Διεθνή

Τρομερό. 50άρης αυτοκτόνησε με γκιλοτίνα την παραμονή της δίκης του για ενδοοικογενειακή βία στη Γαλλία!

Ένας άνδρας περίπου 50 ετών που επρόκειτο να δικαστεί για ενδοοικογενειακή βία αυτοκτόνησε την παραμονή της δίκης του με μια γκιλοτίνα που είχε φτιάξει μόνος του, στο Flayosc. (Var-Morning)

Ο άνδρας επρόκειτο να παρουσιαστεί την Παρασκευή ενώπιον του Ποινικού Δικαστηρίου του Draguignan.
Ένας άνδρας γύρω στα πενήντα του, που επρόκειτο να δικαστεί την Παρασκευή για πράξεις ενδοοικογενειακής βίας, αυτοκτόνησε το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη, με γκιλοτίνα που είχε φτιάξει μόνος του, αναφέρουν συνάδελφοί μας από το Var-Matin.

Το σώμα του άνδρα ανακαλύφθηκε από τους χωροφύλακες, προειδοποιημένοι από την πρώην σύντροφο του 50άρη, καθώς της είχε στείλει SMS πριν τα γεγονότα.

Ήδη αρκετές ειδοποιήσεις
Ο άνδρας, κάτοικος του Flayosc, είχε ήδη προσπαθήσει αρκετές φορές να δώσει τέλος στη ζωή του, κυρίως το 2022 και τον Φεβρουάριο του 2023.

Στις αρχές του χρόνου, συγγενείς είχαν ειδοποιήσει τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης μετά τη δημοσίευση ενός βίντεο στο Facebook που έδειχνε την γκιλοτίνα στο σαλόνι του. Στη συνέχεια διατάχθηκε η τοποθέτηση του σε ψυχιατρείο.

Την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε τις προθέσεις του και στο Var-Matin, στέλνοντας καθημερινά φωτογραφίες από τη γκιλοτίνα στο σαλόνι του. Όμως, προειδοποιημένοι από τους συναδέλφους μας, οι χωροφύλακες που στάλθηκαν στο σημείο δεν είχαν βρει το εν λόγω αντικείμενο.

Ο άνδρας επρόκειτο να εμφανιστεί την Παρασκευή ενώπιον του ποινικού δικαστηρίου του Draguignan για τρεις πράξεις ενδοοικογενειακής βίας ως υπότροπος μεταξύ Νοεμβρίου 2022 και Φεβρουαρίου 2023.

Η εγκληματικότητα ποινικού δικαίου στη Γαλλία έχει χτυπήσει κόκκινο αλλά τέτοιο ανατριχιαστική είδηση πρώτη φορά βγαίνει..

dimpenews.com

Back to top button