυτήν την κομματική μετάλλαξη, από τα πολλά Πασοκογενή στελέχη που έχει στο ΣΥΡΙΖΑ και τα οποία τον στηρίζουν με τα 1000.

Στη Βουλή προχθές, υπήρξε πολύ μεγάλη αντιπαράθεση από τις πρόσφατες τοποθετήσεις του Αλέξη Τσίπρα

Η τοποθέτηση του Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη προς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, υπερασπιστών των ανοικτών συνόρων, ήταν όλα τα λεφτά!

Τους αποστόμωσε για την κωλοτούμπα του αρχηγού τους, προσθέτοντας με χιούμορ, πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τις χθεσινές του δηλώσεις προσχώρησε στην κανονικότητα του προβλήματος:

«Εξαναγκαστήκατε εκ των πραγμάτων να μεταβάλετε θεαματικά την άποψή σας μεμία νέα κωλοτούμπα, ευτυχώς που την κάνατε, μπράβο σας γιατί προσχωρείτε στη σωστή θέση για τη διαχείριση του προβλήματος, αλλά όχι να μας βγαίνετε κι από πάνω. Ελάτε στην ορθή θέση. Όλα τα υπόλοιπα που λέτε για Σύνοδο Κορυφής, Συμβούλιο Αρχηγών και λοιπά είναι δρομολογημένα και θα γίνουν, αλλά θα προσέρχεστε σε αυτή τη συζήτηση με πλήρη την αίσθηση του τι έχετε κάνει εσείς, δηλαδή ανοιχτά και διάτρητα σύνορα. Η λογική του ΣΥΡΙΖΑ τα προηγούμενα χρόνια ήταν η εξής: είναι πρόσφυγες, έχουν δικαιώματα, είτε είναι 10.000 είτε 30.000, είτε τους εργαλειοποιεί, είτε όχι ο Ερντογάν, εμείς πρέπει να τους δεχτούμε, να τους διαχειριστούμε και να ζήσουμε μαζί.

Αυτή ήταν η λογική του ΣΥΡΙΖΑ το πρώτο εξάμηνο του 2015 που πέρασαν οι 800.000 και απομονωθήκαμε από την Ευρώπη. Αυτή ήταν και η δική σας λογική στα 4,5 χρόνια. Κλείνουμε τα σύνορα υπό την έννοια ότι δεν δεχόμαστε αιτήσεις ασύλου, έτσι κλείνουμε τα σύνορα και δεν καταγράφουμε, γιατί τους γυρνάμε χωρίς καταγραφή. Όχι όπως εσείς. Αυτή είναι μια άλλη λογική, αυτό που κάνουμε εμείς είναι ότι φυλάμε τα σύνορα, προστατεύουμε τα σύνορα και αποκτάμε γεωπολιτικό ρόλο που είναι ο ρόλος του φύλακα των συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Φανταστείτε, πως φτάνει και το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ (σε κάνα δυο μήνες) και για εκεί ήδη ακονίζονται, όχι μαχαίρια, αλλά γιαταγάνια, σαν αυτά που κραδαίνουν στο κέντρο της Αθήνας οι πιθανοί μελλοντικοί “ψηφοφόροι” του ΣΥΡΙΖΑ .

 

 

freepen

Back to top button