Διεθνή

Από 1 FAX κρέμεται η ζωή μας. Πραγματογνώμονας: o σταθμάρχης έδωσε εντολή στο κλειδούχο να θέσει το intercity στην τροχιά της εμπορικής αμαξοστοιχίας γιατί ίσως δεν έλαβε το σχετικό fax!!!

Από 1 FAX κρέμεται η ζωή μας….. Τι υποστήριξε πριν λίγο πραγματογνώμονας σε πρωινάδικο… Ο σταθμάρχης απόλυτα συνειδητά δίνει εντολή στο κλειδούχο να θέσει το intercity στις ράγες που ερχόταν η εμπορική αμαξοστοιχία. To μόνο ελαφρυντικό είναι να μην είχε λάβει γνώση ότι στη ίδια σιδηρογραμμή κινείται η εμπορική αμαξοστοιχία. Και δεν θα το γνώριζε μόνο αν δεν είχε λάβει το σχετικό fax ειδοποίησης σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που μέχρι τώρα δεν προκύπτει από πουθενά ότι το έλαβε όπως είπε. Απαρχαιωμένες καταστάσεις .. εγκληματικές. Δηλ. fax είναι αυτό μπορεί ν΄αποτύχει μπορεί να γίνει μπλακ άουτ και να μην φτάσει ποτέ μπορεί ν΄αμελήσει ο χειριστής του και να μην το στείλει εγκαίρως είναι δυνατόν τόσες ζωές να κρέμονται από ένα φύλλο χαρτί; Μπορεί να μην είχαν χαρτί να το εκτυπώσουν παρεμπιπτόντως παρατηρείται έλλειψη χαρτιού σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες αυτόν τον καιρό… Μόνο και μόνο από αυτά που ακούγονται από ειδήμονες στις τηλεοράσεις έπρεπε να βγουν οι εισαγγελείς στο δρόμο και να δοθεί εντολή γενικής ακινησίας σιδηροδρόμων σε όλη την επικράτεια μέχρι νεωτέρας..

Επίσης είπε ότι είχε 12′ νά ντιδράσει από την ώρα του ολέθριου σφάλματος και να ενημερώσει τους 2 μηχανοδηγούς να σταμτήσουν τα τρένα. Υπήρχε καιρός να τα σταματήσουν για την αποφυγή τραγωδίας. Δεν έγινε

dimpenews.com

Back to top button