breaking newsΕλλάδα

Ξεκiνnσε την πρoεκλογικn εκστρατεiα του και….Ψάxvει “συvεργoύς” για να μας απoτελειώσει ! ! !

 

Ο Κυριάκος ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία του σπάζοντας το Κουμπαρά της Χώρας….Μοιράζει μισο μισθό στους 100 χιλιάδες εμβολιασμένους  Υγειονομικούς που εκτελουν Κυβερνητική Ιατρική ..250 ευρώ σε χαμηλοσυνταξιούχους και άτομα με αναπηρία δηλαδή σε 173 χιλιάδες άτομα..Στα 338.5 εκ.ευρω είναι οι παροχές αυτές που δίνει απο τα χρήματα του Έλληνα που διαχειρίζεται….

 

Ψάχνει “συνεργούς” για να μας αποτελειώσει…Εκλογες για να μπορέσουν ολα τα κόμματα της ΣΙΩΠΗΣ που παίζουν μαζί του να βρεθούν σε Οικουμενική Κυβέρνηση για να εφαρμόσουν τα σκληρότερα μέτρα κατα των πολιτών με όχημα τη σχεδιασμένη Πανδημια..

Αν ο Λαός δεν συνειδητοποιήσει τι ΤΥΡΑΝΝΙΑ εφαρμόζουν θα βρεθεί να χανει την εργασία του ακομη και το σπίτι του…Οποιος δεν εμβολιαστεί στο τελικο σχέδιο δεν θα μπορεί να κανει καμία  συναλλαγή οπότε θα χάσει και το σπίτι του.. το οποίο και θα το δώσει σε λαθρο-επενδυτές!!!

Αλλωστε το ειχε υποσχεθεί ..Καντε με Πρωθυπουργό και θα πατάξω το Ρατσισμό την Ξενοφοβία τον Νατιβισμό….Δηλαδη υποσχέθηκε να μας εξαφανίσει ως Λαό.

Στην Αυστραλία οποιος βγαίνει θετικός μεταφέρεται απο τον ΣΤΡΑΤΟ σε στρατόπεδα Καραντίνας….Αυτο θα γίνει σύμφωνα με τα σχέδια τους με την επερχόμενη συγκυβέρνηση που ετοιμάζει με τις εκλογές…

Γι αυτο και δέχθηκαν να μην  υπάρξει υποχρεωτικός εμβολιασμός χωρις συνέπειες στα Σώματα Ασφαλείας ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και ΣΤΡΑΤΟ ωστε να τους βάλουν να μας χτυπήσουν και να μας μαζεύουν!!!

Οσο για την κράτηση Πολιτών που δεν εμβολιάζονται η ακόμη αν εχουν ΥΠΟΝΟΙΑ οτι εχεις Κορωνοιό για να σε θέτουν ΥΠΟ ΚΡΑΤΗΣΗ σε ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΔΟΜΕΣ..Δειτε το Νόμο 4682/20 που ψήφισε η Κυβέρνηση του Μητσοτάκη και η αντιπολίτευση….Ολα πλησιάζουν οσο κάποιοι κοιμούνται ΟΡΘΙΟΙ!!

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ που αποδεικνύουν τον σχεδιασμό τους…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγη

 

 

 

Back to top button